| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak rozdávat dárky s dětmi

 Příspěvky 110 z 81 [Dalších 71 >>]
Denisa
  • 
23.12.2007 22:57:30
Ahoj Mitzi, mám dcerku, dva a čtvrt roku, taky zná už dost písmenek, prostě chtěla vědět, co to je a pamatuje si to, plínky má sice už jen na spaní, ale mluví hodně špatně, má stále ještě svůj dětský slovník a normálně se jí mluvit nechce, ale dle odborníků je to ještě v pohodě. Zrovna tak s těmi plínkami je to do 3 let určitě v poho (synek mé sestry odložil plínky ve dne ve 2,5 a znám děti, co to udělaly ve 3 letech a to byly jinak velmi šikovné). Takže si myslím, že každé dítě je jiné a v těch dvou a čtvrt ty naše nijak nevybočují. Pěkné vánoce. :-)
23.12.2007 20:25:47
Já mám děti dvě holčičce jsou 3roky a kloučkovi 3 měsíce a má každy jinou barvu papíru holčička červenou a klouček modrou já a manža máme zlatou a na tom mašličku bud modrou nebo červenou. Rozdávat bude Kiky malej to ještě nezvládne:D ale příští rok oba a budu se snažit aby donesli dáreček jeden druhému. Spíš sem řešila to že každý říkal že je Tofik je malej at mu nic nekupujeme . Včera po rozhovoru s Kiky když malému povídala co si přeje a co asi dostane On jsme si uvědomily že by si myslela že je zlobiví proto nic nedostal. Tak jsme honem včera ještě nakoupili i pro Tofíka. Sice mu to je opravdu jedno ale představte si až si za pár let pustí dvd mé první Vánoce a pod stromkem bude mít PRD.
23.12.2007 16:26:11
Ahojky,
na www.stahuj.cz jsem zdarma stáhla PhotoFiltre a Picasa. Každé využívám k jiným úpravám (i když leccos je v obou programech). A právě na ty koláže je Picasa perfektní...
22.12.2007 23:05:36
souhlasím :-))
22.12.2007 11:54:59
S označením balíčků jsem si letos poradila obdobně,i když mé děti už číst umí,vyrobila jsem si vlastní vánoční vizitky a vytiskla na počítači.myslím,že to bude příjemné pokoukání pro všechny,kteří se u stromečku sejdou,taky pro mě to bylo příjemnou zábavou.Držímpalce,ať se to všem povede a hlavně vše v klidu,jde přece o klid a pohodu,vánoce přece není soutěž o to,kdo se víc uštve.Ať nám zbyde síla radovat se s našimi milými.katcha
Li
  • 
16.11.2007 6:23:28
Také náš malý rozdával. Kartičky ze symboly - tatinek motorka-velký fanda, maminka knížka, malý autíčko, babička 1-jehlice,babi 2 kytka-stále zahradničí, dědeček1-kladívko-kutil, dědeček 2-vařečka - kuchař. Byla u toho legrace a mylý nápovědu vůbec nepotřeboval. Pěkné svátky Li
ter, syn 2 roky
  • 
5.3.2007 13:51:06
Ahoj,
o Vánocích jsem řešila něco podobného. Jonášovi jsou 2 roky a o čtení nemůže být ani řeč :-).
Vymyslela jsme tiskátka. Moc dobře si pamatoval, že dárky pro Jóšu jsou s hrochem, pro mámu s žirafou a pro tátu se slonem. Rodzával jako divý.

Jen jsem natiskala potřebný počet zvířátek, vystřihla je, proděrovala děrovačkou a protáhla mašlí.

Výborně se to osvědčilo a letos to dělám zas. Fotky jsou také super nápad, jen to chce větší přípravu - to u mne v předvánočním šrumci nehrozí :-)
Jirka
  • 
18.1.2007 13:40:10
gsgfdsg
29.12.2006 12:51:03
Moje řeč. U nás je to podobně, syn (letos prvňáček) rozdává dárky taky nám všem (podotýkám, že dítko mám pouze jedno, kdyby jich bylo víc, určitě by to nebyla výsada toho nejmladšího - když já jsem byla v jeho věku, taky jsme se o tuto výsadu dělily s mojí starší sestrou půl na půl). Když by sám nechtěl, určitě ho do toho nikdo nutit nebude, nejde o povinnost. Jenže on to dělá rád (stejně jako já kdysi), nevybírá si jen dárky pro sebe, ale poctivě hledá dáreček pro každého z nás - tak proč mu kazit tu radost? Prostě a jednoduše - každý, jak mu to vyhovuje, nedělala bych z toho vědu.
lipoo
27.12.2006 0:16:45
Jo,jo..fotky nejsou špatný nápad-škoda,že čtu až teď...k poznávání prvních písmen-náš teda první písmeno pozná-letos poprvé se "vrhnul" k dárkům,že on bude nosit...vzal balíček a říká-to je pro mě..A to se svoje písmenko naučil tak před týdnem-prý je tam D...pak vzal druhý balíček a dával ho bráchovi,jenže to bylo pro tatínka-začínají oba dva na stejný písmeno...takže mu starší radil a četl,co on nevěděl...a nebo je ještě řešení,že každý člen rodiny má "svůj" balící papír...malej s krtečkem,větší brácha se sněhulákama,atd...Jinak u nás se zdobek zdobí až před večeří,aby to menší neviděl,a má překvápko i rozsvícený stromeček...My to tak doma taky dělali a bylo to lepší-potom už jsme to tak vyžadovali,páč se nám coby náctiletým už nechtělo stromek strojit-radši jsme se dívali na pohádky,tak jsme na taťku hráli,že chcem překvápko:-))
 Příspěvky 110 z 81 [Dalších 71 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.