| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku V čekárně

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 177 [Dalších 157 >>]
Věra
  • 
20.10.2007 21:37:34
Já tedy musím říct, že u nás se mi nestalo abych musela s děckem čekat déla jak půl hodiny. A i kdybych byla sama, pokud jsem obědnaná, tak déle jak hodinu nečekám. Ano připouštím, že se může objevit nějaký ten akutní případ, ale to se jistě nestává až zas tak často, a i tak je slušností sestry to čekajícím sdělit.
A myslím si, že i když má lékař plnou kartotéku pacientů, tak je lepší, když mě obědná třeba až za měsíc, než tam pak čekat takovou dobu. Já osobně, kdyby se to stávalo pravidelností u nějakého lékaře, že musím čekat a čekat a čekat, přesto že jsem obědnaná, tak bych ho změnila.
Elis,dva kluci
  • 
20.10.2007 12:38:41
NEbudu se moc rozepisovat, ale jen k té změně zubaře. Určitě bych měla stejné pocity jako ty, ale já ted hledala zubaře u nás ve městě, ka´m jsem se přivdala a ted si tu našla práci,tak jsem nechtěla dojíždět do puvodního místa, ale na to, že tu máme asi 6 zubařů-a to nejsme nějak velké město-tak mě nikdo nechtěl přijmout, že mají plný stav.
tak přeju hodně štěstí při hledání nového zubaře.
pája
  • 
19.10.2007 18:55:35
To máš sice pravdu,ale já osobně jsem všechny lékaře s obdobnými zlozvyky vyměnila za ty,kteří opravdu dodržují objednaný čas,aby byli jeho pacienti spokojení a nějaké dlouhé čekání i s dítkem opravdu nepřichází v úvahu.Ono je někdy lepší nenechat si všechno líbit.
19.10.2007 6:50:52
Jsem pro preventivní prohlídky u dětí. Hlavně proto, že pokud je kaz malý (a máma ho třeba ještě ani nevidí), tak oprava toho kazu je mnohem méně bolestivá, než když je už rozjetý. S prvním synem jsme to zanedbali a v jeho 4 letech musely dvě čtyřky ven. S dvojčaty (nyní 15 měsíců) hodlám chodit od dvou let, každý půlrok. Jinak když jdu k zubaři, na stejný datum objednávám na prevenci i toho pětiletého, hlídání nemám, takže musím s sebou brát i dvojčata v kočárku. Snažím se je zabavit v kočárku a nevyndavat, dám jim něco do ruky na jídlo, taky někdy v čekárně čekáme.
Martina, Terezka 28.6.2006
  • 
18.10.2007 20:47:25
V Nachode u Slavie tam u reky je detska zubni ordinace je tam uzasna pani zubarka cekarnu maji jako detske hriste a v ordinaci plno hracek a vse krasne barevne. Nam se tam moc libi, vrele doporucuji. Pani doktorka je moc prijemna a ochotna.
mateřídouška
  • 
18.10.2007 20:36:13
jo jo,a že nic vysvětlovat nemusí...zaměstnavatel to jistě nějak logicky zpracuje,navíc na návštěvu lékaře máte ze zákona právo a na to danou dobu NEZBYTNĚ NUTNOU tedy včetně nutné i hodinové dopravy a nutného čekání v čekárně,ale malé mimino,které na vás třeba čeká doma to asi v pohodě vždy vzít nemusí natoš aby to chápalo
navíc mám tedy dost málo času s děckama zejména pokud byli malí,jsem byla šťastná když jsem zvládala vlastní potřeby jako se vykoupat,učesat a pod.....
18.10.2007 20:07:51
Jé ,tak to je půbavný, já si toho nevšimla, promiň
Ráchel, 3 děti
  • 
18.10.2007 19:10:23
jo, to naprosto souhlasím, je potřeba odhadnout dané dítě, na co bude líp reagovat. Hlavně mi jde o to, že mi připadá blbost odkládat prohlídky "až dítěti něco bude", protože pak je všechno v zbytečně špatným stavu - a ještě to obhajovat jako rozumný přístup... Ještě chápu že někdo řekne něco ve smyslu "vím, že jsem lempl/nezodpovědná/srab/líná (apod. - doplň jaké chceš důvody) a proto nechodím na preventivní porhlídky a nevodím na ně své děti" - to bych často mohla sama podepsat :) , ale dělat ze své nezodpovědnosti "jiný názor na věc", jako někteří v této diskusi, mi připadá poněkud úsměvné :)
Ráchel, 3 děti
  • 
18.10.2007 18:56:01
no, já bych se tedy ohradila: můj čas, i když jsem na MD, je drahý. Za ten čas, který jsem dříve (než jsem změnila "lokál") proseděla v čekárnách, bych mohla s dětmi raději dělat něco užitečného (což se penězi ani nedá vyčíslit)... Nemluvě o tom, že mám práci, kterou dělám doma při MD... prostě říct, že ženský na MD mají času dost, mi připadá dost mimo, zvlášť tedy, mají-li více děti...
Markéta, syn 5 l.
  • 
18.10.2007 15:17:37
Nejde o nic, jen jsem se zastavila nad kouzlem nechtěného (překlepu).
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 177 [Dalších 157 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.