| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak matkám chutná život aneb hledám práci a mám děti

 Příspěvky 110 z 282 [Dalších 272 >>]
24.5.2008 11:27:55
Tak už nemusíte! Je to jednoduché. Platíme Vám za to, že akceptujete reklamní SMS/MMS a emaily, které Vám budeme zasílat.
Za každou SMS Vám zaplatíme 2 Kč a za každý email 0,75 Kč. Dostanete od nás maximálně 3 SMS/MMS a 3 emaily denně.
Pokud doporučíte svému známému registraci v naší databázi, pak jako poděkování obdržíte 0,50 Kč za každou SMS/MMS a 0,25 Kč za každý email, který této osobě zašleme.

Kolik si můžete vydělat měsíčně?

Pokud dostanete max. 3 SMS/MMS denně, bude to cca 90 SMS/MMS měsíčně. Za každou SMS/MMS Vám zaplatíme 2 Kč. K tomu za cca 90 emailu obdržíte 67,50 Kč (0,75x90)... Takže za měsíc získáte cca 247,50 Kč!

To však není všechno, můžete vydělat ještě více!
Pokud doporučíte 5 známým registraci do naší databáze, dostanou tyto osoby, stejně jako Vy, max. 90 SMS/MMS a 90 emailů měsíčně. Získáte tak navíc 225 Kč (90 SMS x 5 osob x 0,50 Kč = 225 Kč) + 337,50 Kč (90 emailů x 5 osob x 0,25 Kč). Celkem tedy obdržíte 247,50 + 337,50 = 585 Kč měsíčně …To se vyplatí!!! Veškeré informace i registraci naleznete na http://prace-bezpoplatku.blog.cz
  • 
26.1.2007 12:48:55
Dobrý den mílé kolegině.
Jsem na tom podobně jako vy jen s malím rozdílem a tak jsem se rozhodla přidat do diskuze a možná se mi i tímto povede sehnat to co potřebuji což je paní na hlídání za rozumné peníze. Tak abych začala, jsem taky matka dvou dětí 7 let syn, 2 roky dcera, ale k tomu rozvedená samoživitelka. Z přídavků na děti a sociálních příplatků co pobírám sotva zaplatím byt a jídlo na půl měsíce a tak si musím různě půjčovat a tok jak známo nikam nevede. Tak jsem si začala hledat práci a i ta by se našla na směný provoz raní a odpolední. Ale teď mi někdo poradte kam mám dát děti. Dceru, když dám do jeslí( a tam mě jí navíc ani nevezmou mají plno), ale i tak bude stále nemocná a já stejně budu doma. A dál kam jí dám, když budu na odpolední a kam dám syna nechám ho samotného, až příje ze školy, až do 9 hodin, ptám se kdo sním udělá úkoly. Babičky pochopitelně nemám jsou ještě v produktivním věku a nemůžou si dovolit přijít o práci. Rozvedená jsem proto, že z mého inteligentního a pohledného muže se vyklubal podvodník který si oblíbil život na hraně zákona a když mi přišel exekutor vystěhovat byt, nic jiného než rozvod mi nezbil, alimenty si zkuste dostat z člověka, který dluží kam se podívá a stále nepracuje. Tak a teď se ptám co má taková ženská dělat. Našel by se někdo kdo by mi pomohl?
Marie,dvě děti a jedno v bříšku
  • 
17.9.2006 8:18:37
Sama jsem po mateřské dovolené nemohla dlouho najít zaměstnání,také jsem sestra,ale dětská,také mám bakalářské vzdělání.Na jaké otázky jsem musela odpovídat při pohovorech,jsem jen žasla.Vyloženě diskriminační otázky-kolik máte dětí,jak s hlídáním,chcete další?....Může si to vůbec někdo v dnešní době dovolit???
katka
  • 
15.9.2006 11:29:50
Jsi stejný případ jako já... Mám dvě děti 9 a 5let Když tomu mladšímu bylo 2,5 roku, zacala jsem hledat uz dopředu práci na zkrácený úvazek.... no, a hledám dál...
jestli to takhle půjde dál, neco najdu až v době, kdy budu moci na plný úvazek a děti se budou schopny samy o sebe postarat.
Hlídání je pro mne utopie... dvě babičky- obě 60 km daleko- jedna zamestnaná, druhá invalidní důchodkyne... A paní na hlídání??? :-)) to je věc taky docela k zasmání, nebot když jí zaplatím - nula od nuly- to můžu být rovnou doma a deti nebudou s někým cizím. Manžel jezdí z práce jen na víkendy... takže nic moc....
Pavlína a Brečoun
5.9.2006 13:04:57
Dobrý den,
po přečtení příspěvků viz výše mám 2 dotazy:
1.Pro monty:jak byste řešila situaci, kdyby se (vámi nechtěné) dítě narodilo těžce postižené, s minimální možností hlídání cizí osobou, či možností využívat běžných jeslí, školek apod.Skončilo by v ústavu, jen proto že jste skoncovala s tzv. sebeobětováním?
2.Pro matky obhajující "věnování se" dětem: jak se mám věnovet cca od 6 do 20.00 4m synovi, který je hodně neklidný(větry apod), přes den nespí, v kočáře nechce být, pokud chci někam jít, musím ho nejlépe kojením uspat doma, přenést a rychle si věc vyřídit.
Podotýkám, že je mi 30,od základky jsem studovala nebo pracovala, většinou obojí, teď jsem doma, hlídání(mimo manžela)nemám, jesle v našem městě nejsou, takže pokud si pořídíme ještě jedno dítě, dítě mi ve všední den pohlídá nejdřív paní uč. v MŠ. To ho mám celý den nosit v náručí, zpívat mu a chrastit chrastítkem? To vydržíte tak týden...Ještě loni jsem si dodělávala doktorát,dneska mám pocit že se motám v bludném kruhu, zlomí se to?
Dana
  • 
4.9.2006 15:22:14
A já zase děkuju Bohu za to, že moje maminka zvládala vykonávat náročnou práci a přitom se dobře starat o mě i o sestru, že mi ukázala, že s dětmi nemusí ženská házet flintu do žita, zapomenout na tvrdých pět let studia na vysoké škole a zbytek života strávit u plotny a žehličky.
Rania
  • 
4.9.2006 11:55:03
Salomeno, klobouk dolů za super příspěvek!!!
Rania
  • 
4.9.2006 11:43:55
Nevím, zda jsme šla brzo do práce anebo ne, z pohledu ČR určitě ano, ale z pohledu země, kde bydlím jsme byla doma hodně dlouho (8 měsíců). Když bude na mateřské manžel, tak bych se Petro vůbec nebála, spíše jde o to, aby Ty sama jsi se vyrovnala s tím, že odcházíš od dítěte a že nebudeš mít část dne na něj vliv a hlavně se budeš muset vypořádat s narážkami okolí stejně jako Tvůj manžel.

Jak jsme psala. mám dvě kamarádky, které šly do práce, když bylo dítěti 5 měsíců a na MD zůstali partneři. Ani jedna si nestěžovala, byly spokojené, je jedno, jestli se stará máma anebo táta, ne? Navíc tady je to normální, takže okolí tě nedeprimuje.

Já jsme měla au-pair, což je z hlediska osobního pocitu složitější, ale taky to bylo v pohodě. Bála jsem se toho, jak to bude a bylo to v pohodě - v práci si dodnes odpočívám od dítěte a pak se na něj hodně těším a mám na něj odpoledne pevnější nervy:)

Rania
  • 
4.9.2006 11:20:11
není to o tom, jestli někdo někam někoho "odložil", ale o vztazích v rodině...Taky jsme chodila do jeslí i do školky a s rodiči mám výborný vztah, nedám na ně dopustit. Jak už tady bvylo naposáno, to, že matka zůstává s dítětem na MD 10 let není záruka toho, že s ní dítě bude mít dobrý vztah aneb o že s emu dostatečně věnuje. Jsou matky na MD, které sedí na pískovišti, hulí jednu za druhou a jeich starost spočívá akorát v tom, že na své dítě řvou...takže prosím mezzo nelze zevšeobecňovat!
Dana
  • 
4.9.2006 9:04:30
A to já zase znám chlápka, se kterým maminka byla doma až do začátku školní docházky, věnovala se mu, jak mohla, myslela si, že je to tak nejlepší, a teď je mu skoro 40, na matku jenom nadává a navštívit ji jde jenom za předpokladu, že mu uvaří oběd.

Jiný kamarád byl zase od svého jednoho roku v jeslích, dodnes má s rodiči velmi hezký vztah a nedá na ně dopustit, pomáhá jim, jak může.

Tím chci říct, že nelze nic zevšeobecňovat a tvrdit, že čím dřív dám dítě na hlídání do nějakého zařízení, tím bude jeho vztah s rodiči v budoucnu horší. To je blbost.
 Příspěvky 110 z 282 [Dalších 272 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.