| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Sourozenecké pořadí

 Příspěvky 110 z 84 [Dalších 74 >>]
Petra
  • 
8.8.2007 20:06:39
Naprosto souhlasím !!!
Petra
  • 
8.8.2007 20:05:04
Nemůžu s tímto tvrzením souhlasit. Právě naopak - jedináčci mají vše sami pro sebe, nemusí se handrkovat a přetahovat o hračky se svými sourozenci, takže neznají rivalitu a tudíž dříve půjčí, než děti se sourozenci. Mám dva starší bratry a stále jsme se hádali o věci, o hračky, o to kdo bude co dělat první, pak jsme nechtěli nic nikomu půjčit, aby nám to někdo nevzal atd. Za to můj synovec, který je jedináček, bez problémů půjčí cokoliv ze své sbírky hraček. Znám více takových případů. Není to tedy pravidlo - to, zda vyrůstá dítě se sourozenci či nikoliv. Vždy záleží na povaze dítěte, zázemí, zda si ho rodiče všímají, mluví s ním ... atd. atd. Každé dítko je jiné, hraje v tom roli i genetické zatížení.
Jarka
  • 
17.4.2006 9:06:35
Jenže Bobe v médiích mají paničky chůvičky a oděti nemají takový čas. Jsou stále v práci. Bodetˇ by nebyla krásná, když jako mediální na to má a má kolem sebe lidi na úpravu vzhledu. Znám to Bobe, dělám v tom. Ty máš problém, nech se léčit.
Jarka
  • 
17.4.2006 9:03:25
Milý Bobe, ty jsi paranoidní, kde jsi na to přišel. Já jsem jedináček a znám spoustu jedináčků. Vždy jsem jako dítě měla dobroty z USA a Tuzexu, což na 70 a 80 léta byl přepych. A jak ráda jsem se dělila a hračky půjčovala. Jsem komunikativní, mám ráda lidi a umím se o sebe lépe postarar než ty co se narodili jako druzý. Má švagrová má dvě těti 1 - 5 let. Ten starší je lakomí, neumí mluvit a mlátí děti. Tak si lépe prohlídni jedináčky.
Jarka
  • 
17.4.2006 9:02:18
Milý Bobe, ty jsi paranoidní, kde jsi na to přišel. Já jsem jedináček a známspoustu jedináčků. Vždy jsem jako dítě měla dobroty z USA a Tuzexu, což na 70 a 80 léta byl přepych. A jak ráda jsem se dělila a hračky půjčovala. Jsem komunikativní, mám ráda lidi a umím se o sebe lépe postarar než ty co se narodili jako druzý. Má švagrová má dvě těti 1 - 5 let. Ten starší je lakomí, neumí mluvit a mlátí děti. Tak si lépe prohlídni jedináčky.
Kája, syn 7 let
  • 
2.3.2006 8:14:24
Bobe nikdy bych si nemyslela že někdo může mít názory jako ty kdo ti dává právo mluvit o jedináčcích stylem kterým mluvíš a urážet ženy tak jak to děláš. Každé dítě je originál a nezáleží zda je jedináček či z několika sourozenců. A je to i výchově. Znám děti které jsou lakomé a jsou ze dvou a více dětí a znám jedináčky kteří by se rozdali. A to je fakt.
Dita
  • 
24.2.2006 22:04:32
Rozhodně nechci zobecňovat, ale mám vlastní zkušenost. Můj muž je jedináček a soužití s ním je hodně obtížné. Co si cením je, že je hodně samostatný, určitě by bez ženy s domácností neměl problém, sebevědomý a rozhodný. A není lakomec. Co je horší, je zvyklý od rodičů, že on je ten nejlepší, neměli srovnání a tak se jim všechno, co udělal, zdálo jedinečné (jeho slova o dětství)) a tak není zvyklý ani ustupovat, ani snad připustit, že by se mohl splést. A bohužel ohledy na druhé brát taky neumí. Tak trochu JÁ, hlavně já. Takže možná ideální povaha pro kariéru, taky vede firmu, ale velký problém pro partnerku.
Bob
  • 
23.2.2006 22:18:28
Už je to tak. Jdu se zaregistrovat.
23.2.2006 21:37:54
Ty budeš asi nějaká superhvězda, že má každý poťouchlík takový zájem za Tebe zaskakovat v diskuzi na Rodině:-/
Bob
  • 
23.2.2006 21:30:57
Ty... hele... tak o tom fakt nevim.
Že on se tu někdo za mě tehdy vydával jako včera?
 Příspěvky 110 z 84 [Dalších 74 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.