| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se rodí v Lucembursku II.

 Příspěvky 110 z 270 [Dalších 260 >>]
Evilein69
30.7.2009 19:06:01
Katerino, taky budu rodit v Luxu, muzes mi rict, kde jsi rodila ty? V CHL? Dekuju.
Evilein69
30.7.2009 19:01:09
Mozna ze klystyr davali pro pohodli doktoru a ne maminek....
16.5.2009 19:02:25
Napsala jsem poměrně dlouhou odpověď proč s utz opravdu šetřit,no a na straně diskuse jsem to nenašla,tak tedy ještě jednou a zkráceně:je dokázáno že dítě tento zvuk,který se šíří vodou,opravdu ohlušuje,je mu velmi nepříjemný a není úplně jasný dopad na jeho psychiku.Taktéž ne všichni gynekologové umí číst utz záznam opravdu přesně-člověk je tvor chybující.Pokud se tedy doktor zmýlí a řekne,že vaše dítě je nemocné ono to tak není a vám pak po dalších vyšetřeních a třeba i měsíčních nervech oznámí že sespletl,ten zkažený měsíc vám už nikdo nevrátí.Pro zdravé dítě je naprosto zásadní pohoda,klid a láska jeho matky,kterou k němu cítí od jeho početí.Můj gynekolog mi sám řekl,že při neg.krev.testech je zapotřebí opravdu jen kontr.utz nebo monitor na konci těhotenství.Pokud se chcete podívat na těhotenství jinak pak si přečtěte- Vlasta Marek: první doba porodní, anebo:Hudba jinak.Velmi zajímavé čtení.S pozdravem Lucie.
Omega
9.4.2009 22:35:52
Mammino,
děkuji za gratulaci, a přeji ti, ať je tvůj další porod tím vysněným. To, že jsem něco odmítla, jsem si mohla dovolit díky tomu, že jsem s porodníkem vše dopředu konzultovala, co je bezpečné pro mě i dítě a co už nelze. On je vyhlášený svým "přírodním" pohledem na porod a podle toho jsem si ho vybrala. Na porodníka v ČR jsem štěstí neměla.
martina
  • 
9.4.2009 17:56:40
určitě máš pravdu,ale už jsem se neudržela
martina
  • 
9.4.2009 17:56:37
určitě máš pravdu,ale už jsem se neudržela
9.4.2009 17:47:06
Ackoliv bych mela nejakou namitku k ockovani na TBC, monitorovani miminka a hrdinnemu odmitani epiduralu vseobecne, musim ven s uprimnosti a otevrene priznat, ze Vam vlastne zavidim a uprimne gratuluji ke krasnemu, zdravemu synkovi. Ja ziji v Italii a jelikoz velice tihnu k CR a mam duveru k tamnejsimu zdravotnictvi, resp. porodnictvi(ktere se, ruku na srdce, pysni s jednou z nemensi umrtnosti novorozencu), takze mym nejvetsim pranim bylo porodit deti "doma". Muj prvni porod byl takrka perfektni, po druhe uz to tak "happy" nebylo a nedoslo ani na jedno z mych pedsevzeti. Porod skoncil velmi pochybnym,ale ,diky Bohu,ciste provedenym* cisarem a tak jsem si u me druhe holcicky ani jednou nezatlacila. Holky jsou ale tady a jsou zdrave, coz je pro me o nejdulezitejsi, ale kdybych mela jeste jednou mit to poteseni, privest na svet dalsiho potomka, budu opet snit o ambulantnim porodu, co nejprirozenejsim a tim krasnejsim. :)

*moje kamaradky, ktere rodily v Italii, rodily vsechny az na jednu cisarem. Mluvi-li se o vice nez dvanacti zenach, tak mi tahle pravdepodobnost pripada prapodivna. Ony ale narozdil ode mne maji enormni, osklive jizvy~o~, kdezto ja mam osmicentimetrovy vystavni kousek ~R^
Teraza Horáková
8.4.2009 21:55:02
martino nepaušalizuj a neházej flintu do obilí, záleží na tom, o jaké téma se zajímáš. Např. tato už dávno neřeším, nesmiřitelné tábory a střety názorů.
Čtenářský klub, stavařina, pejskařina a pár dalších jsou tu super.
Tulka
8.4.2009 21:49:32
Tož velká gratulace k zařazení do hejna~x~~x~~x~~v~
martina
  • 
8.4.2009 21:42:07
kamarádka mi řikala, že sem na diskuze chodí samé slepice, bohužel po přečtení této diskuze jsem se o tom přesvědčila. A ještě poznámku: pořád se tady nekdo ohání tím, že porod je přirozená věc, tak proč do něj zasahovat. přírodní výběr je taky přirozená věc, nemoci jsou taky přirozená věc. Zkrátka tady vždy byli a budou. Dříve, když se narodilo slabé miminko, nebo byla matka nemocná, tak při porodu umíraly. Byli zkrátka slabší. Takže takhle bys to chtěla? V ČR je jedna z nejnižších umrtností novorozenců a rodiček na světě. Pediatrie je u nás na špičkové úrovni. To nejsou dojmy, to je fakt. Myslíš, že matky, kterým se stane něco tak strašnýho, že jim zemře děťátko si řeknou: no bylo slabounké, to je holt příroda. Asi né, že?
 Příspěvky 110 z 270 [Dalších 260 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.