| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku "Příliš" chytré děti

 Příspěvky 110 z 237 [Dalších 227 >>]
19.1.2008 23:51:34
Mirko,

mám dojem, že děláš z komára velblouda nebo možná nevíš úplně přesně, kde máte problém, a vyvozuješ nesprávné závěry.
Můj syn nikdy nebral dětem hračky, a když mu někdo vzal jeho, taky koukal udiveně a neuměl se moc bránit. Sice nikoho nehladil ani nebrečel, ale působil, jako by tyto dětské konflikty nějak vůbec nechápal. Nicméně děti měl vždycky rád, umí bláznit a vymýšlet zábavu a snad i proto je ve školce velmi oblíbený. A nedávno jsem koukala na Spektru na nějaké anglické pořady o dětech, ze kterých vyplývalo, že právě s agresivními dětmi si nikdo nechce hrát! Takže v tomhle směru bych byla v klidu.
MarkétaP + 4 dcerky
19.1.2008 8:39:42
Mirko, ale tohle už není otázka příliš chytré vs. "normální" dítě, takovéhle typy znám i mezi dětmi, které výraznější nadání v batolecím věku neprojevují, to je spíš otázka základní povahy.
18.1.2008 23:32:37
...no, když já to stručnějc napsat neumím... grafomanka, no...ale číst jsem tě to nenutila, každý píše, jak umí...

Víš, ale kapku s tebou nesouhlasím, Kubík má lidi děsně rád, je to typickej extrovert, tím pádem je nadšenej z dětí i dospěláků všeho druhu a množství. Jenže bohužel, tak nějak nemá vyvinutý ty pudy skoro všech malých dětí jakože tohle je moje a vzít si to nenechám a tohle mě zajímá, tak si to vezmu a je mi jedno, jestli si s tím nějaký prcek hraje.... Ale třeba je to taky výchovou a já ho to nenaučila - jo, to bude asi ono... Teď už je to lepší, jak je starší, podařilo se mi mu vysvětlit, že když mu nějaké dítě něco bere, musí mu říct, že je to jeho a nenechat si to vzít - tzn že situace je taková, že Kubík říká: Ne chlapečku, tohleto je Kubíčkovo auto a hladí dotyčného mrňouse po hlavě - a to dítě je tím kolikrát tak šokované, že na něj zírá a nechá mu to. Ale když byl menší, tak rok a půl, ostatní děti ho neustále okrádaly, on si bral pořád nové a nové hračky o které přicházel až nakonec začal plakat a radši si už nic na hraní nebral, aby o to nepřišel - no a v rámci toho, aby měl děti a lidi pořád rád a nebál se jich, prostě občas zakročit musím, přijde mi to vůči němu fér - njn, blbá výchova, že... Takže výborný je sice nechat ho se se životem poprat, ale bohužel, jsou věci,které on prostě v jistém věku moc nezládne no a konec konců od toho mě má, abych mu s tím, s čím si neví rady, pomohla... Ale zas na druhou stranu - s mou povahou jsem ráda, že dětem věci nebere a že je nebije - tohleto je fakt lepší varianta - bejt milej, hodnej a kamarádskej....

Já, zas kvůli tomu, jakej Kubča je, nechápu ostatní maminky, který nevzrušuje, když jejich děti berou hračky ostatním - minimálně je dobrý jim to vysvětlit, ne???
- tenhle můj příspěvek je tak trochu dost mimo mísu, ale já řeším třeba i takovýhle věci, který ostatní maminky ani neznamenaj..... Prostě oni nemusí, děti s tím problém nemají.... my holt jo... Oni zas budou ve škole mrskat s dětma písmena - a my budeme řešit nějakou podprahovou, naprosto samozřejmou věc....

16.1.2008 21:17:56
ahoj, přečti si můj článek z 15.1.08 , třeba ti v pomůže. Renata
16.1.2008 21:10:06
Veroniko, tohle je přesně náš případ.V první a druhé třídě to ještě šlo, ve třetí už mu děti hodně nerozuměly,přestávaly se s ním bavit,vysmívaly se mu.Ve škole se neuvěřitelně nudil, byl neštasný, nakonec skončil v nemocnici. Letos chodí do výběrové školy,která připravuje děti na 8 letá gymnázia, učivo 3 let lehce dohnal,konečně vidí smysl v tom, že chodí do školy, konečně je štastný a spokojený. Rodiče pruměrných dětíPřečti si můj delší příspěvek z 15.1.07. Nejste náhodou z Brna ,či okolí, jako my?
16.1.2008 0:09:40
to vulgární slovo jsem teda fakt zjemnila, promiňte, prosím:)
16.1.2008 0:07:47
COW, to musí být nářez, když se do toho dáte:).
A jinak, vždyť píšu, že naše společnost je rasistická, tím vám přece nedávám žádný pardón.

Santino,
sociálně slaboduchý najdeš všude, tuhle mi jeden ch*cal do tůjek za bílého dne, blonďák jeden českej nepřispůsobivej, kdyby šel raději něco dělat, že.

Cow, přeji ti hezkou noc a nakonec hezkou noc všem, překročím stín své předpojatosti k minoritám i majoritám.:-D
Cow :-)
15.1.2008 23:50:49
tak ten výraz jsem ještě neslyšela, fakt.
No já taky pro jistotu šůruju každý den, už jsem tím na Rodince známá. I ta okna myju v celém domě 1x za měsíc.
Vzal si mě blondák s modrýma očima, checht.
Včera jsem byla na návštěvě u JIBI a říká, že na mě to "až tak vidět není".:-D
Zpívat a trochu tancovat doufám umím. Jsem byla členem Podskaláčku /valašs.dět.folklor/, pak sbor a ještě nedávno soprán v kapele.
Ted nic, ikdyž ve středu zazněly jakési znovunahlodávající pobídky.
Pokračují děti. Synáček zpěv, flétna, housle, bicí.
Prostřední dcera flétna, mažoretky.
Maličká je pěkná vrtidupka:-D:-D:-D
15.1.2008 23:36:33
Jako,že nachlapená bunda do pasu, ne?

COW, můžem si pohrát kdykoliv jindy, já jsem byla stejně uřvaný nezábavný a (viz. níže) rasistický děcko~j~

Hele a stejně mě to nevyléčilo (to, že jsem s tou Lenkou lítala po sadu), když jsem přišla na střední (do Prahy), kamarádila jsem s nějakou Evou a furt jsem si myslela , že nemůže být Romka, i když byla černá jako bota, že je jako taková krásná a má jedničky a všechno. Po matuře se vdala za Čecha a přestala s ní být psina, ona pořád šůrovala jak blázen a vždycky říkala: "Aby lidi neřekli, když jsem cigoška"
Těžký a smutný, ale zase umíte hezky zpívat, nebo ty ne?

Cow :-)
15.1.2008 23:26:51
Libik, ještě jsem ti chtěla říct, že i Romové jsou rasisti. I sami sobě!

mmch co je to "bomber"?
 Příspěvky 110 z 237 [Dalších 227 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.