| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pořídit svému mrněti sourozence? Ale jak?

 Příspěvky 110 z 252 [Dalších 242 >>]
Kača
  • 
26.7.2006 20:10:17
To je mi Tě fakt líto. Máme 2 docela malé děti 10/04 a 12/05 a k malému manžel občas vstane. Uvaří (tedy o víkendu, jinak je v práci), vypere a občas i vyluxuje. mimo jiné je schopen se o naše děti postarat. Je jasné, že většinou to dělám já, protože muž pracuje, ale když má chvilku tak se maximálně věnuje dětem a já si můžu zajít třeba večer s kolegy z práce na pivo. Nebojím se ho nechat s dětmi samotného doma, jako některé mé kamarádky. Vždyť je to jejich táta, proboha, tak proč by dětem s ním nomělo být dobře?????? Možná jde o to, aby maminka tátu zapojila od narození a nedělala hrdinku, že vše zvládne sama.
PetraNeva, Naty 8měsíců
  • 
18.7.2006 0:07:49
Kajino, to jsi napsala moc hezky. Líbí se mi tvůj názor :o))
PetraNeva, Naty 8měsíců
  • 
17.7.2006 23:44:42
Nemůžeš někoho, kdo sdílí odlišný názor, nazývat "kravičkou". Já sice taky nesouhlasím s podvodem, ale nelíbí se mi, jak urážíš ostatní jen proto, že si myslí něco jiného než ty!!!!!
PetraNeva, Naty 8měsíců
  • 
17.7.2006 23:21:31
Souhlasím s tebou Ivčo, zažila jsem hodně podobnou situaci s manželem. On o dítěti nechtěl ani slyšet, že prý máme času dost (ikdyž nám je skoro 30let). Ještě v těhotenství to vypadalo, že se nám snad kvůli dítěti rozpadne vztah a teď je malá největším tatínkovým miláčkem.
Ačkoliv si myslím, že tajně vynechat prášky není zrovna fér, Jany názor mi přijde dost ostrý. Chlapi jsou různí, někdo ten podvod přijme, druhý zase ne. Jana asi nezažila tu silnou mateřskou touhu po dítěti, kdy je ženská schopná udělat cokoliv, aby měla miminko.
17.7.2006 14:48:50
Tak jo, asi se to kolikrát dá pochopit i z jiné stránky, než to člověk myslí a to přináší neshody.
Tak ať nám to všem klape!
17.7.2006 14:38:59
Chápu, že jsi to myslela dobře. Já taky, ale na tu druhou stranu
Mír :-)
14.7.2006 13:59:49
Víš, po přečtení tvého příspěvku jsem se musela vrátit zpět a znovu vše přečíst, protože jsem si najednou nebyla jistá, jestli jsem nereagovala špatně.
Ne, nereagovala - přesně takovým způsobem, jako byl psán ten příspěvek jsem na něho odepsala. Kajina házela všechny chlapy a manželství do jednoho pytle, a to se mi nelíbilo.
Ne, nechtěla jsem se chlubit, protože to není moje zásluha, ale zásluha dvou lidí, kteří se o to snaží (a věř, nikdy nejde nic samo).
Ano, miluji svého muže, to jsem chtěla říct svou odpovědí, bez ohledu na to, jestli mi pomáhá nebo ne.
Ano, jsme rovnocenní partneři, co je na to tak zlého.
Ano, vím o čem mluvím, protože jsem doma u rodičů zažila ledacos - snad proto si toho všeho vážím ještě více!
14.7.2006 13:41:44
Omlouvám se, najednou mi přijde, že jsem to napsala příliš ostře. Asi to bude tím, že my jsme si všechny problémy vyřešili už za svobodna a teď žijeme doopravdy šťastně. Zapomněla jsem, že všude to tak není. Ale věř mi, že to znám. 22 let jsem bydlela se svými rodiči, a že nemám psychické problémy dodnes, to nechápu. Taťku změnila až těžká nemoc - že by prst z hůry?
Horší je, že ze své zkušenosti vím, že děti tyhle stavy vnímají více než je zdrávo.
Přeju hodně štěstí, ať se to NĚJAK vyřeší.
11.7.2006 17:11:46
Jani, z Kajiny nemluví žádná závist a kolem sebe nekope. Dneska jsem už jednou řešila, že se někdy ženské na rodině trapně chlubí. Myslela jsem , že jenom dětmi,ale ty totéž děláš se svým manželem. To co je pro tebe naprosto samozřejmé nám stavíš na odiv, jako by to byla tvá zásluha, že máš chlapa, který ti pomáhá. Já si nemyslím, že jsou chlapi ňoumové,ani nesouhlasím s tím, že bychom je měli nějak podvádět a názory Kajiny jsou i na mě příliš rezolutní, ale jestli si pořádně četla tuto diskuzi, jsou tu ženy, které své muže milují a váží si jich, přesto, že pro jejich drahé polovičky stále existuje to trapné rozdělení na ženské(všechno) a mužské(zaměstnání a dělat doma bordel)práce. Vždycky mi přijde smutné , když si v nějaké diskuzi přečtu, že má někdo problém a vždycky se vytasí někdo s tím, že ON teda takovýhle problém nikdy, ON je šťastný, úspěšný a vůbec borec. Tvé šťastné manželství ti přeju, já jsem taky šťastně vdaná a doufám, že dlouho budu, ale každý chlap je jiný a ten můj má s rovnocenným pomáháním pořád tak "trošku" problém. Pokud si nezakusila jaké to je, když ti nemocné dítě ječí v rukou a tatínek si zatím vesele popíjí na zahradě, nebo se věnuje jiné bohulibé činnosti, tak se radši nevyjadřuj. Já vím, že u VÁS doma by se to stát nemohlo, ale nech nás ostatní si trochu pobrblat.
sheherazada
  • 
11.7.2006 15:42:40
Tak já jdu na to trošku jinak:-) Jsem týden vdaná a je mi 26 let. Manžel o mimču nechce zatím ani slyšet, ale já se na to rozhodně cítím a je to čím dál víc silnější. Navíc mi poslední dobou nedělá dobře antikoncepce, takže sem manželovi řekla, že antikoncepci po svatbě vysazuji., že mi nedělá dobře a že chci břed těhotenstvím bejt čistá i když to přijde třeba za 3 roky. No, takže o tom ví, žádnej podvod a třeba se stane nějaká nehoda:-))))
 Příspěvky 110 z 252 [Dalších 242 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.