| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nočník - středobod vesmíru

 Příspěvky 110 z 146 [Dalších 136 >>]
weiss
  • 
18.7.2011 17:42:46
No ruino,nebo jak si říkáš,si docela pod úrovní,měla by ses stydět sama za sebe,tebe bych taky nechala aby ti pěkně zrudl zadek opruzeninami ale neboj jednou na staří se toho dočkáš bo tě šoupnou tvoje děti do domova důchodců a tak si užiješ,,,ani nepíšeš jestli máš vlastní děti,doufám,že né,,jsi ubohá ahoj
weiss
  • 
18.7.2011 17:28:02
Teda tak tohle asi není mamina,která by milovala své děti nazývat je harantami!"No nevím jestli i my dospělí jsme haranti,ale nemyslím si že je něco špatného když dítě ve dvou letech nosí ještě plínko a to neznačí o tom že by mamina bylí líná,takže halst du Klape,du bis auch eine Kühe.....nejsi asi v životě moc štastná co a závidíš ostatním,že mají své děti rády,,,
Marie,babička
9.2.2009 16:44:55
To je opravdu ubohý výlev nervů. Jsem hlídací babička
a vnučnu opatruji od jejich 10ti měsíců. Na nočník
začala chodit v jednom roce a po měsíci, jako když utne. Je to chytré děvče , umí slušně stolovat,
zdravit, chovat se, i omluvit když něco provede.
Teď má 2 roky a 3 měsíce a na nočník chodí na malou,
na velkou potřebuje soukromí, ale moc se nám to nedaří. Tadé když si hraje, stane se, že to uteče.
Snažím se to řešit klidně a pomalu, rozhodně ne násilím a ono to půjde. Teorii zvládá perfektně.
Všem rodičům, kteří to berou klidně držím palce.
anajs
9.2.2009 6:05:51
Jestli chcete Adriance pomoct pochopit, o cem je nocnik, tak nejlepsi je na to vzdycky leto a hola prdelka, nebo aspon zadna plinka. Pocurane a prilepene kalhoty ji pomuzou pochopit, co jeji telo dela velice rychle.

Hned zepredu musim rict, ze jsem asi zaujata, protoze jsme s obema detmi praktikovali eliminacni komunikaci, t.j. upozornovali je od narozeni na to, kdyz curali a kakali, aby byli uvedomeli, o tom co delaji.
To, ze nase zapadni kultura uci deti nejdriv si kakat a curat do kalhot a pak je to po dvou letech odnaucuje, je opravdu pozoruhodne, ale moc lidi si toho zatim nevsima.
Pro nas to bylo na stejne urovni, jako naslouchani tomu, zda je dite hladove a kdyz je tak se nakrmi, nebo zda je unavene, a kdyz je tak se mu nabidne prilezitost se vyspat. Kdyz vim, ze diteti se chce, tak mu nabidnu tu moznost si ulevit dustojne.

Eva , Markétka 2
  • 
9.2.2009 0:25:38
Kamarádka mi poradila lepší trik-za vyčůrání dostává Markétka samolepku a může si ji nalepit do své skřínky, za vykakání také, ale to je ještě chváááály, ale zatím jsme bez plen pouze doma ven se neodvážím, když se počůrá v téhle zimě...
A s těmi nálepkami-je fajn, že se dítku nebudou kazit zoubky a má hmatatelný důkaz o svém úspěchu!!!
Barbora
  • 
9.2.2009 0:19:03
strašný slovník.......
Eva , dcera 2 roky
  • 
8.2.2009 23:58:59
Myslím, že ten člověk, na kterého tu reaguji je psychicky narušený. Je mi opravdu líto dětí, jestli nějaké má, málo lásky plodí pouze málo lásky. Upřímnou soustrast, žít se sebou pro Vás musí být opravdu těžké....
Hanka dva kluci - 2,5r a 10 mes.
  • 
8.2.2009 22:06:39
aha, tak to mám schválně nechat děcko se oprudit? Není náhodou zdechlá matka, co nechá děcko v plence tak dlouho, až se fakt oprudí? Dávám jenom látkovky a opruzený není ani jeden;)Starší už uměl na záchod bez problémů - asi ve 2 letech a kousek. Teď se vrátil do plen - pravděpodobně vlivem nemoci atp. začínáme zase znovu, ale "řezat" ho kvůli tomu nebudu, na to zapomeňte!!!!
Ilona, syn 2 roky
  • 
8.2.2009 14:20:56
tak tohle můžu podepsat v plnom rozsahu!
u nás je to tak, že kluk se bojí nočníku víc než upír česneku :-) nebo spíš takhle: nebojí, ale když se snažím mu vysvětlit k čemu je, tak jen křičí "neeeee". a snahy o posazení na nočník vypadají tak, že kluk se prohne do oblouku a zdrhne. když už se mi podaří nějakým zázrakem, aby si naň sednul, tak vydrží přesně jednu vteřinu než mu dojde kde je a zdrhne znovu... leda, že bych ho k nočníku přivázala :-):-):-)
ale poslední dobou ho baví splachovat wc. tak jsem mu to zakázala s tím, že splachovat můžou jen ti, co do záchodu čůrají a zkusíme to rozvnou se záchodem. dětské záchodové prkénko je již objednáno a na cestě k nám ;-) třeba ho možnost sám si spláchnout naláká :-)
ale jinak rodiče i tchánovci i švagrová, všichni se strááášlivě podivují, že kluk má ještě ve dvou letech plíny. a že je divný on a nebo já, že jsem ho to ještě nedokázala naučit. prý mám přitvrdit. asi opravdu čekají, že ho k nočníku budu vážně přivazovat...
zatím se nám osvědčilo nechat všechno na něm. jak chůzi, se kterou začal až v 15.měsíci, ale zase naprosto jistě a téměř bez pádů, tak i odložení dudlíku - jednoho dne nám ho sám dal se slovy "ble, ble, fuj" a bylo vymalováno :-). taky jíst sám ze začátku nechtěl a nechtěl. lžičku do ruky nevzal ani pod pohrůžkou ani náhodou :-) a teď by to na něm nikdo nepoznal, že v roce nedržel lžičku, že začal až v roce a třech měsících :-) ...takže já se řídím také tím, že všechno přijde časem, samo a bez násilí a bez řevu, tak proč se nad takovými věcmi nervovat :-) když dítě chce tak chce, když nechce tak nechce a počkám až bude chtít. než půjde do školky, tak to v pohodě zvládne a do té doby si s tím starosti rozhodně nedělám a řeči podivující se a pohoršující se rodiny a ostatních hážu s klídkem za hlavu :-)
8.2.2009 13:08:18
Přesně tak naše babička taky v roce měla řeči že nechodíme na nočník tak jsme zkoušeli bít bez plín bylo léto tak na dvorku to šlo,ale čurali a kakali jsme všude.Tak přes protesty babiček jsme vratily plíny a ve dvou letech si sám řekl že je nechce a skutečně od té doby chodí ne na nočník,ale na zachod už je přece velký~t~~b~
 Příspěvky 110 z 146 [Dalších 136 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.