| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Porodní oddělení Nemocnice Kroměříž

 Příspěvky 110 z 56 [Dalších 46 >>]
12.2.2016 15:06:19
Tak já jsem navštívila gyn nemocnici 2x v mém případě to bylo vždy kvůli komplikaci kolem 24hod personál byl vždy velice profesionální klidný a příjmení dokázal mi vše vysvětlit a pomoct takže za mě jen chvála jinak má sestra tam rodila v červenci a nemohla si vynachválit přístup gyn se hodně změnila od dob kdy na ni každý nadával tak teď si porodnici v km chválí
Jana
  • 
5.10.2012 8:48:25
Já jsem rodila v km 2krát a vůbec jsme nebyla spokojená.Jako prvorodičce se ke mě chovali nic moc.Před porodem jsem absoluvovala prohlídku sálu atd...Bylo nám řečeno,že holení klistýr atd dělaji jen na přáni maminek.Na hékarně se mě nanic pak neptali a hne dmě šoupli klist.a i mě oholily..Pak mě malého ani nepřiložily a na pokoji jsem měla problém,že jsem moc krváce¨la a chtěla jsem pomoc na toaletu a když jsem zazvonila na sestru tak byla nepřijemná a dokonce mě řekla zda nechci aby mě přebalila...Jinak doktor na porodním byl super už nevím jak se jmenoval ale byl ze zlína.Při druhém to šlo docela rychle doktor byl pán Werner a na toho si nemohu vůbec stěžovat.Přístup měl velice výborný při šití si se mnou povídal a dokonce měě i podal ruku a blahopřál ke krásnému miminku.Na pana doktora wernera nikdo nemá....Kdybych ještě někdy rodila tak jedině v přitomnosti pana Wernera..Jinak si myslím,že v každé porodnici je něco.Kamarádka rodila v Praze u Apolenáře a přistup taky nic moc..Já si ymslím,že když nejste hvězda nebo herečka tak se ¨k vám chovaji jako k nicce....
8.3.2010 10:24:08
Tak napr. manzelka v prosinci 2005 vanu s virovkou vyuzila.
Pripoustim ale, ze se vana nevyuziva u kazdeho druheho porodu.
Mirka,1 dítě
  • 
11.12.2009 20:30:33
V porodnici v Km jsem rodila na začátku roku 2009. A má zkušenost je skvělá. Malému se na svět vůbec nechtělo, tak jsem si tam poležela pár dní před porodem. Dostala několik vyvolávacích léků. Malej se narodil k večeru. Rodil mě pan doktor Hošek. A i když se zrovna střídali směny, tak nikdo nehodil věci na zem, neřekl padla a nešel. Postarali se o mě 100%, i když tam museli zůstat déle. O porodu jsem vůbec nevěděla. Čtyři hodiny jsem měla bolesti a samotný porod jsem ani málem nestihla zaregistrovat, protože proběhl hrozně rychle a po 10 minutách jsem chtěla rodit znovu :) Pan doktor i porodní sestřičky byli skvělé. Když budu mít další dítě, tak půjdu 100% do Km.
papandrea
14.3.2009 16:44:45
Já bych z porodnice 3h po porodu neutekla ani za nic.Obava o zdraví mého dítěte je silnější než moje potřeby či rozmary,jenom proto že já chci něco na co mám právo.Cítím se tam bezpečněji,než sama doma s přesvědčením,že mě se nemůže nic stát.
papandrea
14.3.2009 16:08:39
V r.2006,21.12.35tt,kluk,přestala jsem cítit pohyby a přišla jsem ať mě zkontrolují,doprovázel mě 7letý syn rozený v Kyjově.Na příjmu se mě ujal mudr.Werner,byl moc hodný,pohladil mě několikrát po ruce nebo po rameni se slovy"maminko vše je v pořádku" napojily mě na ozvy a starší syn tam čekal se mnou,než si pro něj přijede babička,při čekání mi hlídal monitor a kontroloval hodnoty,mezitím se mi spustly i porodní bolesti,které se mi snažily přes noc rozehnat kapačkou,zůstala jsem do rána v pěkné ůtulné místnosti na příjmu,sestra mě stále chodla kontrolovat a opakovala ať se snažím spát ať mám sílu pro případný porod,ještě večer mě navštívil primář a opět uklidnil,že udělají vše aby se porod zastavil.Do rána bolesti nepřešly,hodnoty šli stále dolů tak se primář rozhodl pro okamžitý císař a pokud bude mimi malé tak jej převezou letecky do Zlína.Rozklepala jsem se jako ratlík,podepsala co bylo potřeba a už se vezla na sál,byla tak strašná zima,usnula jsem v momentě kdy mi doktor sáhl na břicho a probudila se u zdi,kdy mě chytila sestra a řekla,že je to kluk 2400g,46cm a je v pořádku a dokonce mi ho ukázali,pak jsem se probrala až na pokoji a už jsem ten den neusla.Sestry byly úžasné do jedné,byla jsem spokojené s péčí o sebe i o mimi,jak na pooperačním tak na celém oddělení,vysvětlily vše na co jsem se zeptala,poradily se vším,co jsme potřebovali,učili maminky kterým to nešlo kojit.Strávila jsem tam i štědrý večer,kdy jsme měli společnou večeři v jídelně,miminka všem pohlídali sestřičky,popřály nám pěkný štědrý večer,měla jsem slzy v očích a do dnes na ten večer vzpomínám.Všichni byli moc ochotní a vstřícní po celou dobu mé hospitalizace.Domů mě přišla navštívit sestřička,kterou jsem si vybrala a poradila ještě doma co a jak.Prostě porodnice na 1 s hvězdičkou.
Adina
  • 
19.1.2009 16:56:22
V kroměřížské porodnice jsem rodila na konci října 2008 a nemůžu si stěžovat.Vše proběhlo v pohodě sestry i doktoři na porodním byli svělí.Na novorozeneckém a šestinedělí taky,byli některé míň milé,ale to je vše.Chápu,že se nemůžou všichni a na všechny jen usmívat.Při nějakém dotazu či požadavku rádi pomohly.(ta která se mi zdála némě příjemná,tak tý jsem se neptala.)Moc mi pomohla staniční sestra na porodním p.Hroncová.Chodila jsem k ní i na předporodní kurz a je to moc fajn ženská.Jediné co je v porodnici fakt strašný je jídlo,nejsem vybíravá,ale tohle se fakt nedalo.
Takže porodnici v Kroměříži můžu jen doporučit a ten předporodní kurz taky.Je to bezva,hlavně pro ty co mají velký strach z porodu.
12.1.2009 13:43:18
zdravím všechny maminky a před říkám,že si člověk nevybere...v roce 2004 jsem v KM rodila poprvé.přijeli jsme s manželem o půl sedmé ráno.sestřičce pomalu končila směna,takže byla ochota sama.první výlev zlosti jsem dostala hned při vypisování bydliště.jelikož se neshodovalo s adresou v občance,no budiž.druhé jsem si musela odbýt za manžela který ve stresu napsal do papírů místo Karolína-Ondřej/nevěděli jsme co se narodí/Karolínka,Ondrášek...no sestra dělala jako kdyby šlo o život.pak se směna vystřídala a přišli dvě sestry..no nebýt manžela,tak ani napít jsem nedostala.podotýkám,že byla neděle a celý den jsem tam byla jenom já.Karolínka se narodila po druhé hodině odpoledne.hodně nocí uplynulo než se mi o tom přestalo zdávat...
v roce 2008 jsem jela do KM porodnice znovu.tentokrát jsem byla rozhodnuta nenechat sebou orat a vláčet.nebylo potřeba.sestřička která měla směnu i s paní doktorkou byli skvělé...přijeli jsme o půlnoci a ve čtyři ráno byl Ondrášek na světě.při dceři jsem měla bolesti v břiše a za těch 12 hodin co se drala na svět jsem si říkala,že není větší hrůzy..omyl byl pravdou.syn byl na světě za 4 hodiny ale při křížových bolestech.maminky které tuto bolest zažili vědí o čem mluvím.chvílemi jsem neslyšela,neviděla a měla pocit že ztrácím vědomí.taková bolest to byla.ale jenom proto,že sestřička která mě opatrovala,byla v tu chvíli pro mě víc jak maminka.bylo to 21.1.byl úplněk a miminka se rodili jedno za druhým a na každou maminu se sestra i s paní doktorkou dokázali usmívat.
24.11.2008 14:12:54
chtěla bych poprosit nejakou maminku,ktera rodila v soucasne dobe v porodnici v Uh jestli muze rict jak byla spokojena,popripade opak,,,,dekuji:-):-)
mamina
  • 
24.11.2008 14:04:47
V KM porodnici jsem rodila v r2006. Jak píše prim.gyn.odd.,že mohou maminky používat sprchu nebo vanu není až úplně pravdiné. Sprchu jsem si sice užila,ale vanu mě nikdo nenabídl. A když se bavím s kamarádkami co tak taky rodily, tak mě jestě nikdo neřekl, že by byl ve vaně natož do ní rodil. Sice jí tam mají, ale myslím,že vodu ještě neviděla.Jinak moje porodní asistentka byla naprosto SUPER no a o MUDr. Wernerovi ani nemluvím - takoví kdyby byli všichni...:). A sestry na novorozeneckým? No jak která. Celkově si ale nemůžu stěžovat,nikdo nemáme nonstop dobrou náladu. Maminky, až tam budete, tak hlavně myslete, že je to jen váš den(nebo dny) a co chcete o to si řekněte. Ať jsou sestry jaký chcou je to váš porod a vaše bolest. Myslete, že když bude dobře vám, půjde se i miminku na svět líp. Mě to podruhé čeká v červnu 2009. Čau
 Příspěvky 110 z 56 [Dalších 46 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.