| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Zápisky z nemocnice

 Příspěvky 110 z 33 [Dalších 23 >>]
pet & nany 9/05 & maxik 9/07
18.9.2007 9:36:31
Radu,
je mi to opravdu moc a moc lito!!!!! ronim tu krokodyli slzy a premyslim, proc byva osud tak kruty...
je fajn, ze mate maru a muzete se upnout na jine myslenky. drz se, kocicko!!!! a jak psaly holky, kdyz budes mit casem naladu a chut a bolistka trochu preboli, ukaz se na podzimkach, rady te tam uvidime!!!!!
lydushe + 3 háďata
16.9.2007 20:48:25
Radko, fakt bych Ti chtěla napsat něco moooooooc hezkýho a myslím, že Lucka to napsala tak pěkně...
Podepsala bych to snad 100x.
Myslím na Vás, držím Tobě i Tvojí rodině palce, jste všichni fajn a věřím, že další těhu, i když bude poznamenané obavami, bude krásné a Ty si ho nádherně užiješ, protože si to Ty i celá rodina zasloužíte.

Jsem ráda, že jsem článek našla, byla to opravdu náhoda, při čtení mi běhal mráz po zádech a moc přeju, aby si sakra dlouho nemusela "psát"...
14.9.2007 19:22:43
Radko,sedím u PC a řvu!!!!Jsi statečná a to,co sis prožila je šílený!!!Přeju celé rodině,at se máte rádi,jste zdraví a překonáte období,které je to nejtěžší v celém životě!!!
Helena
  • 
13.9.2007 13:46:31
Je mi moc líto, co se Vám stalo. Je to strašná rána, ani snad nic horšího nemůže být. Taky nás strašili v 5měs., že má mimi málo místa a čekali jsme, jestli se začne tvořit více plod. vody. Doktorka, co mě vyšetřovala mi začala - dodnes nechápu proč - popisovat, jak takový porod mrtvého dítěte probíhá. Naštěstí jsme to zvládli a naše holčička si teď v klidu spinká v postýlce.
Váš článek jsem přečetla jedním dechem, přesto, že je moc smutný, napsala jste ho naprosto přesně, tak jak jste to cítila.
Nechci už ani dál číst další články na RODINCE, proti tomu Vašemu příběhu jsou některé další články jen bláboly, malichernosti, ty věčné dohady o "nic" v těch článcích jsou proti tomu, jak je někdy žovit krutý naprosto o ničem.
Takže co Vám popřát? Snad jen co nejvíce síly a hlavně radosti ze syna a z života vůbec.
Habi[Simi 2/00&Tomi 8/08]
12.9.2007 22:18:03
Milá Radko!Sedím u počítače,čtu tvůj článek a brečím!Cítím tu bolest a špatně se mi dýchá!Jsi opravdu moc statečná a vím,že je to těžké,protože jsi to tak chtěla a tak jsi se i s rodinou těšila.Ale osud ti určil jinou cestu a ty se s ní statečně pereš.Zapojit se rychle do života a jít dál,bylo pro tebe to nejlepší co jsi mohla udělat.Moc ti držím palečky,ať se smutek změní co nejdříve jen ve vzpomínku a ty můžeš jít dál.Přeji ti co nejdříve zdravé krásné miminko a hodně sil tobě i rodině...
12.9.2007 20:11:11
Milá Radko, reaguji na tvůj smutný článek.....
Sama jsem letos 13.7. byla v 17 týdnu na porodo potratu z důvodu genetické vady miminka, uplně chápu co ted prožíváš, jen jsem to snad měla alespon o malinko lehčí, že jsem nic neviděla.
Přeji ti hodně sil k překonání tak těžkého období a věř, že bude lépe- já sama si to pořád musím připomínat. Jsem na diskuzi- po potratu se znovu snažíme, když budeš mít chut. Holky jsou super, moc mi pomohly!!!!

12.9.2007 20:10:56
Milá Radko, reaguji na tvůj smutný článek.....
Sama jsem letos 13.7. byla v 17 týdnu na porodo potratu z důvodu genetické vady miminka, uplně chápu co ted prožíváš, jen jsem to snad měla alespon o malinko lehčí, že jsem nic neviděla.
Přeji ti hodně sil k překonání tak těžkého období a věř, že bude lépe- já sama si to pořád musím připomínat. Jsem na diskuzi- po potratu se znovu snažíme, když budeš mít chut. Holky jsou super, moc mi pomohly!!!!

12.9.2007 18:48:52
Milá Radko po přečtení tvých řádků pláču s tebou, potkávali jsme se společně na diskusi 2/08 (já přišla o miminko před 6tt)
je mi to hrozně líto.Posílám ti spoustu síly a energie a spoustu psychické podpory kterou budeš potřebovat
drž se holka, vím je to hodně těžké přeji ti at jsi brzy v pořádku.
12.9.2007 17:43:46
Radunko,
brecim jak zelva a ani nevim, co napsat... Tvoje slova jsou tak krasne napsany a pritom o tak strasne kruty ztrate miminka. Jsi moc statecna a starsne moc Ti preju, abys byla i dal a aby Tebe a Tvou rodinu uz potkavalo jen same stesti. Budeme moc rady, kdyz se ukazes na Podzimkach, moc jsme na Tebe myslely, tak snad se nekdy objevis, nejlepe s // zpravickou.
  • 
12.9.2007 16:50:15
Strašně moc obdivuju lidi, kteří se s touto tragedií dokáže poprat a ty patříš zřejmně mezi ně.Nevím co bych dělala já, ale myslím si, že bych neměla sílu s někým o tom mluvit a taky o tom napsat.Jsi moc, moc, statečná a přeju Tobě a Tvý celý rodině, aby se Vám brzy narodilo krásný, zdravý miminko, a aby jste byli šťastní.Budu Vám držet palečky :-)
 Příspěvky 110 z 33 [Dalších 23 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.