| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Bulteriér a kojenec - jde to dohromady?

 Příspěvky 110 z 273 [Dalších 263 >>]
Lejla
1.8.2014 13:21:00
V tom případě to ale jistě nebyl čistokrevný bulík (tedy s PP) a byl špatně socializovaný.Ona totiž jen dobrá rasa nestačí-Zkurvit se dá i ten nejsvatější pes.A pokud pes není čistokrevný -a neznám žádného s PP,který byl utracen kvůli agresivitě,tak nevíte co máte doma a nemůžete říct,že jde o anglického bulteriera.
Lejla
1.8.2014 13:15:20
Samozřejmě,že se pes a dítě musí hlídat.Ovšem angl.bulterier je v tomhle netypický pes.Tam kde se běžný pes už ožene,tak bulíkovi je to uplně jedno.Když se mu něco nelíbí,maximálně odejde,Výhodou také je,že není lekavý a je velmi stabilní.Navíc si je své síly dobře vědom.Koho má jednou rád,tak nikdy vážně neublíží.takový prostě je.Také se nikde nedočete,že bulík napadl dítě.Bud se zjistí,že nešlo o angl.bulteriera,ale o staf.bulteriera (spíše jeho křížence),nebo že nešlo o kousnutí,ale povalení,nebo poškrábaní-při hře.Ale to už musí být.Snažili jsme se vyguglovat pokousání bulíkem a nenašli jsme nic,Vylezlo z toho nakonec vždy jiné plemeno,nebo ublížení z neohrabanosti.Bulíka nemůžete prostě srovnávat s jinými psi,.Je to příliš specifická povaha.Je to jedna z nejbezpečnějších ras.Má ještě menší procento zranění než bernardýn-a to je co říct!
Lejla
1.8.2014 13:08:34
Jste hloupá a v této věci absolutně nevzdělaná,tak by bylo lepší,kdybyste prostě "držela hubu".Bulík patří mezi deset nejvhodnějších plemen pro děti.Nikdy dítěti vážně neublíží.Pouze svojí neohrabaností maximálně.Ale kdybyste byla jen tupá,ale Vy jste i zamindrákovaná dorota,která evidentně přeje,aby se něco stalo,ale tu radost Vám naštěstí nikdo neudělá.Jsou stovky a stovky rodin s bulíky a ti jsou dětem všeho věku,těmi nejlepšími společníky a chůvami.Ale co čekat od někoho,kdo má vzdělání z TV hovna a ani nerozpozná plemeno.
Lejla
1.8.2014 13:03:40
Kdyby blbost nadnášela,tak se vznášíte jako holubička!Vyjadřujete se k něčemu,o čem máte informace pouze z Blesku a TV ho*na.Bulterier patří mezi deset plemen nejvhodnějších pro děti.Vyšlechtěn k čemu?Zabíjení?Kopněte se do hlavy,at se restartujete.Bulterier je pes,který se nikdy na žádné zabíjení nepoužíval a je k tomu svou povahou naprosto nevhodný.Bulík miluje a ochranuje lidi a má rád děti všech věkových kategorií.Dá se na něm dříví štípat.Kde se jiné plemeno sebere a prchne,tam to teprve bulíka začíná bavit..Tyhle typy jako Vy,které se musí vyjadřovat ke všemu,jenom proto,aby se vyjádřili,přesto že o tom vědí asi tolik,jako koza o aerodynamice,ale prostě si musí něco dokazovat,to je tedy počteníčko.
Kamila
  • 
21.6.2012 22:24:39
ty "náno" ...pes nezaútočí len-tak....z ničoho-nič.....sa uvedomte niektorí, čo tu vypisujete za "bludy".....
Kamila
  • 
21.6.2012 22:21:41
no....niektorí ľudia stále nevedia pochopiť, že "bojové" plemeno neexistuje....pes je vždy taký, akého si ho vychováš.....
Kamila
  • 
21.6.2012 22:08:24
myslím, že o psoch nemáš ani poňatia...
Hilly.
7.3.2010 12:32:51
S tímto příspěvkem taky plně souhlasím. Článek "bulteriér a kojenec" si moc dobře pamatuju, i když už to je léta, co byl napsaný a přišel mi nesmírně naivní až hloupý. Nejvíc věta "No, už se moc těším, až Lucinka začne lézt - to bude dvojka :o))"...právě v tomto okamžiku většina oddaných "bulíčků" dítě napadne.Možná by se paní mohla po létech ozvat a říct popravdě, jestli to bylo tak růžové, jak si malovala a její dítě ještě žije~;).
jaruska111
6.3.2010 18:38:37
Konecne rozumny nazor.
Petra_P
  • 
7.9.2009 9:17:50
Souhlasím,

ani dobře vychovaný pes s dobrou povahou se musí hlídat.
Už jsem slyšela pár ošlivých případů kdy naprosto "zlatý" pes zareagoval nepředvídatelně. Dva případy mám i ve svém okolí, takže to asi nebude tak ojedinělý jev.
Pes mojí známé (11 let, velmi se mu věnovala) pokousal holčičku od sousedů (3), která byla na návštěvě. Důvod? Pes měl, jestli to dobře chápu, zvětšenou prostatu. Což nikdo netušil. Když vyskočil na gauč a lehnul si, ucítil obrouvskou bolest. Holčička byla jediný cizí element v okolí.
Veterinář známé řekl, že se opakování incidentu nedá vyloučit.
Pes našich sousedů - do té doby zlatý - zaútočil na sousedku. Od té doby byl hrozně agresivní na všechny bez příčiny. Při pitvě se zjistil nádor na mozku.
 Příspěvky 110 z 273 [Dalších 263 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.