| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj

 Příspěvky 110 z 73 [Dalších 63 >>]
  • 
29.2.2012 10:00:22
Ahojte maminky,

Dne 10.2.2012 jsem v porodnici Karvina porodila sekci holcicku Lauru. Personal na operacnim sále byl skvely vcetne sestricek na poporodnim a novorozeneckem. Zejmena bych chtela podekovat Haline Mihulove, ktera mi dala cenou radu jak kojit bez problemu a pomocneho kloboucku v leze. Uz kojim jen takhle, jelikoz si pri tom i odpocinu a nic me neboli:). Doporucuji pokud mozno nadstandard, jelikoz po sekci chodit pres chodbu na spolecne WC není zrovna prijemne, zatimco na nadstandardu je vse pekne , moderni a po ruce, prijemne prostredi opravdu léči. No byla jsem dojata a odchazela jsem se slzami v ocích jak se krasne o me postarali. Uprimne tedy doporucuji!!!!
Specialni dik patri panu MUDr. Fialovi za jeho lidsky a profesionalni pristup.
Mnohokrat dekuji Sandra z Nového Jicina

Personál: MUDr.Fiala, Halina Mihulova
Monika, porod v letech 07 a 09
  • 
20.1.2011 14:37:52
S předporodní přípravou, porody a poporodní péčí v Karvinské porodnicnici jsem byla dvakrát velmi spokojená. Velice příjemný a kvalifikovaný personál. Škoda jen, že úroveň zařízení pokojů a stav společných sprch a WC snižuje celkový dojem. Je smutné, když dá rodička přednost pohodlné posteli a sprše na pokoji v Ostravě, před, dle mého názoru, špičkovými porodníky a dobře sehraným týmem v Karviné. Ale toto je výtka spíše pro vedení nemocnice ... Ale i přesto bych nerodila jinde.
petra
  • 
8.8.2009 14:12:26
apolináře nedoporučuji, sál je sice suprovej, ale od.šest. je nic moc, hlavně personál, je tam moc maminek a je to jak na běžícím pásu. ~q~
29.7.2009 12:27:23
Karvinskou nemocnici můžu jen a jen doporučit. Rodila jsem zde před rokem. Měla jsem velký strach, jako ostatně každá prvorodička, která neví co ji čeká. Musím říct, že personál byl až na malé vyjímky velmi milý. S Mudr. Rejtovou a staniční sestrou jsme to zvládly na jedničku. Jediné co mi zpočátku vadilo, byla přítomnost mladého medika, potom už jsem ho přestala vnímat.
Co se týče odd. šestinedělí, sestřičky taky výborné, vždy ochotné pomoci a k dětským sestřičkám jen to, že jsem čekala častější návštěvy na pokojích. Sice jsme mohly kdykoliv zazvonit na dveře, ale já nejsem zrovna typ, co chodí zvnonit kvůli každé blbosti. Měla jsem štěstí na spolubydlící, která měla již druhé dítko, tak mi dokázala poradit taky.
Zdravím všechny maminy
Tereza Vrublová, 1 syn
  • 
30.9.2008 13:45:29
Zdravím všechny nastávající maminky. Já jsem zrovna 3 dny o porodu doma a musím říct, že jsem taky slyšela různé ohlasy. Ale po popravdě tam byli skvělí doktoři a ochotné a milé sestry. Byla jsem na nadstandartu a bylo skvělé mít sprchu na pokoji, zvláště když jsem byla po císaři. Televize tam je teroeticky na nic, člověk buď s stará o miminko, nebo jí nebo spí..., ale klid a wc blízko bylo super. Sestřičky ochotně v kteroukoliv hodinu pomohly, ať už se mnou nebo s prckem. Taky ty předporodní záležitosti jako klystýr se daly v pohodě přežít. Jak už jsem tu četla, v tu chvíli je Vám to úplně jedno a byla jsm ráda že jsem prázdná a nikdo mi nemusí na JIP dávat mísu...Takže vřele Karvinou doporučuji!!!
15.11.2007 18:54:55
Ja rodila syna letos v kvetnu a to uz potreti ve Frydku a naprosti spokojena.Muzu jen doporucit.
Marcela, Šimonek-červenec 2007
  • 
15.11.2007 14:16:51
Rodila jsem v teto nemocnici v cervenci tohoto roku. Jsem uz v pokrocilem veku a prvorodicka. Nevedela jsem co muzu ocekavat. Na porodnici jsem slysela ruzne reakce. Jenze me vrstevnice tam rodily, kdyz tam byl uplne jiny personal. Musim rict, ze jsem mela spis hruzu rodit v Karvine. Ale moje zenska lekarka mi doporucila Karvinou nebo Frydek-Mistek. Tak jsem dala na ni, Frydek uz je trosku z ruky.
Prenasela jsem tyden a tak si me tam uz nechali. Porodila jsem az na treti den. Slo to velmi rychle, na posledni chvili prijel i muj pritel. Vse probehlo v pohode az na moje krvaceni, ale i to pan doktor dal do poradku. Ja muzu na tuhle nemocnici, teda na porodni a poporodni oddeleni rict jen samou chvalu. Je pravda, ze jsem mela nadstandart, takze vse pri ruce a navstevy cely den. Ale myslim, ze u porodu i potom je nejdulezitejsi personal. A tomu ja davam pet hvezdicek. Doktori, porodni asistentky i sestricky super!!!!
Opravdu personal vynikajici. Takze vsem muzu tuto porodnici vrele doporucit!!!
31.8.2007 12:03:59
V této porodnici jsem rodila před 3 týdny,porod byl vyvolávaný a proto možná pohodový a moc ráda na něho vzpomínám.
Můžu říct,že jsem byla se vším spokojená,jak s přístupem doktorů,sestřiček,tak dokonce
i se stravou.Asi tím,že nejsem vybíravá a fakt sním téměř všechno:))
Mě osobně hodně moc pomohlo ležení ve vaně,poskakování na míči bylo pro mě utrpení.
To,že není sociálka na pokojích není až tak hrozné,však je to otázka jen pár dní tak se to dá vydržet.
A co se týče klystýru a holení,to jsou věci které jsem brala jako samozřejmost a v tu chvíli mi to stejně
bylo tak nějak jedno.Jsem ráda,že jsem se vyprázdnila.
Prostě jsem ten typ,který doktory a sestry poslouchá.Kdyby se mi ale něco nelíbilo,tak bych se ozvala.

Která z vás uvažuje,kde rodit můžu tuto porodnici jen a jen doporučit.
  • 
13.7.2007 14:27:46
ahoj,dítka mislím převážejí do ostravy........... jestli chceš poradit kde rodit,tak v praze-apolinář,nebo asi v té ostravě...
Zabzulka
7.7.2007 22:50:07
Zdravím všechny maminky,i maminky čekatelky!Ráda bych přispěla vlastními zkušenostmi.V této porodnici jsem rodila již 2x, v roce 2005 a v roce 2006.Byla jsem velmi spokojena s přístupem celého personálu.U porodu byl kromě mého manžela i můj gynekolog,který je zde i porodníkem.Což byla veliká výhoda.Také jsem měla možnost si porod naplánovat.I když hodně maminek i lékařů je proti indukovanému porodu,já si jej nemohu vynachválit.Měla jsem tak jistotu,že tam bude můj manžel i lékař,a byla jsem i nějak více připravená.Navíc jsem u obou dcer měla rizikové těhotenství a pokaždé jsem po 30. týdnu byla hospitalizována na zdejší gynekologii pro hrozící předčasný porod.Takže až tak moc se pomáhat nemuselo,jelikož jsem vždy s nástupem na porodnici měla již skoro polovinu porodu za sebou.Byla jsem velmi spokojena a mile překvapena s přístupem a jednáním nejen porodních asistentek, ale také ostatních lékařů a sestřiček na novorozeneckém oddělení.V podstatě nemám, co bych porodnici ani oddělení šestinedělí mohla vytknout.Jediné, co mi chybělo, bylo sociální zařízení na pokojích.Ale ty 4 dny,které jsem zde strávila utekly a dalo se to vydržet.A proto bych také chtěla říct, že ne vždy,co je hezké a moderní, je taky dobré.Slyšela jsem o jiných porodnicích,které jsou moderně a nadstandartně vybavené,ale přitom s chladným jednáním a zacházením.
A co se týče klystýru a holení, o kterých zde v předešlých příspěvcích byla řeč: já osobně mám u obou porodů takovou zkušenost, že po celých 9 měsících těhotenství jsem byla opravdu ráda,že ten klystýr dostanu,že se pořádně vyprázdním.Existuje i přípravek,který se jmenuje YAL gel,předepíše vám ho gynekolog a je daleko šetrnější než klasický nálev.Ani nevím,kdy mi jej sestřička aplikovala.A holení? Pokud vám to už před porodem nejde,tak vám pomůže partner.Tak vám všem přeji, aby jste na porod měly jen hezké vzpomínky
a nebály se tak jít do toho třeba podruhé.
 Příspěvky 110 z 73 [Dalších 63 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.