| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak si hrají dospěláci?

 Příspěvky 110 z 83 [Dalších 73 >>]
Eva Klímová
  • 
3.10.2008 16:17:29
Tady je odkaz :-)

http://hrajeme.cz/Hrajeme/GameDetail.aspx?id_hry=410

Eva
23.9.2008 14:12:39
Doporucuju vyzkouset Objevitele, u Carcassonu mi vadi, ze je trochu nevyvazeny, stavi se mesta a to je hlavni. Objevitele je hra typu carcassone, ale da se tam delat vic veci, je vyvazenejsi.
22.9.2008 20:40:39
Ahoj, my máme téměř všechna rozšíření... ale kromě těch prvních několika je téměř nepoužíváme, často harjeme s někým novým a rozšíření typu Věž, Princezna a drak apod. dost hru zamotávají. Každopádně jen základ je dost nuda, doporučuji 1+2 (Hostince a katedrály, Kupci a stavitelé, pěkná je i Řeka, pokud je ještě seženete). Super hra je i Twister, ale ta je dost "hýbací" :o)
22.9.2008 9:21:34
Tak dodatečně mě napadlo - všichni se postaví do kruhu a každý chytí toho, kdo stojí před ním, kolem pasu. Pak se opatrně a pomalu všichni snaží sednout na svého souseda za sebou.
Věřte mi, že jsme to hráli za střízliva, a přesto jsme hodně padali, hodně se smáli, a na jeden úspěch připadalo hodně neúspěšných pokusů...
RAdule
  • 
18.9.2008 10:31:25
nam se hodne osvedcily karetni hry, daji se pribalit kamkoliv.
hodne se nam libi 6 zere, Bang, Uno.
a na jedne akci mel nekdo karty, myslim,ze se jmenuji Mamma Mia, kde se za ruzne ingredience "objednavaji" pizzy.
Tuhle hru moc shanim,protoze se nam opravdu libila, ale protoze nevim presny nazev, jde to tezko.
poradite mi nekdo?. dik
17.9.2008 14:42:30
Scrabble hrajeme většinou ve dvou, ale dá se hrát i v poměrně větším množství hráčů. Je ale problém, že někteří lidé si pravidla scrabblu vykládají různě a nejsou třeba ochotni od nich ustoupit. Také je problém, když třeba hrají zkušení hráči a "nováčci". Jinak já osobně mám hrozně ráda, když je nás na hru moc a hraje se pak třeba ve dvojicích. Je to zajímavé a dvojice většinou vymyslí mnohem zajímavější možnosti než jednotlivec. Taky se mohou dvojicemi vyrovnat rozdíly různě nadaných lidí :-)
  • 
17.9.2008 8:15:05
Osvědčenou hrou se v našem případě stal Tadž Mahal.Existuje tolik variant různých herních strategií, že nás zatím neomrzela a to ji hrajem cca 1-2x týdně po dobu 1 roku :-)
16.9.2008 17:44:48
Výborná hra je čuchni, lízni. Vemou se pikové karty a rozhází se postole obrázky dolů. Koupí se panák nějakého pitíčka a pak postupně každý vytahuje 1 kartu. Kdo vytáhne prvního krále tak si veme panáka a čuchne k němu. Kdo vytáhne druhého krále, tak si lízne panáka, kdo vytáhne třetího krále tak panáka vypije a ten kdo vytáhne posledního krále tak platí. Je to švanda, protože se vám může stát, že kdo chce pít tak má většinou smůlu, kdo by nemusel tak pije pořád a nejhorší je ten kdo platí a třeba se ani jednou nenapije. Je to takový oddech na vyplnění chvilky v hospůdce.
16.9.2008 13:36:52
A na lámání těl je dobrá taky hra, kdy se velký chumel lidí postaví čelem k sobě a náhodně a rychle na pokyn se pospojují ruce. Prostě se popadne první ruka, která ti přijde pod ruku. A potom se všichni snaží se rozmotat a vypátrat, jestli jim vznikne kruh, dva či více kruhů nebo třeba nějaká dvojice zůstane mimo. Může se podlézat, překračovat propojené ruce a podobně, hlavně se už po celý průběh hry nikdo nesmí pustit. Chce to ale velkou partu a spíš lidi, co jsou si sympatičtí, protože někdy je to opravdu tělo na tělo.
dandee
  • 
16.9.2008 0:40:09
hru s papírkama (alias lístečky) hrajeme skoro pokaždý, když se nás někde sejde víc... a je moc oblíbená (kolikrát se nestačím divit, jaký výrazy používají ty největší slušňačky - o to větší sranda to pak ale je :-D ). Osnova je:
jaký
kdo
jak
co dělá
kde
proč
tak hezkou zábavu :-)!
 Příspěvky 110 z 83 [Dalších 73 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.