| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Bude nás pět?

 Příspěvky 110 z 514 [Dalších 504 >>]
Lenka + dvě
  • 
16.10.2012 19:11:33
Ahoj, jsem ve zcela stejné situaci, mám 2 děti 9 a pět let, začali jsme stavět barák. A teď jsem zjistila, že jsem těhotná, nikdy mě nenapaklo, že budu plakat, neštěstím. Vůbec jsme to neplánovali. A co teď nechat si ho, nebo ne. Dlouhé večery jsme to s manželem probírali. Vždy jsem si myslela, že bych se mohla po všech úvahách rozhodnout, že už nechci další. Mám děti ráda, dělám ve školce, takže jich mám opravdu dost. Dcera dělá poměrně finančně náročný koníček, je velice chytrá, Jak jí jednou vysvětlím, že nemůže jít studovat, protože má jěště sourozence. Miminko je krásná věc a krásná představa, ale co do budoucna?? Rodiče jsou už oba po 60 a rodiče manžela taky.
Chápu, všem se to krásně říká a radí. Ale realita je někde uplně jinde. Hlavu vzůru, rozhodnutí je jen na vás.
Radka + chl.9let+chl.5let+holč.2roky
  • 
18.4.2011 22:21:38
Luci, zvládnete to !!! Budete je mít skoro jak dvojčata..Nejhorší bude ten první rok, ale pak už to bude fajn, uvidíte...Zvládlo to spoustu maminek..:-)
Radka + chl.9let+chl.5let+holč.2roky
  • 
18.4.2011 22:16:58
Jj, pod to se podepíšu...Byl to pěkný sobec, který myslel jen na sebe..Když chlap žije rodinným životem, tak musí počítat s tím, že se prostě taková věc může kdykoliv stát..Přírodě neporučíš!! A musí se pak umět k tomu postavit jako CHLAP a ne utéct od problému.. Jak si sám sebe pak může vážit a hlavně, jak to pak vysvětlí tomu dítěti, až se ho jednoho dne, třeba v dospělosti zeptá ?? V životě je spousta věcí které prostě musíš dělat, i když se Ti zrovna dvakrát nechce !!!
24.10.2009 13:03:19
Díky za podporu.Dnes to vyvrcholilo hádkou před dětmi a před nima mi dal na vybranou buď potrat nebo nás opouští.Starší 6-ti letý syn se z toho počural a s dcerou brečeli v pokoji kam utekli-on nehnul ani brvou a neustale před nima opakoval že odchází kvůli mě dokud jsem nepodlehla a řekla ,že to udělám a nechám si to vzít.Hrozný nikomu nic podobného nepřeji.
marketa
  • 
23.10.2009 18:24:36
to ne, to by sis nikdy neodpustila a jemu taky ne. drz se! deti jsou dar.
23.10.2009 16:25:57
Můžu se optat jak pokračujete?Já sama mám dvě děti a ted jsem na začátku třetího těhotenství,s kterým se manžel nechce smířit a pro něj existuje jediné řešení potrat.Já ho odmítám,ale bojím se,že jeho tlaku podlehnu.
18.9.2009 21:07:18
Tak já už to vím :))) Psala jsem si s autorkou článku a mají už 5 měsíčního Martinka!!!
Mamince moc gratuluji, velice obdivuji(po tom co všechno zvládla po porodu) a přeji mnoho zdraví celé rodině!!!~x~~x~:-):-)~c~~c~~x~~x~
9.9.2009 12:06:06

Také bych ráda věděla, jestli jste stále 4 nebo už 5. Jsem na tom teď totiž úplně stejně. Dvě děti, třetí těhotenství neplánované. Já ho nedám, manžel ho nechce. Zvládnu to se třemi, zvládneme to finančně...atd. Jestli nakouknete, dejte prosím vědět.
Moc děkuji Katka
14.7.2009 10:21:58
Chci se jen zeptat, jak to dopadlo? Jsem nyní ve stejné situaci, vlastně už kousek dál... měl ajsem jít na přerušení, nakonec mě manžel tam odtud vytáh, že to spolu zvládnem... Od druhého dne tomu však už zas tak nevěřil, ale já už nedokázala, podstoupit tu hrůzu znova, takže miminko - pokud nenastnou jiné potíže - bude!! Hrozně bych se chtěla začít těšit, být šťastná,... užívat si to, jako s předešlíma dvěma holčičkama, ale manžel je stále zamklejší a zamklejší,... a podpora od něj je téměř nulová... Tajně doufám, že až mi začně růst bříško, až ucítí pohyby, že se to v něm zlomí, a bude zase ten báječný táta, který byl při předešlích těhotenstvích... a jak dopadl tenhle příběh?? Lucka
12.1.2009 12:26:20
Ahoj, vidím, že své dvě krásné holčičky zvládáš skvěle. Já teď stojím před velkým rozhodnutím. Mám 4 a půl letou holčičku a devíriměsíčního chlapečka. Osm měsíců jsem malého kojila a antikoncepce při kojení mi nedělala dobře. Tak jsme se s přítelem rozhodli že si dáme pozor. Vše šlo dobře. Před vánocemi jsem přestala kojit a rozhodla se, že po mentruaci si zajdu k doktorovi pro antikoncepci. Jenže stalo se něco, s čím jsme nepočítali. Týden jsem to nedostala a když jsem si udělala těhotenský test tak jsem začala brečet. Jsem znovu těhotná a čekáme třetí dítě. Jenže mám strach že to nezvládnu, když je malému teprve devět měsíců. Chtěli jsme třetí mimčo ale až tak za dva, tři roky. Přítel dítě chce, i když taky zjišťuje že to nebude lehké. Teď nevím, dát to malé pryč nebo věřit v to, že to všechno zvládnu??? Mám strach. ~x~
 Příspěvky 110 z 514 [Dalších 504 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.