| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak ochránit děti před psy a psy před dětmi

 Příspěvky 110 z 137 [Dalších 127 >>]
30.5.2009 11:41:00
Vždycky jsem byla milovníkem psů, ale poslední dobou je začínám docela nenávidět, nebo spíš asi jejich pánečky....Sestra si pořídila čokla a myslím, že ho nadřadila i nad její dceru a je zněho uplně vyblblá. Donce mu upekla dort k narozkám. Jorkšíček vemi brzy pochopil jeho pozici ve smečce, protože okolo něho všichni skáčeme jak chocholouši, nááádherné šTěŃÁTKO, dnes už tedy čtyřleté..jenže nám se před 2 roky narodilo dítě a pes začal tušit, že je odsouván do pozadí, s čímž se nehodlá smířit. To dítě uplně nenávidí a nedávno malá šla přes pokoj a čokl vystartoval z jeho pelechu a rafl malou do nohavice /naštěstí jen nohavice../ségra to vůbec neřešila a ještě psa hladila,že se to nedělá. Věčně na naše dítě když jsme u babičky i s nima ječí ať je malá z ticha,ať neběží, ať nepíská atd. a vrchol je když nás upozorní,že má být malá z ticha,že čokl spí...Ovšem když usne malá tak chodí a bouchá dveřma a dá psa do okna ať štěká...Myslím, že na malou žárlí nejen pes,ale i ona. Nedívno ovšem psíček opět na návštěve kousl malou,která mu nic nedělala a nastalo rodinné peklo,protože pohár přetekl. Kdyby ji malá chytla za uši atd. ale prostě pes opět v rámci srandy vystartoval a ještě nám bylo řečeno,že máme malé přidat ať má proč řvat. Takže máme tichou rodinnou domácnost. Všeho s mírou, ale nadřazovat čokla nad lidi?Mimochodem jsme byli nedávno na zmrzlině a tam se opakuje to samé, že přijdou páníčci s pejsky do zahradní restaurace a čokli tam běžně běhají, berou dětem zmrzku z ruky, naší malé jeden psisko olizoval lízátko a pán seděl jak magor a ještě se tomu smál. Docela se už z toho dostávám do amoku, že brzy někoho pořádně nakopu a i s páníčkem.A to nemluvím když seču trávu před domem, jak máme zahrádku plnou psích hovínek. Potom se páníčci diví, že jim toho čokla někdo otráví, ale ať se podívají jak se bezohledně chovají ONI!
Maky
  • 
30.5.2009 2:26:39
No, určitě. Dnes se všechno dělá tak složité. Co já se jako holka nahladila cizích pejsků. Dokonce jsem si párkrát pohladila pejska za plotem majitelova domu. Dnes by mi majitel urazil ruce. Nikdy mi žádný pes neublížil, ale ani já žádnému. Svého psa jsem nikdy neměla a mít nebudu, alespoň v nejbližších letech. V bytě to vážně nejde. Ty pejsky jsem měla jako dítě prověřené. Nejdřív jsem si je trošku oťukla,chvíli na zvíře mluvila a jakmile začalo kňučet a skákat na plot, osmělila jsem se. Za chvíli mi pejsek olízal ruku. Nedělala jsem to samozřejmě u všech pejsků. Pokud jsem vycítila, že tento pes komunikovat nechce, vrčí, nejeví zájem, nechodila jsem k němu. Nikdy mě nic nekouslo, ale dnes se opravdu trochu bojím sahat na cizí psy. Oni se totiž změnili zejména jejich majitelé. Někteří jsou stejně agresivní jako jejich psi.
Kajina
  • 
19.7.2006 23:10:21
Stává se ledacos.
Jenže mravenci zase tak často děti nenapadaj zatímco pokousané dítě od psa máme v zemi každou chvíli. A podělaný chodníky a hřiště od psů ne od mravenců.
lenka nova,tri dospivajici dcery
  • 
19.7.2006 23:07:24
ty blbecku ja cetl,ze tri andulky uklovaly dite a mravenci sezraly frajera,co usnul v mravenisti,stava se lecos,takze ti rikam psy ksichty nezerou,to co se stalo ty zensky je smutny,ale je to shoda nahod,takze nedelej z toho ze mame nenavidet psy
Janiny, Vicky08/05 Sofií01/09
25.2.2006 15:15:19
Toto je opravdu povedený článek a myslím, že by si ho měl každý milovník či nemilovník čtyřnohých miláčků přečíst.
Květuška
  • 
17.2.2006 21:23:57
Já myslím že na tebe nezbyde.Některé totiž budou prý prodávat za symbolickou cenu 1,-kč.To si naši spoluobčané s různou barvou pleti těžko nechají ujít.Takže to bylo dobrou noc.Dobrou.
17.2.2006 19:01:18
Nesouhlasím. Pes byl (předtím) zdravý, jenomže zvyklý na kvalitní granule. Každý zkrátka všechno nesnese. (Někteří tatínkové také batolátku přilepšují salámkem, koukají, jak pěkně papá, a mnozí se pak nestíhají divit.)
Katka
  • 
17.2.2006 18:48:47
Tak pokud váš pes byl jinak zdravý, tak to ten salám musel bejt buď měsíc starej a nebo otrávenej. Jinak totiž takový kousek neuškodí, pokud se tedy tím necpete, necpete zvíře, každý den, měsíce roky.
17.2.2006 18:39:19
Uplácení kouskem salámu rozhodně nedoporučuji. Jeden náš známý se pokoušel kouskem salámu kamarádit s naším (tehdy půlročním) kokršpanělem a následující tři týdny jsme strávili u vererináře, skrývali slzy když pejsek dostával bolestivé injekce, kvůli dietě krmili jen nejkvalitnějším syrovým kuřecím a hovězím masem, a přesto jsme se dívali, jak je štěně kvůli úporným průjmům kost a kůže a sotva stojí na nohou... Také psi jsou někdy jako děti a nemůžou sežrat každé svinstvo (kterým - i čerstvý - salám je). Mimochodem - psi nemají zdravotní pojištění. Nepřejte si vědět, co nás ten kousek salámu stál...
PS: Vím, že hlavním tématem tady jsou děti. Berte to jen tak na okraj.
Bob
  • 
17.2.2006 15:44:20
Vzhledem k tomu, že je odpoledne, nemyslíš asi dobrou noc, ale dobrou chuť.
Děkuji.
 Příspěvky 110 z 137 [Dalších 127 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.