| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Manulky v Řecku

  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 1868  [Dalších 1838 >>]
Irinulka+S 8/07 + E 6/11+// 63736
6.12.2010 13:44:51
Romco, to teda vypada pekne ta vase skola, i kdyz podle me to asi fakt je "vesnicka" vyjimka- ze se tam vsichni znate atd. Obavam se,ze tady snad zanda takova skola neni :-/ :-/ :-/
Ale zni to pekne.

Ad obedy ve skole- to by me fakt stvalo tady v GR, protoze nikde neni psano, ze maminka nema jit pracovat,ze? Ja myslim,ze prave spousta maminek by pracovat jit CHTELO, kdyby vedely, ze je o deti do nejake urcite hodiny psotarano. Vdzyt tohle je magorinec :( :( :( doma, porad :(

Jinak ja jsem se ted pohadala s chlapkem na krizovatce.~o~ jsme uplne vytocena. Tak davam blinkr, ze odbocim doleva, zacinam pomalicku odbocovat a malemm to do me zleva naprala motorka!!! Tos nad ten clovek nemyslel vazne,ze me zacal predjizdet zleva na krizovatce??? A nejen,ze nevidel jako muj blinkr, ale JESTE SE SE MNOU HADAL!!!!!!~o~~o~~o~~o~~o~~o~~o~~o~
ROMANA&ADA&CHRYSANTHY 65844
6.12.2010 12:27:40
Ahojte holky,jak se mate?

Omlouvam se,ale posledni dny nejak nestiham pc.Je toho nejak moc,zdobeni,nakupy,ukoly,divadla,dojely kamosky ze Slovenska,tak i na kafickovani doslo.No vzdyt to znate.

Iri,uz se ti to krati,vid?Mate idealni podminky pro krasne prozite vanoce,doufam,ze snih vydrzi.~;)

Co se tyce skoly,ja si opravdu nemuzu stezovat.Urcite ty to vydis jinym okem,jako vystudovana ucitelka.S malym doma nemam zadnou praci,krome domacich ukolu,slabikovani a cteni se naucil ve skole.Doma maji jen opakovani probraneho uciva,opsani max tri slovicek a nejake cteni.
Zacinalo se,carkama,koleckama,cagankama a ruzne procvicovani,aby se jim rucka trochu rozepsala a az potom zacali s pismenkama.Maji papirovou abecedu -to mel i synovec loni v CR.Urcite zalezi na ucitelce a skole.
Pani ucitelka je nam vzdy k dispozici.Dokonce po vyucovani pomaha jedne albance,ktera neumi dobre recky.Kdyz jsem prisla do skoly,tak me vzdy s usmevem privitala a rekla co a jak.Jsme mala dedinka,vsichni se tady zname ucitele,rodice,deti.Mozna budu pristi rok mluvit jinak,ale zatim jsem max spokojena a kolikrat jako bych ani skolacka nemela.Co se tyce,prezouvani,jidla atd. tak to se samozrejme neda srovnat,ale neni to tak dlouho co recka maminka nepracovala,mela vzdy navareno a nebylo potreba jidelen ve skolach.Ted,kdyz je hluboko do kapsy,tak uz je pozde a myslim,ze uz neni mozne to dohnat.
U nas ve skole je oloimeri-druzina a taky gdab,kde chodi deti na krouzky- hudebka,kresleni,keramika a tanecni krouzek.Gdab je otevreny pres skolni rok od 14h-20h a v lete od 8h-14h.Spousta maminek dava deti do oloimera,kde si udelaji ukoly a pak do gdab na krouzky.

Zustanete v GR na svatky?My letos ano.
Chystame se do Solune,na vystavisti se otevrelo "chorio tou Agiou Basili".Deti budou mit radost,tak snad si to uzijeme.Prijela i ledni revue Aladin,tak jeste zvazuji i o tom,loni jsem maleho vzala na Peter Pan a byl nadseny.
verca+jorgo=nikos 87119
4.12.2010 22:34:51
Ahojky,jak se mate?my se mame fajn takovej kazdodeni kolotoc,ranni uklid,vareni krmeni,spani jeste ze ten den tak utika ani nevim kdy skoncilo leto,v kvetnu jsme se vratily z cz kde jsme byly 5mesicu a uz tu jsou zase vanoce.dneska poprvi malej zdobil stromecek moc ho to bavilo.jinac jorgo taky zacal lovit dneska vstaval v5rano a sel lovit.irco ja ti tak zavidim ze mas tolik ceskejch kamaradek sem do nafplia se nechce zadny.
Katka + 2 23340
3.12.2010 8:08:49
Ahoj..

No ja mam kazdorocne dilema s darkama..tak uvidime

JInak mam uz sbaleno a rovnou z prace letim pro Terdu a hned do pristavu a frcime do Athen.Jedeme odsud cela skupina..cca 20 lidi s detma, takze to bude fajn.Terda tam mam v sobotu zapas (jestli se tomu da rict zapas ) ~;) v tae kwon do:-)
Trener rikal, ze je moc sikovna a ji to bavi, tak to takhle spojime s vyletem.
Ale neni mi moc dobre, vypadam na anginu, tak snad s emi neprihorsi ~7~
Irinulka+S 8/07 + E 6/11+// 63736
2.12.2010 21:07:38
Ahojkyyyy :)
Kaculdo, myslim, ze ROmca byla taky odtama, nekde. Urcite nakoukne a rekne ti neco blizsiho :)
Dekuju za gratulace Zase se mi nejak vratily nevolnosti, tak nic moc.. :-/

Ja dnes byla na kafcu s tou novou ceskou a teda suppppeeeeeeeeer :) Dalsi spriznena dusicka :)

Kacko, ja nakupuju ani tak ne moc "recky" darky. Jako povezu tchanuv olej, tatkovi nejaky portokalady a lemonady, on to MILUJE, ze to pry chutna fakt pomerancove (podel me je to jen vic sladky :D), ale budiz.
Jinak kupuju elektricky fotoramecky, delala jsem kalendare, zenskym kabelky, nejakej svetrik, segre nejaky hracky, sestrence serepeticky na nehty, detem ruzny pastelky, omalovanky, prstovy barvy, modeliny atd. Mam emega rodinu, tak kazdej rok vymyslim jako pako. No letos to asi nebude tak super, ale nemam naladu na nejaky vymysleni... :-/
Jinak jsem nechala delat jeste darecky- knihy na jmena- taky dobry.
kaculda 17148
2.12.2010 14:18:43
Zadnou Rocu neznam.....myslela jsem Romca, sorry~x~.
kaculda 17148
2.12.2010 14:18:10
Ahojky:o))),
doufam, ze si na me pamatujete~;).

Iri, velika gratulace k brisku~s~~;((.

Ten cas tak rychle bezi, naposledy jsem videla Sofinky fotky v kostymu mickey mause~t~ a taky si pamatuju, ze Roca byla tehotna~t~.
U nas vse pri starem, dve deticky a manza~t~, porad bydlime v Nemcich.

V lete se chystame pohnout s pozemkem na Chalkidiki, ze by jsme si tam udelali aspon letni domecek, nebo karavan...jeste nevime, zatim mame nekoho, kdo nam ten pralest traktorem vyora~t~~R^. Uz si ani nepamatuju, kde presne Romca bydli, treba by slo dat v lete kafe~;).
Katka + 2 23340
2.12.2010 10:25:09
Iri..co nakupujes za darky>? ja jako kazdorocne nemam inspiraci..a nejak nevim, co bych odsud vezla...~f~
Irinulka+S 8/07 + E 6/11+// 63736
2.12.2010 10:07:32
Katko, tak uvidis, treba se nam podari se nekde setkat, nebo aspon treba na puli cesty, v Rethymnu, protoze je fakt,ze cestu do Iraklia bych asi sama s malou ted nedala :-/

Jinak jak se mate? dlouho zase nikdo nenakukoval. My se zaciname pomalu balit, vyprala jsem zimni bundy, dokupujeme posledni vanocni darky a zacnu balit kufry :) uz se nemuzu dockaaaat ~g~ mesic v CR. Uzasny. Doufam, ze na nas ten snih pocka :) :) :)
Katka + 2 23340
30.11.2010 15:01:05
v lednu..kdy presne..nevim..ale mela bych tam byt dva tydny..Ale urcite budu v Heraklionu..coz je od Tebe asi z ruky..( i kdyz ani ta Kreta neni tak velka) ~;)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 1868  [Dalších 1838 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.