| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Když si dva nedávají pozor

 Příspěvky 110 z 305 [Dalších 295 >>]
km
  • 
29.4.2009 18:54:23
teď nerozumím, co: dřina, nebo sex?
Petra Neomi
  • 
29.4.2009 18:40:34
No, pro mne osobně to fakt nic společného s manželstvím nemá :)
km
  • 
29.4.2009 17:41:38
jenm bych chtěla upozornit, že Natanaela není katolička, patří k nějaké křesťanské sektě.
km
  • 
29.4.2009 16:28:21
komunikační prostředek to je, ale že by neměl nic společného s manželstvím? (ta dřina tam byla z rozpustilosti) :)
Petra Neomi
  • 
29.4.2009 16:14:28
Sex je komunikační prostředek a s dřinou manželství nemá nic společného... ostatně, úzká koexistence s jiným individuem je vždycky dřina, ať už jde o manželství, nebo o kosmický let.
km
  • 
29.4.2009 16:12:02
dobře napsáno
km
  • 
29.4.2009 15:44:54
No,ale to je taky argument pro sex výlučně v manželství. Ti, co říkají, že když se neznáte sexuálně, můžete být pak zklamaní, tak právě vůbec neberou v potaz, že sexuální prožívání není něco neměnného, že se vyvíjí.
Vemte si tuto situaci: někoho velmi milujete, komunikace je dobrá, partner je citlivý... ale první sex tedy nic moc. To se s ním jako rozejdete a budete hledat nějakého jiného? Pochybuju. Spíš se budete snažit sžít, vysvětlit si to, přijít na to, co se komu líbí...takové poznávání je velmi příjemné :) Těch, co by měli problémy "anatomického" rázu, které by nebyly řešitelné, je velmi málo.
Taky každý sexuální zážitek se do nás vpisuje a ovlivňuje ty následující. Proto když mají partneři zkušenosti jen vzájemné, tak se vlastně ladí výlučně jeden na druhého,bez bůhví jakých vlivů minulosti.
A také, myslíte si, že člověk, který je něžný, laskavý, bere na druhé ohled a miluje vás(což jsou všechno věci, které lze poznat bez sexu), bude jako milenec najednou hrubý, sobecký a nudný? Naopak, když kluk vydrží s vámi chodit a nespat, tak to asi opravdu je schopen nějakého sebeovládání a asi vás opravdu miluje, když mu za to stojíte.
Taky si vemte, že když s někým začnete sexuálně žít, může to poznávání jeho osobnosti nějakou dobu spíš bránit. Místo rozhovorů a pozorování máte prostě oboustranně příjemnou zábavu, takže tedy usoudíte, že tohle je ten pravý a berete se. Nebo je z něj najednou otec vašeho dítěte a vdáváte se taky. Bez předmanželského sexu tohle nehrozí.
Sex by neměl sloužit k poznávání. Sex by měl být vrcholně intimní kontakt s tím jediným úžasným člověkem, kterého znám natolik, že jsem ochotna s ním nést dřinu manželství a mateřství ;)
Takže, já a sex ano (ANO ANO :) ), ale až po svatbě.
29.4.2009 15:43:16
Je legrační, že si Boha představujete jako předsedu senátu v právu procesním, kde se budou obhajovat definice toho, co už je sex a co ještě není a skládat důkazy o tom, kdo a jak ho prováděl.

Jestliže má nekdo důvody a přesvědčení, že je dobrý být s někým na tělo až po splnění určitého rituálu, je to především jeho věc a druhak se mi to obecněji zdá daleko přijatelnější, než když se skorodospělá patnáctka v duchu doby nechá přefiknout na lavičce v parku nebo její o deset let starší ségra na při společenské události zvané hromadný sex.

Nelíbí se mi, pokud jsou katoličky(křesťanky) středem rádoby vtipného posměchu , jestli když to partner strčí někam jinam, je to ještě dobrý.
km
  • 
29.4.2009 15:21:57
já si myslím, že orální sex je už hodně intimní záležitost a pár, který se vzdává jen toho proniknutí a myslí si, že tak je to "křesťansky" správné, lže sám sobě...
Sarah, 3 děti
29.4.2009 14:44:10
Milá Natanaelo, většina se na tebe tady vrhla, ale říkáš pravdu! Prolétla jsem jen některé tvé příspěvky - mám tři děti ~:-D a se vším jsem souhlasila. Jsi tady jako jehňátko mezi vlky (to je normální), ale stojíš v Pravdě, tak ti fandím! Taky miluji Ježíše, změnil můj život a bez něj už ani ránu!!! M
 Příspěvky 110 z 305 [Dalších 295 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.