| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku V čekárně

 Příspěvky 110 z 177 [Dalších 167 >>]
ruže červena
21.4.2013 14:10:38
To já u svého zubaře nikdy nečekam dokonce den před ošetřením pošle sestřička sms,abych nezapomněla a to posílá všem pacientum ještě se mi nestalo,že bych čekala.
25.9.2008 8:31:34
Báro, jak jsi přišla na tu geniální myšlenku, že těhotná má dost času??? Fakt dobrý. Taky třeba chodí do práce, ne každá je na neschopence. ~Rv~Rv
Bára
  • 
24.9.2008 21:43:57
Asi mě tu ukamenujete, ale nějak mi uniká, proč by měl mít někdo v čekárně u lékaře přednost, není-li to akutní případ? Že se těhotné těžko čeká?! Co je to za kravinu, má dokonce víc času než leckterý pracující! Samozřejmě nemyslím případy, kdy jí není dobře, nebo má nějaké zdrav. problémy - jenže problémy mají u lékaře všichni, proto tam přece jsou, že. Budem se snad v čekárně dohadovat, komu že je hůř? Myslím, že až nám bude 80, taky budem rády, že jsme rády ...
Že se dítě nudí?! Tak ho snad zabavím, a pokud je hlučné, tím líp - aspoň na sebe upozorní sestru, třeba ji trkne, že jste na řadě ... Opět nemám na mysli třeba horečnaté stavy dětí a pod.
Jen pro informaci - mám 4 děti, a dávno jsem se odnaučila očekávat nějaké úlevy.
Když se to vezme kolem a kolem, každý by si našel důvod k přednostnímu "odbavení" - ten spěchá do práce, ten si platí hlídání, zatímco je u lékaře, tomu doma stůně dítě ....

Taky máme u zubařky tenhle super systém - objednat se na 9 a na řadu přijít v 11, zatímco se dr vybavuje u kafíčka :-(
Jenže navím jak u Vás, ale u nás je zubařů tak málo, že nás jinde nechtějí, ještě když nás je 6 :-)
tadytaky
27.1.2008 12:32:52
Příspěvek z druhé strany - pracuju v poradně, kde si také klienty objednáváme. A to na přesnou hodinu ! A nedovedete si představit, co se děje, když náhodou musí čekat 10 minut, jak nadávají. Přitom jsou tyto situace zcela vyjímečné, protože si pracovníci nechávají na každého klienta dostatek času, aby se vše stihlo včas. Čekání u doktorů považuji za ponižující, hlavně proto, že vím, že to jde i jinak. Jenže to by nesmělo jít v první řadě o co nejvyšší výdělky (a to platí především pro ty zubaře) !
Milijana
  • 
30.10.2007 13:48:36
Spravne!Prave vcera jsme cekaly s dcerkou jenom aby ji vzaly ster z nosu a z pusy,jedna kaca hledala pracne na pocitacy,dve se vykecavaly pred laboratori,sem tam nejaka presla kolem.Po deseti minutach se dcera(2 roky)rozervala,ja si toho nevsimala,a najednou nas vzaly hned.
Eraser
  • 
24.10.2007 11:55:18
Vykašlat se na chození po doktorech. Jedinej doktor, kterýho člověk potřebuje, je opravdu jen zubař.
22.10.2007 20:55:42
Ja teda chapu, proc by mely mit tehotne prdnost, kdyz cekate 2 hodiny ve vydychanem vzduchu, nebo i kdyz se jdete pri cekani projit, dela se vam spatne, spatne se sedi, porad chodite curat a mate strach, ze prosvihnete, kdy vas budou volat. To trapilo me, i kdyz mi jinak nebylo v teh moc spatne - ale co kdyz nekomu je vazne spatne, omdliva apod?
A s malymi detmi se skutecne neda moc vydrzet na jednom miste, v cizim prostredi.
Ale samozrejme, by nemusel mit nikdo prednost, pokud je dobre objednan.
22.10.2007 20:29:13
Tak muj prispevek je trosicku jinde, ale jen trochu. Chodim zhruba jednou za pul roku na vysetreni do Motola kvuli deloznimu cipku (nastesti nic vazneho, ale musim tam porad). Vzdy je potreba se objednat a objednaji vas tak za 2 - 3 mesice. Chodim tam uz tak pet let. Drive se tam cekalo hodinu, naposledy jsem cekala asi hodiny 3. Pry je cim dal vic pacientek a malo lekaru a sester. Chapu, ze to nemaji lehke, taky jsem na ne nikdy nebyla neprijemna. Jedine, kdy me vzali prednostne, kdyz jsem tam byla s malym miminkem, ktere jsem kojila a to jsem mela nahlasit, pak me vzali. Ale posledne to bylo hrozne, hlidala mi kamaradka pri praci.
Jeste jen poznamku - je vubec zazrak se objednat - musite zavolat po - ct po 11 hod (jsou tam do 12). Musim rict, ze po porodu jsem se vubec nemohla trefit. V 11 jsem treba kojila a zapomela na to, vzpomela si 11.55 a to uz tam nikdo nebyl. Navic se sestra udivovala, ze nevim, kdy budu menstruovat, i kdyz jsem nahlasila, ze jsem po porodu a mam se objednat po sestinedeli. I kdyz jindy je to objednani taky zazrak - jsem ucitelka a dopoledne obvykle travim ve tride. No a kdyz je o te jedine vhodne prestavce zrovna obsazeno...
Myslim ale, ze by se mel pristup k pacientum zlepsit. Je to u nas tak nejak zbytecne caste, takovehle zachazeni.
Eva
  • 
22.10.2007 12:51:17
Mně zas bylo řečeno, že pokud nejsem v onu objednanou dobu v čekárně, je to, jako bych vůbec nepřišla. To namíchne, když všude čekáme hodiny a hodiny.
kikina
  • 
21.10.2007 19:22:06
proti tomu, co se děje u Dr. Krenarové, plicní lekařce v Berouně. Ta si Vás pozve na kontrolu a pak tam prostě vůbec není, protože má dovolenou??? Běžně chodí v 9.00 hod. a čkoli má podle vývěsky ordinovat od 8.00. Ach jo, a co má pacoš dělat, když široko daleko je už jen jediný jiný lékař a ten už nebere?
 Příspěvky 110 z 177 [Dalších 167 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.