| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vysavač sáčkový versus bezsáčkový aneb kdo bude vítězem?

 Příspěvky 110 z 83 [Dalších 73 >>]
  • 
18.7.2014 13:17:22
Ani se nedivím, že o vysavači tohoto typu mluvíš v pozitivním smyslu. Moje žena, když jsem pořídil Hylu měla připomínky, že musí napouštět vodu, pokaždé vysavač čistit atd. Teď po desetiletém používání nechce jiný vysavač ani vidět, protože jí připadá, že se sáčkovým vysavačem spíše honí prach po podlaze, než aby vysávala. Navíc máme pejska a ten, jako každý pouští chlupy. Hyla se neucpává, má stále stejný a musím podotknout, výkonný podtlak, takže psí chloupek u nás není problém. Někdo může namítnout, že je docela drahý, v tom případě bych mu poradil, ať si koupí koště, vyjde ho levně a výsledek bude stejný, jak se sáčkovými vysavači. Hyla je mašinka, která se povedla.
21.10.2009 16:32:38
Ahoj, a máš typ HT - s turbokartáčem nebo s elektrokartáčem? Zelmer 5000 Solaris je taky můj favorit, jen zvažuji, zda HT či HQ.
Pierre
  • 
10.4.2009 23:40:26
No to co pisete je evidentni nesmysl, castice, ktere jsou zachycovany filtry jsou povetsinou nesmacive. I vysavac s 30 procentni ucinnosti dokaze zaspinit vodu.Takze si tu svou neplacenou reklamu nechte prosim od cesty.
Marta Slaná, dospívající syn,psi
  • 
18.2.2009 18:18:16
Kolegyně mi doporučila výborný a cenově dostupnější vysavač než HYLA či dokonce Rainbow. Je to orky, víc najdete na www.orky.cz. je možno si na něm nastavit i velikost sací síly. Je tišší než jiné se separátorem
Miroslav
  • 
6.2.2009 23:15:07
Hylu také máme a nic bych už jiného nechtěl a po roce jsem si řekl že to budu předvádět protože je to dost dobrý 774987112 tel.
Tomáš12
8.1.2009 20:07:47
Hlučnost mi nepřijde zvýšená. Přiměřeně ku svému výkonu. Předtim jsem měl forwerka a ten byl o trochu tižší, ale o proti znalostem dnes byl strašně drahý na sáčky a filtry, a vyhazovat ho po každém lux. bych se nedoplatil.

Vodní vysavač bez separátoru je podle mě horší, než pytlíkáč. separátor je tam jako odrážedlo nečistot, když voda už není shopná absorbovat jemný prach, podle konstrukce separátor odráží do určitého množství nečistot!!!

Vodní vysavač bez separátoru je pokaždé s filtrem, A ten zachycuje v tomto případě vlhké nečistoty a ty hnijí rychleji než suché. Jak je řešeno aby se voda nedostala do motoru? když tam není separátor a motor má turbínu, která se po roztočení stává nasávadlem vzduchu!!!

Sme opět u toho, že koupíte za pár kaček cca do 20 000,- přístroj, který k tomu, aby fungoval stále něco potřebuje vyměňovat !!! to je pořád za něco platit.


Hyla nám stále funguje jen na tu vodu, musíme si uvědomit, že voda je téměř zadarmo v porovnání s filtry. A za rok mě stojí míň než cokoliv jiného.

voda je přírodní smáčedlo, když prší je pročištěn vzduch, když prší na stavbě , kde je hodně prachu, samozřejmě tam bude potřeba více vody , aby se vzduch vyčistil od prachu.Na pytlíkáče sáčků a na vodníky bez sepr. filtrů. A co je levnější? pořád za něco platit? nebo si zainvastovat a zaplatit jen jednu částku?



24.10.2008 20:48:08
Doporučuji se seznámit s nejnovější technologií čistění s využitím horké páry. Pára odmašťuje desinfikuje, zbavuje alergenů a pachů. Informace získáte třeba na www.parnicistic.estranky.cz nebo na www.parnivysavac.estranky.cz
radas
  • 
14.10.2008 17:26:03
z technickeho hlediska je jasne, ze jakykoliv vysavac, ve kterem proudeni vzduchu stoji v ceste jakykoliv filtr je zbytecny. jakykoliv filtr se proste musi ucpat. vysavac sice zvedne koberec ze zeme, i kdyz neproudi vzduch, ale prach nezvedne. typicky je to videt tak, ze prejizdite nit, a ackoliv ruka se vam na trubku pricucne, tak nit musite nakonec sebrat rucne a vlozit ji do trubice.
jediny co muze vysavat dlouhodobe kvalitne je vysavac se separatorem a vodni lazni pro zachyceni bordelu (zatim jsem nasel 3 znacky). nema se co ucpat, nema co hnit, tlit a plesnivet (timto pozdravuju hlavne zastance sackovych vysavacu:)), to je dobra prasarna) a manipulace je naprosto primitivni. pokud nekoho pani v kramu presvedcila o hrozne manipulaci se spinavou vodou, tak se pani klanim za obchodni dovednosti a doufam, ze ti presvedceni se na tom speku houpaji jeste ted:))
14.10.2008 14:59:05
Tak zrovna pořizuji nový vysavač(sáčkový)a mám 4 favority co do značek:Miele,Eta,Electrolux a AEG.Byl bych vděčný za každý tip od lidí,kteří mohou tyto značky porovnat.Moc děkuji!
14.10.2008 14:56:11
Tak zrovna pořizuji nový vysavač(sáčkový)a mám 4 favority co do značek:Miele,Eta,Electrolux a AEG.Byl bych vděčný za každý tip od lidí,kteří mohou tyto značky porovnat.Moc děkuji!
 Příspěvky 110 z 83 [Dalších 73 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.