| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dítě v manželské posteli - Ano, nebo ne?

 Příspěvky 110 z 113 [Dalších 103 >>]
Vercik, sedmi mesicni chlapecek
  • 
5.6.2008 17:29:22
Sex je nejlepsi po ranu. Vecer jsme vetsinou unaveni. No a rano dame maleho do ohradky v obyvaku a loznice je cela nase.:-)
  • 
22.5.2008 9:59:17
Naše nejmladší s námi spala do desíti let... Nejdříve jsme se museli uskromnit, pak jsme si zvykli. Dnes už je holka dospělá - ale je nesmírně hodná, správně sebevědomá, sluníčko, prostě ideál. Zkrátka to potřebovala pro svůj pocit bezpečí a kontaktu, nejspíš asi tak, my jí nebránili. Radmila
katka+katka
  • 
21.5.2008 22:48:03
Páni, ty si Katku ani neviděla a už víš, že je nemazlivá? Dobrý, nevíš náhodou i jakou mám barvu vlasů? Jinak Káča je mazel, hodnotila bych jí jako průměr - znám děti mazlivější i nemazlivější
Petra, dve deti
  • 
21.5.2008 22:47:02
Martino, psala jste to krasne. My jsme neslysici rodice, kvuli bezpecnosti nase sestileta dcerka s nami spala do dvou let a ted s nami spi rocni syn. Obe deti jsem nosila v satku, jsou vesele a aktivni. Prestoze neslysime, dcerka se naucila velmi brzy mluvit a ted syn zacina pekne mluvit. Dcerka ve skolce se za nas vubec nestydi a klidne o nas vypravuje:-))
Petra, dve deti
  • 
21.5.2008 22:41:58
Mala s nami spala do dvou let a nemeli jsme zadnou praci s odnaucovanim. Naprosta vetsina deti se od dvou do ctyr let dobre vzda a dobrovolne jde do pokojiku, znam mnoho rodicu, kteri meli podobne zkusenosti jako ja. Vase dite je urcite nemazlive, takovych deti je mene.
Lenka 5 dětí
21.5.2008 12:10:37
Úplně s tebou souhlasím. U nás spali všechny 3 děti zhruba do 4 let. Denisce budou teď 2 a spí ve své postýlce, která je přisunutá k naší posteli bez postranice. Takže spí s námi, ale zároveň ve svém.
Když si vzpomenu na kojení krátce po porodu spojené se šílenou zimnicí, pro děti jsem z postele vylezla asi 3x a pak si je stejně nastěhovala do postele. Bylo to pohodlnější, děti byly spokojenější a když pak postupně odcházeli do pokojíčku, bylo mi to až líto. Takže odloučení z postele neprožívají jen děti ale i maminky. Alespoň já ano.
Lucylou
20.5.2008 22:34:33
Zrovna dneska jsem zažila opět "rady", které jistě znáte: Rozmazlíš jí. To si jí teda hezky učíte. Ona vám to spočítá. atd... Člověku to neustále bubnuje v hlavě - na jedné straně je to tak krásný, když si s malou(6 měs.) můžeme zalézt do postele a tulit se, užívat si hezké chvilky blízkosti. Malá to má moc ráda a je na ní vidět, jak je šťastná, když je s námi. Na druhé straně se člověk bojí udělat chybu, něco zameškat či podcenit. Pořád si ale řikám, jak to je nejpřirozenější? Je to přeci malé miminko, které MUSÍ být s maminkou, potřebuje ji. Jak to dělali za dávných dob? To mi moc pomáhá to dělat právě tak, jak mi má intuice říká - být vždy na blízku, pomoci, ukázat, že jí máme moc rádi. Tak jak to tu již bylo mnohokrát řečeno - uteče to tak rychle...Tak proč se pořád řídit něčím, co vymyslel někdo, kdo to stejně nevěděl na sto procent? Navíc každé dítě potřebuje něco jiného, a to právě my, mamky, můžeme zjistit a dát jim to. No a taky, co když se za pár let přijde na to, že spaní s rodiči je to nejlepší, co dětem můžeme nabídnout? Vždyť se dnes už děti nemají nechávat vykřičet a dřív si za tim všichni stáli. Tak přeju všem maminkám to, aby se dokázaly řídit podle toho, jak to cítí ony, a ne podle toho, jak to vidí druzí!!
jana 2 děti
  • 
20.5.2008 13:57:47
Souhlasím s tebou. Moje dcera se mnou spala v posteli do cca 3 let - pro někoho něco nepředstavitelného, pro mě něco přirozeného. Synovi jsou nyní 2 roky a taky spí se mnou....vůbec jsem nikdy neuvažovala o tom, že bych ho co nejdřív vyšoupla do svého pokoje. Potřebuje usínat se mnou...dle některých jej rozmazluji a jsem jeho otrok, ale já to tak necítím...nevadí mi to, je mi to naopak příjemné. Je pravda, že jsou na mě děti trochu více fixované než je zdrávo, ale ze zkušeností se starší dcerou vím, že to přejde. Na závěr. Nikomu jeho rozhodnutí neberu, je to každýho věc. 9 měsíců jsem děti nosila u sebe v břiše a tak mi přijde normální být s nimi i nadále v co nejužším kontaktu.
Culka
  • 
20.5.2008 9:30:25
Díky za zkušenosti - to je aspon přínosné, většinou se všude objeví na toto téma jen moralizování......
katka+katka
  • 
20.5.2008 6:58:31
nic jsme jí ohledně sexu tajit nikdy nechtěli, ale zase taky jsem si nepředstavovala, že jí to budu vysvětlovat ve čtyřech letech na základě pikantních fotek ze křoví:-)I když asi jsme měli ještě štěstí, kamarádky syn našel v pískovišti použitý kondom a hned se přišel svým nálezem pochlubit a taky položil otázku "co to je"
 Příspěvky 110 z 113 [Dalších 103 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.