| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jako v pohádce

 Příspěvky 110 z 71 [Dalších 61 >>]
Míša, Eliška 16 měs.
  • 
16.11.2007 18:10:05
No, jestli byl presvedcen, ze deti mit nemuze, tak se te reakci snad ani nedivim... Sama jsem mockrat zazila, ze se chlap rozcili kvuli necemu, u ceho bych takovou reakci naprosto necekala, a pak se po vychladnuti a delsi rozmluve ukazalo, ze zakopany pes je nekde uplne jinde. Oni strasne neradi mluvi o svych bolavych mistech, tak to radsi svedou na neco jineho. A pokud byl skalopevne presvedcen o sve neplodnosti, tak ma nejspis strach, ze mas nekoho jineho a boji se na to zeptat primo... Nekdy jsou holt jak mali kluci o)) Drzim palce, abyste si to brzo vysvetlili a bylo zase vse O.K.!!!
Martina, Matyáš 4.r
  • 
10.11.2007 12:46:17
Taky jsem si něčím podobným prošla.Zjistila jsem své těhotenství asi týden po tom co mi přítel dal najevo že si půjde dál svou cestou a se mnou jaksi nepočítá.První tři měsíce jsem si fakt užila-nejdřív jsem si těhotenství vymyslela, pak to nebylo jeho, pak se mě snažil vmanévrovat na potrat metodou cukru a biče, poté přišlo vyjednávání aby alespoň nebyl v rodném listě... No a dnes už jsem s "náhradním"otcem tři a půl roku, z toho rok a půl jako manželé, manžel malého adoptoval a v současné době jsem v pátém měsíci. Jen tak mimochodem- ačkoliv bylo mimi plánované tak se taky žádné super ovace nekonaly. Jak jsem byla ujištěna od kamarádek- většina chlapů si na to musí zvyknout a dokud se to nenarodí tak se zatím "nic" neděje :-))))
PS: a k té adopci- nemám v úmyslu malému tajit že má někde biootce, navíc žijeme na malé vesnici kde se nějaká "dobrá" duše vždycky najde, takže s tím nedělám žádné tajnosti. A také nás od toho neříct to malému důrazně varovala sociální pracovnice která malého zastupovala u soudu. Prý je nejhorší když se to děcka dozví až v pubertě.
Snad jsem samotné mamky trochu povzbudila. Přeji všem krásný den.
mumla
9.11.2007 8:51:14
Ahoj Majdo,já sama jsem mámou tří dětí a tvůj příběh je i pro mě inspirace,že nic není ztraceno,že štěstí nechodí jen po horách.Tak si to štěstíčko pořádně užívej,ve velkých dávkach ho dávej mimču a "tatínkovi" ho servíruj po dávkách,ať vám vydrží co nejdéle.Taková pohádka se stane jen jednou za život,tak pozor na všude přítomné zlo,které není jen na zemi,ale i v pohádkách.Přeji jen to krásné.
Oli
  • 
7.11.2007 22:16:14
Ahoj Majdi, je mi jasný, že to bylo těžké rozhodnutí, ale myslím že bylo to nejlepší, které jsi mohla udělat!!! Moc Vám rodino držím palce, ať se máte konečně hezky. Ten cizinec (bio otec) co to takhle celý zbabral je hlupák a doufám, že si uvědomil co svou laxností ztratil, ale to byla jen jeho volba, když byla důležitější práce a vše před svou krásnou rodinou. Mějte se moc hezky!
30.10.2007 23:01:04
myslím, že ten samý, kdo pro Tebe, jen si prostě nemyslím, že by to byl ten věčně trestající a na okolnosti nehledící Někdo, víš, co chci říct, doufám;-)
Ráchel, 3 děti
  • 
30.10.2007 22:53:25
majdaleenko,
a) pak to byl prostě nečestný člověk
b) dost podstatně záleží na tom, kdo pro tebe ten "Někdo" je :)
30.10.2007 21:03:08
Ráchel, a) ano, věděl to; b) přiznám se, že jsem nečekala takovou rychlost v otěhotnění, protože moje maminka na mne čekala 6 let a byla jsem po zákroku na čípku. Ano, byla jsem si vědoma toho, že můžu otěhotnět;-) Já bych nebyla proti svatbě v těhu, bio naštěstí ano;-) A těma kartama mi Někdo zamíchal k mé naprosté spokojenosti. Nelituju a nikdy jsem ani na moment nezalitovala. Myslím, že On mě chápe a ví...
Ráchel, 3 děti
  • 
30.10.2007 13:23:35
souhlasím. bio rodiče nikdy nejsou dětem "ukradený". pěstounské rodiny o tom vědí své.
30.10.2007 9:41:50
Toranoko,

taková ta ,,krize" je asi puberta, popřípadě u dětí adoptovaných, když se (třeba v dospělosti) dozví, že adoptované byli, ale pravdou je, že poté, co většina děcek pozná svého biootce, který má do pojmu ,,táta" daleko, uvědomí si, že rodič je fakt ten, kdo je vychovává. I když to zklamání, že ,,vlastní táta" jí/jeho nechce bych fakt nechtěla zažít ani to nikomu nepřála.

Toranoko
  • 
30.10.2007 8:27:32
Presne, s tim teda souhlasim - pokud toho cloveka znam, duveruju mu a mame k sobe otevreny vztah, tezko si dovedu predstavit, ze se z nej najednou zrovna v posteli (kde se tohle vsechno projevi intenzivneji) ukaze sobec. Zastavam ten nazor, ze pokud se lidi maji radi, i v te posteli se spolu nauci vychazet a jsou oba spokojeni. Pro me je sex odrazem hlubsiho vztahu, ne naopak. Jen podotykam, ze nejsem katolicka, nejsem vdana a nebranim se sexu pred svatbou - ale podstata zustava stejna - spat chci s nekym, s kym uz mam natolik pevny vztah, ze se zadna extraprevratna prekvapeni konat nebudou. Za nasich babicek to bylo jine, to se o sexu nemluvilo - takze nekteri lide ani nevedeli, co je to vlastne ceka :-) A je jedno, jestli pred nebo po svatbe, proste ve chvili, kdy nemeli vyrovnany, plnohodnotny vztah.
 Příspěvky 110 z 71 [Dalších 61 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.