| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Soutěžte s Bifiform Kid

 Příspěvky 110 z 158 [Dalších 148 >>]
6.6.2009 22:19:39
Tak o těch reakcích na reakce nevím, je fakt, že úplně celou diskusi jsem nečetla. Nechtělo se mi věřit, že by někdo mohl závidět postiženému vozík, ale pokud to tak opravdu je, pak je mi z toho hodně smutno.
4.6.2009 13:29:41
Technická poznámka: Pokud máte dítě v pěstounské péči a máte například jen dvě, tak co já vím, nedostanete na jedno ani celé 4000. 13 000 korun je fakt moc!
zblunk
  • 
4.6.2009 12:07:45
nedělá, opravdu to tak funguje a je to skoro k pláči
rae
  • 
4.6.2009 11:59:50
před pár dny jsem mluvila s paní ze sociálního odboru
Říkala mi - je to strašný, dneska se do prů.... dostanete tak rychle - stačí, když je ženská rozvedená a přijde o práci a o bydlení - když je plná charita, můžu jí "pomoct" jenom tím, že jí vezmu děti do děcáku!
Autorko - nejste na tom nejhůř - místo neplatícího otce rodiny máte pravidelný, státem garantovaný důchod. Ve chvíli, kdybyste nepřišla o práci, vás pravděpodobně tyhle nářky ani nenapadnou a možná si i budete říkat - věděla jsem, proč jsme se rozvedli (je to blboun) a teď mám i víc peněz pro děti.
Představte si, že jeho současná žena bude mít nárok na vdovský důchod jen jeden rok - tedy pokud nemají další dítě a nebo jí není víc než 56 let (to se snad nezměnilo)
A že jsou na tom děti v domovech nebo postižené lépe? a co kdyby se tam vaše děti opravdu dostaly? Nemáte strach, že jedno z nich vletí pod auto a vrátí vám ho domů "se všemi výhodami"? Nepřivolávejte takové věci.
Simca,06+07
  • 
4.6.2009 7:52:37
Autorka svoje rozhořčení nad příspěvkama pro postižené nebo děti z DD ještě zopakovala i v reakcích na reakce.....
Líza
4.6.2009 7:39:14
"Já si myslím, že se autorka jen nešťastně vyjádřila. Prostě asi psala, jak jí myšlenky šly, no a v rozhořčení kolikrát člověk řekne něco, co tak vůbec nemyslí. Určitě není tak krutá, aby záviděla postiženým dětem vozík apod. a dětem v DD značkové oblečení."
Pak je tedy otázka, jestli takové písánky, jak někomu myšlenky šly, kde autorka píše i to, co tak vůbec nemyslí, má co dělat na hlavní straně rodiny. Jako příspěvek v tématické diskusi OK, ale článek?
3.6.2009 23:29:36
Já si myslím, že se autorka jen nešťastně vyjádřila. Prostě asi psala, jak jí myšlenky šly, no a v rozhořčení kolikrát člověk řekne něco, co tak vůbec nemyslí. Určitě není tak krutá, aby záviděla postiženým dětem vozík apod. a dětem v DD značkové oblečení.

Všem rodinám s postiženými dětmi přeju hodně síly a těm šťastným, kde děti jsou zdravé (mezi něž patřím - zaťukávám) přeju, aby všichni zdraví zůstali - což taky není samozřejmost, jak už je napsáno výše.
3.6.2009 23:24:42
Taky jsem chtěla napsat, že někteří uživatelé by měli lépe číst a že jste napsala POD 10.000. Zuzko, držte se a pokud jde o nevybíravá slova některých uživatelek, tak si myslete něco o p... no o jisté části těla. I nesouhlasný názor se přece dá říct slušně, nemusím hned někoho napadat. Ona holt ilegalita internetu dělá z každého hned borce. zajímalo by mě, kolik lidí by vám své názory takto řeklo do očí.
3.6.2009 22:59:51
Petul plně s tebou souhlasím~R^
3.6.2009 22:50:40
Lenelko, před tvou tchyní smekám, fakt takové lidi upřímně obdivuju.

Co se týče testů v těhotenství, tak to je podle mě hodně sporné - zjistí se jen pravděpodobnost sklonů k určitému onemocnění a dost často se pak dítko narodí zdravé, i když testy vyšly špatně. Já jsem sice v těhu triply neodmítla a měla jsem to štěstí, že Barunka je zdravá, ale vůůůbec si nejsem jistá tím, že bych byla schopna v případě špatných testů dát miminko pryč. Hraju si s myšlenkou, že pokud se mi povede podruhé otěhotnět, testy odmítnu. Prostě si neumím hrát na Boha a rozhodovat, které dítě má na svět přijít a které ne. Navíc, kdo ví, třeba by postižené dítko náš život spíš obohatilo. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale interrupce kvůli tomu, že nějaké dítko je jiné, mi zavání věcmi jako je "čistota rasy" apod. Je fakt, že v blízkém okolí žádné takto "jiné" dítko nemám, takže moje představy jsou asi trochu romantické, ale přesto si myslím, že v naší rodině bude vítáno každé dítě.

Co se týče článku a diskuse - možná, že autorka ustřelila, pokud jde o postižené děti, ale v tom rozhořčení je to snad i pochopitelné. Co pro mě ale pochopitelné není, je to napadání, které se tu objevuje. Z toho je mi, milé dámy, lehce blivno.
 Příspěvky 110 z 158 [Dalších 148 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.