| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodiče nám zasahují do vztahu

 Příspěvky 110 z 108 [Dalších 98 >>]
nada
  • 
11.7.2012 16:45:24
Naše děti nejsou ani jeden den prázdnin u babiček, dnes by tak jedna nebo druhá vzaly nejstaršího....musí se to respektovat, věk, nemoci, i to že ony děti vychovaly. A popravdě bydlí každá na jednom konci našeho města....co to je za prázdniny, být pár dní v jiném paneláku?
nada
  • 
11.7.2012 16:29:29
Samozřejmě jít do práce, dokončovat vysokou není legrace. Ale rozhodovat jste o tom měli jen vy dva s manželem. Nechápu jak o tom mohli rozhodovat tchán s tcnýni. Jsem matka pěstounka, doufám, že jednou se k nám budou děti vracet. Nepočítám příliš s roli babičky...možná vůbec, to záleží na tom, kdy si děti pořídí děti.....ale nikdy bych se nevnucovala na hlídání. Pokud dospělé děti něco potřebuji, tak si snad řeknou....pokud to bude v mých silách pomůžu. I my jsme se vždy obraceli na tchýni se žádostí. I když víc a hlavně krátkobého hlídání jsme zajišťovali u mých kamarádek. Pokud jedeme na návštěvu tak bud celá rodina, nebo já s dětmi, manžel pracuje ve 4 směnném provozu. Když jsme přivezli první dítě, byl již tchán velmi nemocen. Po jeho smrti, jsem se vždy ptala zda tchýně děti tehdy a tehdy pohlídá. Nikdy jsem to nepovažovala za samozřejmost. Naopak jsem uvítala, že si našla přítele a nepočítá s tím, že každý víkend k ní přijedeme. I my máme dost aktivit.
28.8.2010 18:21:31
možná chtějí poradit,čert ví,ale stačí vyslechnout a udělat si svoje.Je to docela jednoduché
28.8.2010 18:11:24
a jako jak tě donutili jít do práce?Nerozumím..
ebonella
28.8.2010 11:10:53
Je doobře, že jste se odstěhovali..to já už nedokázala..myslím, že prarodiče nemají řídit život mladým..jím samým by se to určitě v jejich životě nelíbilo..tak hodně štěstí a dceru nedejte~o~..
ebonella
28.8.2010 11:07:04
No..vidím,že je "veselo" všude. Chudáci děti. My dospělí časem mávnem rukou, ale jak to mají pochopit ty naše malé hlavičky, že "babičky" jsou takové velitelky..ach jo~o~
Jarka
  • 
26.8.2010 22:19:52
Mě to trvalo několik let ,dva roky jsme u nich bydleli,hrůza nad hrůzu,pak jsme se přestěhovali do vlastního,a docela klid než se nám narodila dcerka,(4 roky)tchýně se začala překnávat(v negativním slova smyslu)dcerce bylo 6 týdnů kdy přišli s fantastickým nápadem-nekojím můžu mazat do práce a dcerku si nechají u sebe ,už takto vychovávají dceru manželovi sestry ta jako rozvedená se odstěhovala k příteli 300 km daleko ,s tím že pro dceru (tehdy 8)nyní 17 najde školu atd.tchánovi ji pak dceru nedali s tím že takovou péči u švagrové mít nebude ta se po čase nechala přesvědčit,holce tolerují vše od 13 kouří pije o sex.životě nemluvě,nesmělo se nikdy říci slovo,ona je zřítelnicí tchánů,totéž zamýšleli s mou dcerou,nebyla jsem si jistá ani jejím bezpečím(starší vnučka několikrát vyhrožovala ,že ji ublíží ,bylo ji 14),po čase začaly další komplikace přestali jsme se stýkat když byl dceři rok a půl přes rok byl klid ,pak mi jich přišlo líto,a sama jsem nabídla návštěvu myslela jsem ,že už pochopili,jak se mají chovat ,že dcerka je Naše My ji budeme vychovávat,vydrželo to 3 měsíce pak zase začala tchýně rozhodovat kam dcerka půjde ,že bude u nich bez nás apod,neustálé třenice,maličká k nim ani nechtěla kvůli bábě(tchána měla raději,ale on se nechavá manipulovat)ořed 5 měsíci mi ruply nervy a vyhodila jsem je po incidentu definitivně,manžel stojí za mnou viděl ,že nic nedělalo dobrotu a sám nemá zájem se stýkat,musím říci,že jsme se hádali jen když jsme se s nimi stýkali jinak máme velmi pohodové manželství,myslím,že někdy je nutné vše odříznout.
leoonka
  • 
26.8.2010 19:54:22
Taky jsem nechápala proč se na tchýně tak nasazuje,dokud jsem nezažila tu mojí,takže to asi nepochopíte,taky jsem to dřív nedokázala.
Panímáma
  • 
25.8.2010 13:01:06
Je to zajímavé, ale po vzoru svého otce jsem si nevybrala. Můj táta měl mámu, která naopak moc zájmu o děti neprojevovala a otec mu umřel, když byl ještě malý. Jsou i výjimky...
jana
  • 
24.8.2010 23:19:08
Se na ni vykašli, přece ji nepotřebuješ.
Když zjistí, že není nepostradatelná a nebudeš/nebudete se podbízet, buď sama přileze, nebo budeš mít klid.
Jinak se budeš jen trápit a ona Tě šikanovat.
 Příspěvky 110 z 108 [Dalších 98 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.