| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Bude to holka, nebo kluk?

 Příspěvky 110 z 16 [Dalších 6 >>]
Astrit
13.4.2010 18:01:22
My jsme taky byli "matriarchát" a když jsem se dověděla, že čekám kluka, tak jsem z toho byla trochu vedle, jako bych se přestala těšit. Ale teď jsem ráda, že mám kromě starší dcerky i toho našeho malého "lumpačína" jak mu říkáme. Je to změna, je to vzpruha, něco nového - rozdíl mezi výchovou holčičky a kluka je propastný, ale veselý!! Stále se učím a směju se nad tím co zase vymyslí a vymastí:-)) Musím ho 3x víc hlídat než dcerku. Ale je to hodně i o nátuře a uznávám, že i některé holčičky mohou být pěkně divošk~;)
Astrit
13.4.2010 17:52:41
Děkuji za bezva článek, musela jsem se pousmát:-D
Samozřejmě mýtus je mýtus, ale často fungoval jako detektor pohlaví vzhled - a to i při mých dvou těhotenstvích - když jsem čekala (nejen já) dceru, byla jsem v obličeji oteklejší a celá "rozjetá", jakoby mi dcerka fakt vzala trochu krásy, a když jsem čekala syna, tak jsem měla obličej štíhlejší a celkově jsem vypadala líp (i když jsem přibrala víc kilo).
A co se týká plánování pohlaví, slyšela jsem, že "ženské spermie" dokáží v těle ženy přežít delší dobu, dokáží urazit delší vzdálenost k vajíčku než "mužské" a celkově víc vydrží (ostatně jako všechny ženské:-). Celkem bych věřila tomu, že když je mimčo počato v den ovulace, bude to kluk, když pár dní před ovulací, tak to bude holka. U mně to tak bylo.
Ale realisticky přiznávám, že příroda je chytřejší než my všichni dohromady a jede si podle svého plánu:-))
DENISA
13.4.2010 14:10:47
Jo, tak presne takova nezaujata odbornice, ktera to s kyvadlem PRY umi a fakt ji bylo jedno, co budu mit, mi nekolikrat vytocila holku. Samo to byl kluk. Se divim, ze jsem na takovou pitomost vubec kyvla. A pak pochopitelne tvrdila, ze vsem prede mnou se strefila :-))
Expertka na všechno
13.4.2010 12:47:32
Není důvod, proč by prstýnek nefungoval, vlastně nejde o nic jiného než o siderické kyvadlo, čili velmi používanou a poměrně spolehlivou esoterickou pomůcku. Neroztáčí jej gravitace, ale drobné, vůlí těžko ovlivnitelné pohyby svalů, které reagují na naše podvědomí. Problém je ovšem v tom, že se s kyvadlem musí umět zacházet. Hlavní problém je totiž v tom, že citlivěji reaguje na naše podvědomá přání než na skutečnost. Když si tedy podvědomně přeju holčičku, prstýnek bude mít tendenci mi "přání splnit". A když ho roztočí místo mne babička, která touží po vnukovi, zase spíš předpoví kluka. Člověk, který s kyvadlem chce zacházet, proto musí velmi dobře natrénovat umění odprostit se od vlastních přání a očekávání.
magnolya
  • 
13.4.2010 10:26:47
Co budu mít. Nevěřím na čínské kalendáře, krve, den početí. Samozřejmě z legrace jsem si nechala udělat prstýne, použila kalendář, maminka mi vypočítala krev. Noo a hádejte, jednou holka, jednou kluk :-) Prostě padesát na padesát :-) A sama ještě nevím, zda si to v tom 20tt nechám říct nebo ne :-)
12.4.2010 23:38:26
jak u jiných, ale u mě fungovalo to, že když jsem vypadala výborně a neměla jsem žádné nevolnosti, tak se mi narodil kluk. Potom u dalšího jsem vypadala fakt dost hrozně a zvracela jsem do pátého měsíce ve dne v noci....no a byla to holka.
kačude
12.4.2010 21:05:26
Ahoj,taky jsem si to nenechala říct a všichni "zkušení" mi tvrdili,že to bude kluk.Jenom moje mladší a nezkušená sestra mi říkala,že nosím holčičku.A měla pravdu.Na porodním sále jsem se ptala 2krát,jestli to je opravdu holka.~t~ Chtěli bycho druhé a přemýšlím,jestli si to necht vyzradit.
12.4.2010 19:29:18
Moc zajímavý článek~g~, já jsem moc zvědavá, co se nám narodí, oba jsme to s taťkou vydrželi celé těhotenství nevědět ~g~a už zbývájí jen 4 týdny do termínu... Podle těchto "babských" rad by to měl být kluk~p~, vyšlo mi to tak téměř u všeho, i to tušení mám takové, ale možná pod vlivem právě těch "babských" rad, kterými mě celou dobu všichni kolem zahrnovali, tak jsem opravdu zvědavá... ale už brzy na to přijdeme!!!
Přeji všem příjemné těhulování, rození i vychovávání~3~
Binturongg
12.4.2010 18:23:56
Agáto - taky jsem to absolvovala kvůli věku - určitě bude vše ok, neboj.I mně řekli pohlaví, chtěla jsem, a musela trochu vydýchávat kluka, protože v naší rodině (z matčiny strany) se narodili jen 2 kluci od r. 1900, a to v r. 1978 a 2008 a ten náš jako třetí loni, 2009 - normální "boyboom" ~t~
Už si ale vůbec nedokážu představit, že jsem si nedokázala představit syna místo dcery. ~t~
A jen pro přesnost - já nechtěla holku tak, že bych po ní toužila a prahla - jen jsme holčičí rodina, matriarchát a fakt šla představa výchovy kluka úplně mimo mě ~:-D
Ivana //
  • 
12.4.2010 18:22:24
Hm, tak jsem se začetla a zamyslela...Podle čínského kalendáře mi správně vyšly dvě holčičky a teď by to měla být holka do třetice, podle nevolností, kdy jsem obě předchozí těhu problila 5 měsíců a teď nic-by to naopak měl být kluk, prsa mám velká obě..., výměna krve-no, my jsme na tom s manželem skoro na stejno-možná trochu vede on, tak že by kluk? Spaní po manželově pravici...minulá holčička vznikla na chatě-tam spímvlevo a toto mimi je domácí-spím vpravo. Jsem straší, tak to taky by měl být kluk, ale zase s tím vápníkem-mléko a mléčné výrobky nepiju vůbec, jsem na ně alergická-tak to bych měla čekat holčičku...A čůrat na obilí se mi nechce. Tak se musím nechat překvapit-stejně nevím, co bych si přála víc...
 Příspěvky 110 z 16 [Dalších 6 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.