| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Bezpečný porod - bez zdravotníků a bez duly

 Příspěvky 110 z 318 [Dalších 308 >>]
13.4.2012 0:16:32
Dobry den, dekuji za uzasne inspirativni clanek. Obdivuji vas profesionalni pristup. Sama budu co nevidet rodit a chci rodit doma ze stejnych duvodu, jako vy. Bohuzel situace kolem PA je ted dost spatna, takze nevim, zda nakonec taky nebudu sama. Moc by mne proto zajimala vase priprava na pripadne komplikace a ten druhy clanek, ktery neuverejnili. Pokud se k vam tato zprava dostane, budu opravdu vdecna, kdyz mi clanek poslete na jarospetra@gmail.com Mockrat dekuji!:-) Petra
23.1.2008 22:05:49
Z tech negativních ohlasu si nic nedelej, jasne z nich vyplývá, jak málo se v problematice přirozeného porodu vyznají. A mě připadá, že nezodpovědní jsou oni.( Možná jen měli víc štěstí na personál.) Čekají a věří, že doktoři to za ně udělají a udělají to správně. Ale skutečnost je taková, že právě ti doktoři, kterým tolik věříme a spoléháme na ně, také dělají spoustu věcí poprvé. A já jim nevěřím už jenom proto, že nikdo z nich , z těch porodníků a klasických porodních asistentek, si během svého několikaletého studia a praxe nenastuduje ani to málo, co si nastuduje každá matka, která se o své těhotenství zajímá a třeba uvažuje o jiné volbě než klasickém porodu, za svych 9 měsíců. Už to mnoho vypovídá o jejich přístupu a zájmu o nás ( rodičky) a naše děti. Ten zájem by se spíš dal nazvat nezájmem.
  • 
28.5.2007 18:29:06
máte můj neskonalý obdiv, chtěla bych si s vámi popovídat před mým vlastním porodem
elena
  • 
1.2.2007 16:08:41
Ahoj, moc děkuju za odpověď. O druhém článku jsem nevěděla, tak moc děkuju.Teď jsem ho dočetla. Musím říct, že mi potvrdil všechny poznatky, které jsem se už dočetla. Akorát její mail jsem nenašla.Psala jsi že ho máš. Budu moc ráda, když mi ho pošleš. Třeba na mejlik. marinerka@seznam.cz
cizinka1
31.1.2007 15:03:21
Eleno, vzhledem k tomu, ze tento clanek je uz stary, neni zaruka, ze autorka se podiva na diskusi. Pokud chces se s ni spojit, davala mi svuj mail v diskusi pod pokracujicim clankem a pripadnych komplikacech (jestli o nim nevis, vyhledas podle jmena autorky. Pozdrav ji ode mne, mi jeji clanky take se moc libily, tenhle je skvostna eroticka basen:-).
El
  • 
31.1.2007 14:06:41
nechápu co jsi v tý škole dělala ...
Například ruská tradice je nechávat pupečník asi 24h, aby za tu dobu prošly všechny znamení zvířetníku. Navíc se k dítěti dostanou všechny živiny a je to prevence zánětu pupíku.
Elena
  • 
31.1.2007 14:02:06
Podle toho co jsi teď napsala kočce mourovaté to nevíš ty.
sestřička
  • 
31.1.2007 13:57:37
Asi před týdnem jsem Tvůj článek četla, ihned jsem odpověděla ( jmenuje se kéž by to tak měly všechny ženy).
Postupem času mě napadlo pár otázek.

Jak jsi to udělala s přihlášením dítěte? měla jsi domluveného doktora. A jak zo přesně s tím papírování ohledně zapsání dítěte je?

Prosím je to pro mě moc důležité.
Děkuju Elena
Elenka
  • 
31.1.2007 13:52:08
To je přesně to, co mě dohnalo víc se nad tím zamyslet.Ve všech věcech hledám pravdu jak to bylo dřív, protože to co bylo dřív mi přijde nejvíc přirozené. Jsme savci, jediný rozdíl mezi námio a zvířaty je schopnost přemýšlet- a u některých lidí o tom dost pochybuju :/ Ženy v těhotenství a zvlášť před porodem mají zvýšenou funkci přirozené intuice a kdo ne, tak ten je nepřirozeně ovlivněnej společností. Jsme savci a naší přirozeností je rodit... Kvůli tomu, že rodíme nejsme pacientkami.
Elena
  • 
26.1.2007 13:53:03
Špatný přístup?Lidstvo by nemělo přeceňovat síly zdravotníků, zdravotníkem může být každý člověk, navíc je to člověk stejný jako kdokoliv jiný. Já jsem tak zdravotník- jsem zdravotní sestra. Vím jak to v nemocnici chodí. A vím jak je to pro ženu stresující. Viděla jsem ženy, které si nechaly na žádost dát anestezii- svodnou, epidurální jak jim bylo zle, že ani dítě kojit namohly... nechci aby moje reakce byli drzé, ale možná by to chtělo si o tom něco přečíst... Ale gratuluji k porodu ve velkovýrobně..jste silná, že jste to zmákla.Máte můj obdiv, ale přesto s vámi nesouhlasím.
El
 Příspěvky 110 z 318 [Dalších 308 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.