| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Svatební cesta

 Příspěvky 110 z 37 [Dalších 27 >>]
jájapája
5.12.2013 19:59:21
tak my na svatebku finálně poletíme na Mauricius... vybrali jsme ho z důvodu, že už nějakou dobu sleduju fotky od Blue Mauritius na fb a fakt mě to nadchlo. jsem zvědavá, zda realita bude stejná, ale fakt to tam všichni chválej. tak se těším
ina
  • 
25.6.2008 0:54:33
Počkej, neměli jste svatební noc a máte čtyři dráčky?? :-D
martina
  • 
25.6.2008 0:47:50
Jet s neštovicema na dovolenou, no to je teda pěkná blbost - promiň. Nejen proto, co tady psaly holky, že je to krajně nezodpovědné vůči ostatním dětem, o kojencích a dospělých s osabenou imunitou ani nemluvě. Hlavně to je nezodpovědné vůči samotnému nemocnému dítěti! Neštovice jsou virového původu a i když se to nezdá, je to docela zátěž na tělíčko a důrazně se doporučuje ještě po oloupání minimálně 10 dní zůstat doma v klidu, než se tělo dá zase do pořádku. My to u dětí podcenili a odjeli na hory už po týdnu od uzdravení, a pak jsme promarodili měsíc a půl v kuse!! Takovým tím typickým - 37,3°C, rýma, únava, dva dny dobrý a znova - prostě oslabená imunita. Od pediatričky jsme dostali skoro vynadáno, jestli nám ty hory za to opravdu stály (nestály).
21.6.2008 22:47:41
Katko, tam pojedete neboj! Taky trosku verim na neco jako "osud" a pokud vam to proste do ted nevyslo, tak by jste se o to nemeli pokouset... Ale na druhou stranu si myslim, ze ono to prijde jaksi samo a jaksi necekane a urcite skoro ve chvili, kdy uz to budete vzdavat! Takze jak pises - nadeje umira posledni :-)
Jinak velmi mily clanek!! Dekuji!! :-)
MarkétaK.+m
  • 
20.6.2008 17:22:50
Opravdu ze života, my jsme s manželem svoji jen pár měsíců, naší svatební cestu jsme si plánovali někde pod stanem v čechách, nebo na Moravě...ale protože jsme v naději cestu jsme odložili s tím, že pojedeme příští léto ve třech (mrňouskovi bude rok)....tak teď nad tím Tvým příspěvkerm tak přemýšlím a říkám si zdali se nám to vydaří?!? Ale těším se na všechno co přijde, i kdybychom se na svatební cestu měli dostat až coby staříci:-) Vám všem přeji pevné zdraví a věřím, že vše je jak má být, takže máte-li někam vyrazit, stane se tak....mějte se a ať už budete cestovat kamkoli a kdykoli šťastnou cestu!!! Markéta s rodinou
17.6.2008 21:24:36
ten článek se ti fakt povedl :-). Ale asi se to veseleji čte, než žije.

Jinak taky máme v listopadu společných 20 let...tím ale veškerá podobnost končí, začínaje už tou svatební cestou, na kterou jsme si vyrazili Tater hned druhý den po svatbě - to byla tak největší exotika, která se v te době dala realizovat.
Draci mamka 4+1
17.6.2008 16:51:59
my jsme manželé 10 let a také jsme neměli svatební cestu, dokonce ani svatební noc, ale nevadí nám to :o) Máme jeden druhého a krásné a úžasné čtyři děti. Tak se netrapte termíny a užívejte se navzájem .o)
Helena
  • 
17.6.2008 14:34:55
Proč si lámat hlavu nad tím, co už je stejně dávno pryč? Svatební cesta je cesta těsně po svatbě. Pak už je to jen cesta. Přeji vám ještě hodně krásných cest. Helena
Dita, Matyáš 08,Kiki 11
17.6.2008 14:19:24
Katko omlouvám se převelice, moje poznámka patří Lassie66, nemáš lassie náhodou alergičku?Fakt promiň
Dita, Matyáš 08,Kiki 11
17.6.2008 14:07:50
Ahoj Katko, sice se to Tvého článku netýká, ale týká se to Tvé reakce na můj příspěvek v jiné diskuzi, šlo o koupání dětí a neodpustím si jednu poznámku. Tady píšeš jak se Tvoje Katka osype snad po čemkoliv a proto že nekoupete v dětských koupelích apod.,ale v čisté vodě, jak jsou všechny ty přípravky nezdravé. Připadá mi tedy dost neobjektivní hanět dětskou kosmetiku bübchen, kterou koupu a ošetřuji prcka já a dávat za příklad, jak se Ti po ní dítě osypalo, kdybych se tady nedočetla, že má Káťa alergii na kdeco,tak bych se asi jako většina mamin co třeba dá na rady starších a zkušenějších, bála, že ta kosmetika může být vážně nějak alergizující...no aspoň nyní vím, co si o Tvých reakcích na mé příspěvky mám myslet.

No a co se týče článku, možná, jak tu píše kdosi předemnou, byste neměli na tu dovolenou jezdit, třeba vám opravd není souzena a všechno co vám v ní dosud bránilo mělo nějaký důvod, ovšem to nezjistíš, pokud na ní nikdy nepojedete:)
 Příspěvky 110 z 37 [Dalších 27 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.