| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Happyend se nekoná…

 Příspěvky 110 z 89 [Dalších 79 >>]
  • 
22.8.2008 9:06:34
Dostal jsem do tohto clanku, kdys jsem hledal na Web starý pritel jmenovaný Josef Kotrla (Pepa) s kterým jsem studoval v Praze na Vysoké Skole Chemické Technologické, mezi 1985-1990. Ja se omlouvam, ale nevým jestlyze je to on. Ja se omlouvam také za spatné ceské jazyku.

Hodne sil
  • 
29.7.2007 14:49:59
Dobrý den,
četla jsem si váš příběh. Moc mě to mrzí a vím jak vám je. Mě umřel přítel 4.7.07 přímo přede mnou. Z ničeho nic a bylo. Snažila jsem se ho zachránit s pánem co jel okolo a i když jsme mu dávali umělé dýchání a masáž srdíčka a lékaři to pak zkoušeli ještě asi 40 minut, nepovedlo se. Do dnes se hrozně trápím a smutek a zoufalství jsou obrovské. Byli jsme tak šťastní a chtěli se brát. 3 roky jsme spolu bydleli a milovali se den ode dne více. Jeli jsme na dovolenou na kolech kam se můj Péťa hodně těšil. Lékaři říkali, že se nedal zachránit. Prý měl embolii se zástavou srdce a umřel prakticky ihned. Jenže stále neznám výsledek "posledního lékařského ohledání" a bojím se, že jsem něco zanedbala a zavinila tak smrt mého milovaného. Máte štěstí, že máte malého. Já nemám nic. Jsem sama a bez Péti je to tak prázdné. Ptám se, proč někteří lidé nemající v sobě kouska citu, mohou žít do 80 let a ostatní, kteří jsou výborní, milující, šťastní, spravedliví, citliví, jedineční musí umřít tak brzo v největším štěstí? Proč lidé musí umřít, když jsou šťastní? život je najednou o něčem jiném. U mne to je spíše jen o tom, přežít každou minutu s neustálou tvrdou bolestí uvnitř srdce a strachem z budoucnosti. Co přijde? Jak dál? Že ten pocit štěstí, lásky, souznění, bezpečí už se nikdy nevrátí.

Buďte silná. Máte malého.
Mirka P.
27.7.2006 15:17:59
Elsi, v době, kdy jsem hodně chodila na "Náhradku" jsi byla první úspěšná žadatelka. Pamatuji si tvou radost z Tomíky, pamatuji si, jak jsi popisovala, jak jste ho přivezli domů... pamatuji so i to, kdy se oběvily zdravotní problémy tvého muže. Moc mne mrzí, že se tvůj životní příběh takhle zašmodrchal... Přeji mnoho síly na výchovu Tomíka, na zvládnutí bolesti, na trápení i na radosti....
A já si pro sebe zase musela s pokorou uvědomit, jak malé jsou moje problémy: pubertální výlevy velké dcery, to, že jsem přišla o práci nebo to, že jsem včera jela z dovolené přímo na pohotovost a domů dorazila se sádrou na noze... a sama pro sebe si říkala JAKOU MÁM HROZNOU SMŮLU. Teprve když se člověk setká s takovým silným příběhem, pochopí, jaké maličkosti jsou všechny tyhle PROBLÉMY.
Tak Elso - ještě jednou: MNOHO SIL DO DALŠÍHO - SNAD ZASE JEDNOU ŠŤASTNÉHO -
ŽIVOTA.

Simča
Kaťas & 2 kluci
26.7.2006 13:10:46
tak hrozně těžko se mi hledají slova povzbuzení. Tolik jsem si přála, abych si přečetla lepší zprávy. Cítím s tebou a myslím na tebe.
  • 
26.7.2006 12:06:20
Dobrý den! Je mi líto , co se Vám přihodilo. Nechci tady šířit velké slohy a chytrosti. Z vlastní zkušenosti mohu říci, že člověk si teprve ztrátou milované osoby uvědomí, co v ní ztratil. Žijeme v neustále honbě za něčím. Přednější nám všem je mít práci, hodně peněz, doma uklizeno, uvařeno, vyžehleno atd.. Budou to už 4 měsíce, co jsme si s manželem přinesli z porodnice malý uzlíček našeho Davidka. Chci mu být dobrou mámou i kamarádkou. Neříkám, že by starost o domácnost šla hodně stranou. Ale uvědomila jsem si, že mnohem důležitější je, aby jsme byli všichni tři šťastní a byli co nejvíc spolu.Přeji Vám, aby i Vy s Tomáškem jste zase objevili sluníčko, které Vám prozáří život štěstím a láskou. Markéta
Radka, 28 let
  • 
21.7.2006 13:16:54
ahoj, precetla jsem si tvuj clanek a sel mi mraz po zadech, pred ctvrt rokem mi necekane umrela maminka, sla z prace (ráno mi jeste volala) a svalila se na ulici.Tatinek mi to zavolal a ja od te doby, kdykoliv mi vola, zacne mi mlatit srdce a udela se mi spatne............nejhorsi je, ze v tehle hruze, kdy clovek prijde o blizkeho cloveka, ti nikdo nedokaze pomoci, muj pritel se snazil, okoli se snazilo, ale nikdo nevedal jak mi skutecne je...........mamince bylo 50 let, umrela necekane a ja se s tim dosud nesrovnala, mely jsme nadherny vztah a ja ji milovala........je mi hrozne a vim, cim prochazis, preju ti hodne sily do dalsiho zivota, hodne sily.at uz veris nebo neveris na posmrtny zivot, urcite te budou potkavat okamziky, kdy mas pocit, ze ti manzel bude nablizku, ja neverim na nic, ale mam pocit ze me maminka doopravdy nikdy neopustila..................
  • 
21.7.2006 8:59:06
Upřímnou soustrast. I když neznám Tvou rodinu, vím jakou bolest teď prožíváš. Je úžasné jakou víru máš v budoucnost. Držím Ti moc a moc pěsti pro štěstí, jak říká můj syn.Máš sama takové sluníčko jako já, takže hlavu vzhůru, mysli na malého a na to, že život se má prožít.J.T.
19.7.2006 9:10:50
Milá Apolennko.
Přeji Ti strašně moc sil a věřím,že to spolu s manželem a Vaším broučkem Martínkem určitě zvládnete.Jsi bojovnice,tak to vyjít musí!!!Vím,lehce se to píše,ale hůř dělá.My jsme zdraví,ale pravdou je,že nikdo neví,jakou nemoc v sobě má,dokud se neprojeví.Proto si chraňme zdraví jak to jen jde a pomáhejme společně těm,co to potřebují.
Přeju Ti hodně zdraví a sil,které tak moc potřebuješ.A vaše sluníčko Martínek ať vám dělá jen samou radost.........
K+H
  • 
18.7.2006 20:13:54
Dobrý den, vím, že to jsou jen slova, ale i přesto přeju moc sil a pevné nervy. Já sama jsem v říjnu minulého roku také přišla o manžela. Čekání na jeho smrt u nás trvalo sice kratší dobu, ale asi vím, co jste si prožívala. Zůstala jsem sama s dvojčaty, také jsem nejdřív nevěděla, co si počnu, všechno bylo nové. Ale je obrovská pravda, že čas je velký lékař. Teď už jsme docela zajetí do nových kolejí, s dětmi život zvládáme docela obstojně a já se už zase dokážu smát. Takže ještě jednou - pevné nervy a hodně štěstí a zdraví pro chlapečka i pro vás. S pozdravem Majka
18.7.2006 8:53:01
Otevřela jsem tento článek přesně 5 dni poté,co jsem s mým tatínkem (63let)prožívala poslední minuty jeho života.Byl dlouhodobě nemocný,měl rakovinu prostaty.Bylo to pro nás těžké,byl odkázán na naši celodenní péči a i přesto,že jsme jeho smrt brali jako vysvobozeni pro něj i pro nás,hrozně to bolí.
Přeji vám i Tomáškovi spoustu síly a i když nejsem věřící mám pocit,že existuje něco tajemného a že vám váš manžel určitým způsobem bude "zezhora" dávat energii a sílu.
 Příspěvky 110 z 89 [Dalších 79 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.