| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Vsetín

  (?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 4483  [Dalších 4443 >>]
vema 76404
15.3.2009 13:55:22
jedna babka povídala, bych řekla~:-D
EvaSus 78725
15.3.2009 11:01:17
Ahoj, můžu se zeptat, z jakého průzkumu vychází hodnocení školek?
Naše všechny děti chodily do Rokytnické a nemůžu si ji vynachválit...mimo to neznám nikoho, kdy by řekl, že je to tam blbé - i Ti, co chodili předtím jinam.
Martina-Lukášek,Darinka
  • 
12.3.2009 22:54:36
Ahoj Mílo.Sakra,že neřekneš.Reference na školky bych sypala z rukávu!Nejlepší školky,co holky hlásí jsou Na kopečku,v Luhu a taky na Ohradě ~R^.Negativně jsou hodnoceny Trávníky, Rokytnice a někdy i Jasenka ~Rv.Ale nejlepší učitelky jsou ve školce Kostka!Děcka je mají moc rády ~m~.Ovšem je to soukromé,takže otázka finanční~n~.Ale víš jak.Každý má jinší nároky a co nadchne jednoho-druhému nemusí sedět.Ale iluze,že ti malou vezmou do školky bych si určitě nedělala.Ahoj
Tomulinka 76373
11.3.2009 8:23:05
Holky -piště tu častěj.
Míla
  • 
10.3.2009 14:06:27
Díky za odepsání na můj dotaz. O Kopečkové školce už jsem toho hodně slyšela - tedy hodně dobrého :-)). Akorát pro mě je to trošku z ruky, bydlíme na Rybníkách. Tak vám přejeme, abyste se brzy uzdravili a aby už konečně svítilo slunko a bylo teploučko. Taky chceme chodit ven, ale copak to jde v tomto počasí, kdy pořád jen prší a fučí vichr?
Měj se.
M.
Míla
  • 
10.3.2009 14:03:55
Ahoj Péťo!!
Díky za příspěvek. Nedělám si iluze, že Kamču vezmou. Vždyť v září nebude mít ještě ani 3 roky. Jen to zkusím. Ale stejně s ní budu raději o rok dýl doma, ikdyž to bude znamenat, že by mi v práci nemuseli držet místo. No co už. Zdá se mi na školku ještě malá. Každopádně to zkusím na Trávníkách, Rybníkách a možná, jestli to stihneme, tak i v Rokytnici. Zápisy jsou totiž do všech školek v jeden den 22.4., takže to s malou možná ani nestihnu všechno oběhnout. Uděláme si jen takový přehled, abychom příští rok věděly co a jak. Ani nevím, jak která školka vychází vstříct třeba s vařením nesladkých či bezlepkových jídelek. To se asi s ochotou moc nesetkáme. Budu se tam na to muset přeptat. Malé totiž nesladíme a když se tak dívám na internetu na ty školkové jídelníčky, tak to je samý slazený čajík, mléčko, kakao, buchtičky se šodó, koláčky.... Uff, no pro nás moc sladké. Tak nevím, jestli budou vařit zvlášť nebo si můžeme nosit jídlo z domu, což některé školky vůbec nedovolují kvůli hygieně a tak. No na všechno se tam přeptám. Jinak jsem taky slyšela, že Trávinická školka je docela dobrá, ale prý z Rokytnické a Rybnické školky jdou děti nejlépe připravené k zápisu do školy!! Prý se tam hodně naučí. Tak nevím.
Já jsem tady do té diskuze přispěla poprvé, protože na Dámě je uzavřená společnost pro Holky ze Vsetína, takže nováček se tam nedostane a nějaká Magdalene správkyně místnosti mi práva prostě nedá - tak ať si je nechá, koza. No ale stejně nemám moc času chodit přes den na internet, ikdyž to mám zaplé, stejně se pořád věnuju něčemu jinému, takže na maily odepisuju zásadně až o půlnoci :-))).
Takže tě Peťko moc zdravím a díky za zprávičku.
M.
Bobulta 53333
7.3.2009 13:01:08
Ahoj holky, no dlouho jsem tu nebyla. Tak vás všechny zdravím, vždycky jenom nakouknou. Téma školka se mě taky dotýká. Já osobně fičím s malou k zápisu do školky Na Kopečku. Malá je v dubnu, tak nevim nevim, asi to bude složitější, ale já do práce půjdu, takže snad mi ji vezmou i od dubna (myslím příštího roku). O školkách vím snad jen tolik, že výborná je školka v Luhu a Na Kopečku mám výborné reference od kolegyň z práce (pracovala jsem na soudě, než jsem šla na mateřskou), proto tam chci dát malou. Jinak se o to zajímám až teď, osobní zkušenosti nemám. Každopádně snížek nám pomalu slezl, zas budeme moct s dítkama pořádně ven:) My si teď uživáme, před měsícem měla malá zánět močáku, od té doby stačí, když ji ofoukne a už máme rýmajs a kašel. Zrovna dneska jsem fičela do lékárny pro echinaceový sirup.Tak se tu holky mějte a snad dítka nestonají a jsou OK. Zatím papa
Kattyn,Teri 02/06,David 03/08 35172
6.3.2009 21:18:41
Ahoj Mííííli, ~z~

chodím sem velice zřídka, protože to tu moc nežije. Nahlížím opravdu jen občas a na koho to tu narazím!!!! Ty jo ty už vyhlížíš pro Kamču školičku? Ten čas tak letí, to je děs.

Se školkama zatím zkušenosti nemáme, jen co se holky baví. Prý na Trávníkách je velice "oblíbená" školka. Mají tam pro děti spoustu aktivit (něco jako kroužků) prý se učí i angličtinu a teď už si nevzpomenu a ty vymoženosti, co kamarádka říkala, ale prý nejlepší školka.

Další hodně chválená je školka Na Kopečku (což je hooodně z ruky), ale taky jde na dračku.

O školce na Rybníkách zatím nemám žádné echo. A co se týče školky v Rokytnici - tam mě odrazuje zanedbané staré hřiště pro děti a nerudná ředitelka Křížová (maminka Davida K.) a hlavně teď bude silný ročník, takže nátřesk dětí. Terku teda do Rokytnice určitě budu dávat k zápisu. Zápis bude 22. dubna. Ale budu mít asi hodně malé šance, když jsem ještě doma s Davidem. Jo a co mě potěšilo,prý děti z Rokytnické školky chodí do solné jeskyně. To mi přijde jako bezva nápad. Možná to tak mají i v jiných školkách.

Brzy se ozvi a stavte se ~;)
Tomulinka 76373
5.3.2009 21:33:19
Mílo -Jsem velmi moc spokojená se školkou v Luhu.Já bydlím na Trávníkách .Je to z ruky ,ale to nevadí.A ty kde bydlíš na Vsetíně .že bychom se mohli sejít a pokecat -Kolik máš dětí?Doufám ,že ti nevadí ,že mám tolik otázek.:-)
Tomulinka 76373
5.3.2009 21:30:04
Ahoj Milo!Ohledně té školky.Já jsem svou dcerku dala do školky do Luhu a jsem velmi spokojena.Věnuji se dětem dostatečně .Paní učitelky jsou hodné.A hodne děti naučí jíst,kreslit.Naučí je říkanky a básničky .Chodí snimi na procházky .Pokud by jsi chtěla víc vědět napiš mi na mail.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 4483  [Dalších 4443 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.