| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Gynekologicko-porodnické oddělení Nemocnice ve Svitavách

 Příspěvky 110 z 38 [Dalších 28 >>]
*Tazi*
25.4.2008 9:24:57
Dobrý den!
Já jsem ve svitavské porodnici rodila loni v listopadu a nemůžu si to vynachválit. Porod byl sice ke konci komlikovanej, ale celou dobu před tím bezvadnej přístup! Mají krásný porodní sály, polohovatelný křeslo, míč. Krásně zrekonstruovaný pokoje se sociálkou a sprchou, no prostě jako doma. Hrozně příjemný personál, sestřičky všem ochotně poradí, jak s miminkem, tak s vašimi problémy. Miminka jsou od začátku s maminkami na pokoji s možností pohlídání sestřičkami, když už to nezvládají a potřebují si trošku odpočinout. Snaží se maminkám maximálně poradit s kojením! No, moje dojmy, je to tam super!
Tímto bych taky chtěla hrozně moc poděkovat dr. Richtrovi a sestřičce, která byla u mého porodu. Bohužel si nepamatuju jméno, ale je už v důchodu, tak snad někdo jméno připíše. Spolu s panem doktorem nám zachránili našeho Kubíka. Moc děkujeme!!!!!
lenka 6letá dvojčata
  • 
24.3.2008 18:09:29
dobrý den,
mužete mi napsat nějaké zajimavosti z této porodnice???V červenci budu rodit a přemýšlím nad touto porodnicí.Jaky je zde přístup lékařů a sester jak na por.sálech tak na šestinedělí.Děkuji
Hana, dvě dcery narozené ve Svitavách
  • 
20.12.2007 13:15:33
Sice jsem ve Svitavách rodila naposledy před dvěma lety, ale nedá mi to...
Na oba porody mám ty nejlepší vzpomínky, lékaři i sestřičky byli bezvadní, nkdy mě nikdo neodbyl s tím, že nemá čas (a že se v létě předloni rodilo ostošest).
I v HK mají prý zdejší porodníci a PA dobrou pověst, co se týče odbornosti.
Nové oddělení šetinedělí jsem viděla, vypadá báječně, skoro je mi až líto, že do svitavské porodnice už nezavítám.
Takže já mohu jen doporučit!!
KristiEnka
15.9.2007 14:14:41
Ahoj maminy,

většinou jsme s manželem v Irsku, ale rodit bych chtěla asi doma. Byla jsem se podívat, jak vypadá svitavská porodnice, mají to tam po rekonstrukci, pokoje byli ještě bez maminek i miminek - to jsem zírala na to hezké vybavení, v Irsku bych za to připlatila děsný prachy. Sloužil doktor, který vypadal jako George Clooney, byl velmi milý, nevím jak se jmenuje, ale měla jsem z něho dobrý dojem, nevadilo by mi, kdybych ho měla u porodu.
Trvalo mi dlouho, než jsem našla internetovou stránku s informacema o svitavské porodnici www.nemsy.cz/gynpor, tady vidím, že na Rodině je adresa uvedená...mohla jsem si ušetřit hledání.
Poradí mi někdo, jaké jsou zkušenosti s porodnicí ve svitavách? Jsou tam zkušení doktoři a milé sestřičky? Z prohlídky porodnice jsem měla dobrý dojem, ale chtěla bych slyšet názor někoho, kdo tam rodil, nejlíp v tomto roce. Díky a přeji hezký den.
Richard Lachčina, lékař
  • 
14.8.2007 17:18:07
Milé maminky,
v naší porodnici jsme zavedli změny, na které bych Vás rád upozornil, částečně se totiž týkají Vaší diskuze:
1. Zakoupili jsme porodní židli a několik maminek už na ní úspěšně porodilo.
2. Epidurální anestesie je používána čím dál tím častěji.
3. V září uvedeme do provozu zcela zrekonstruované oddělení šestinedělí s krásným a moderním vybavením.
Více informací najdete na naší webové stránce http://www.nemsy.cz//gynpor/index/index.php?co=texty&kat=porodnice

Přeji hezký den a krásné a zdravé miminko!
pecina,dva kluci
  • 
1.6.2007 14:58:41
Milé maminky,i já se podělím o své zážitky ze svitavské porodnice:prvního syna jsem rodila před 7 lety,nejvíc mi vadilo rodit na zádech!Sotva jsem bolestí lezla,porodní asistentka mě vybídla ať vylezu na kozu-zdálo se jí,že nejsem dost rychlá-jiné matky v bolestech asi skáčou!Jakmile jsem lehla,necítila jsem žádné kontrakce,což nechápali,tlačili mi na břicho,čemuž jsem se bránila.Tak mě paní doktorka propleskla-asi si myslela,že hysterčím-ale tlačte,když nemáte kontrakce!To jak jsem se cítila,snad nemusím vysvětlovat.Nakonec ze mě úspěšně vytlačily syna,a hotovo.Druhý porod před 2 lety,jsem očekávala s hrůzou,naštěstí velká změna!Celý porod vedla asistentka,příjemná,v pohodě,vše mi vysvětlila,žádný klistýr ani holení mi nenutila.sice jsem zas rodila na zádech,ale kontrakce se neztratily,jako poprvé.Zvládly jsme porod skvěle!!!Jinak na péči na novorozeneckém oddělení si nemůžu stěžovat.Všichni byli milí,ochotní poradit a pomoci při řešení problémů.Takže musím konstatovat,že i ve Svitavách šli do sebe,jen škoda,že nemají jiné možnosti porodu,než na lůžku,je mnoho maminek,které by je uvítaly.
Petra,Honzík 12.3.06
  • 
20.7.2006 23:21:08
Adriano,jmenuje se Alena Vymazalová.Je drsnější povahy,kdo ji znal z moravskotřebovské porodnice,tak jí nemůže přijít na jméno.Řekla bych,že se teď dost krotí,ale prostě je jiná než ostatní sestřičky.
Jinak souhlasím s tím,že sestřčky i PA jsou andělové,moc mi pomohly i s kojením!!!
Adriana, dcerka
  • 
3.6.2006 8:16:41
Rodila jsem 19.8.2005 a hned od začátku těhotenství jsem byla přesvědčena, že budu rodit ve SY. Personál je super až na jednu blonďatou krátkovlasou sestřičku na novorozeneckém (bohužel neznám jméno) - já se ráno po porodu kácela a ona mi říkala, že se musím rozhodnout zda dítě u sebe chci nebo ne a dost nekompromisně. A pak na sestřičku na porodním, tedy Šestákovou, která vám v ničem nepomůže,např. mamince po porodu hodí čisté prostěradlo na postel a starej se sama. Modlila jsem se, aby nebyla u mého porodu a naštěstí nebyla.
hanka,2 dcery
  • 
13.1.2006 10:15:24
Obě holčičky jsem porodila v této porodnici,byť jsem to měla blíže do krásné zrekonstruované porodnice v Ústí n.O.
Nelituji,vše proběhlo v nejlepším pořádku,lékaři i sestřičky byli skvělí,vždy ochotni poradit a pomoct.
Svitavskou porodnici můžu vřele doporučit,dobře se o vás i miminko postarají!
Děkuji zdejšímu personálu za skvělou péči.
Andrea, Honzík
  • 
25.11.2005 11:05:17
Dne 17.11.2005 se nám ve Svitavské porodnici narodil náš syn Jan, který vážil 3.90kg a měřil 52cm. Touto cestou bych chtěla poděkovat celému nemocničnímu týmu, který se o nás po celý pobyt v porodnici staral a ošetřoval nás. I já jako prvorodička jsem měla z porodu strach, ale díky výborným porodním asistentkám a výbornému panu doktorovi celý porod proběhl dobře a v pohodě. Byla jsem překvapena jaká v porodnici vládne příjemná atmosféra a příjemný personál. Ještě jednou děkuji.
S pozdravem Andrea
 Příspěvky 110 z 38 [Dalších 28 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.