| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Anežku má člověk v životě většinou jen jednu

 Příspěvky 110 z 81 [Dalších 71 >>]
Zuuz, Luciška 12/05
7.12.2007 11:21:07
Milado,

v tvojich prispevkoch som mala pocit ze nesuhlasis s rozhodnutim autora o jeho nereagovani na prispevky z diskusie k jeho clanku (som aj prepisala slovo z necitania na nereagovanie, kedze ako sme si vsimli, citat ju asi cita)
Ja osobne ho uplne chapem...
keby som ja napisala takyto pekny clanok asi by som nemala chut citat potom tieto miestami osocujuce reakcie...
kritika je jedna vec, ale tato sexualna vycitka... ved ta veta bola taaak pekne napisana... :) asi by som sa cervenala keby to pisal o mne moj otec, ale tak pozitivne cervenala :)

a niekto tu pisal ze to nie je literarne pekne ci kvalitne ci co...
hmm, mne sa to paci.. odborny kritik sice nie som ale to asi nie je ani ten co to napisal, to by asi totiz podlozil aj nejakymi argumentami a nehodil by to ako suchu stiplavu poznamku..

ja osobne som vdacna ze som si na zaklade tohto clanku vsimla p. nagla a hned aj vyhladala vsetky jeho clanky... su take srdcohrejive... - vdaka pan nagl... a chodte k tomu krausovi, ak sa vam ozve ;)
13.8.2007 23:21:44
Oslovení ,,parchant"? Tak to už je docela silné kafe.
Anežka má svou rodinu jistě ráda, SMS sem, SMS tam..
Jeden za vsechny
  • 
26.6.2007 15:06:28
Wow, poprve jsem se dostala pri cteni recenze clanku Lubose az takto daleko a jsem zhrozena...opravdu naprosto...Jezkovy, zansky, neustale se rve po celem svete vivat feminismus, ale my se nemuzeme zrovnopravnit s muzi, jestlize nepotlacime to neodpornejsi a nejzenstejsi, co v nas je - nerespektovani nazoru ostatnich...porad to berete, jako neco spatneho..pomluvyzahodneho a cupujete nazor za nazorem. Ja se take s mnoha nazory neshoduji, ale proste to tak ony stejnopohlavnice chapou, tak to respektuji.Mimochodem, Naglovi znam velice dobre..je to normalni, zdrava, dobre fungujici rodinka a od shora az dolu se umi radovat a maji neeeskutecny smysl pro humor, proto Lubosova slova Anezku neprekvapi stejne jako me opet neprekvapila povaha samotneho fejetonu, to je Lubos...urcite by dokazal popsat vsechno tak, jak opravdu je..vykresloval by prave povahy, ale nejake tajemstvi musi v rodine zustat a suchych clanku a spisovatelu je na svete kopec. Aaaaproootooo...uz si oci neskrabejte a radeji svou inteligenci dokazujte zajimavejsimi dotazy ci pripominkami..Tot vse.
17.6.2007 0:01:13
Milá Wed, vůbec se nad podobnými příspěvky nerozčiluj. Většinou to jsou maminky, které hned v každém úsměvu táty, vidí chtíč po vlastním dítěti. Nebo netolerantní lidičkové, kterým chybí v makovičce část mozku, která rozpozná nadsázku ironii. I takoví jsou na světě potřeba, musí nám přece někdo ukázat jak se má svět vnímat :)
No a ten příspěvek o parchantovi :)) Že to by její děti nikdy - to si MYSLÍ hodně maminek.


Milý článek.
Lavanda
16.6.2007 12:00:52
:o))
fisperanda
16.6.2007 11:28:55
Chudáku Anežko, že jsi musela takle pitomou diskuzi číst. Každopádně si myslím, že většina těch hloupých příspěvků je čirá závist nad takovým tatínkem jako máš ty.
ANEZKA NAGLOVA
  • 
16.6.2007 11:12:51
Samozrejme ze mi nevadi, ze o mne tatinek takto pise, protoze vim, ze vypadam tak jak vypadam, tudiz tak, jak me tatinek popsal, to znamena, vnadna, baculka s pomnenkovyma ockama- diky tati za dobry clanek, lip uz si to vystihnout nemohl (ale mohl si vzpomenout Andreje)... :)
MAM TE RADA!!!!!!!!!!!!!!!
Wed
  • 
12.6.2007 11:19:11
Ach jo, tak jsem se podivala na diskusi k tomuto clanku a asi budu brecet, zvracet, kricet nebo ja nevim, co jeste. Shodou okolnosti je autor mym strycem a Anezka je mou o par mesicu starsi sestrenici. Nevim, jestli bych si o ni dovolila rict, ze to je parchant, nesnasi svou rodinu a je pochopitelne, ze se neozyva. Vite co, sudte radeji vlastni rodiny, protoze pokud do neceho nevidite, tak mlcte. Omlouvam se vsem, kterych se to dotklo, ale jsem opravdu nastvana...A strejdo, musim rict, ze Anezka pise stejne casto uplne vsem:-))
anaj
  • 
11.6.2007 9:24:32
Neumim si predstavit, ze bych byla Vasi dcerou, pusobite bezcitne a primitivne. Ale docela bych byla rada dcerou milujiciho pana Nagla. Nemyslim, ze by svou dceru spatne vychoval, ona jen ten zivot momentalne vidi trochu jinak.
Zuzana, 2 vnoučata
  • 
11.6.2007 8:49:38
Čtu po sobě příspěvek a ještě dodávám, že za vnoučaty jezdím každý pátek rovnou z práce, dcera si aspoň v klidu může udělat velký nákup, který se dvěma malými dětmi je trochu složitější. A pokud odjedou v létě na dovolenou a nevidím je třeba víc než dva týdny, již jsem nervózní, zda jsou v pořádku. Jak člověku přibývají roky, tak skutečně obvykle má víc starostí o potomky. Taky je naprosto normální, když hlídám vnoučata, mám mnohem větší strach, aby se jim nic nestalo, než když jsem měla v útlém věku děti. Je to nejspíš tím, že mladý člověk si vůbec nepřipouští, co se může stát ve zlomku vteřiny, stačí se otočit, dítě spadne do vody(to se stalo v zimě dceři s vnukem, naštěstí ho ihned vytáhla - čilé děti aby člověk snad přivázal za nohu...), nebo dítě náhle spadne ze skluzavky přímo na hlavu, přičemž předtím na ní jezdí několik dní naprosto bez problému (též jsme zažili a nebylo to tím, že by člověk děti nehlídal, naopak). Proto možná taky jsou-li starší rodiče, jsou úzkostlivější a děti méně samostatné, i když to nemusí být pravidlem. Moje děti byly velice samostatné, neb jsem je měla ve 21 a 22 letech a měly velkou volnost, dnes si říkám- mít je ve 40, měly volnost tak poloviční, pořád a všeho bych se bála. Tehdy také ale nehrozilo tolik nebezpečí jako v současnosti, kdy již na základní škole jsou děti ohroženy drogami apod., toho jsem byla naštěstí ušetřena.
 Příspěvky 110 z 81 [Dalších 71 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.