| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Náročné noci

 Příspěvky 110 z 256 [Dalších 246 >>]
Janička a Helenka (2m)
  • 
24.2.2014 20:20:19
U nás se teda prdíky projevily už v porodnici :( Trávení miminka prostě ještě nebylo zralé :-( Naštěstí Espumisan se může už od narození a byl nám doporučen doktorkou v nemocnici. Je však potřeba nejen kapičkovat, ale i pohyb - takže jsme cvičili nožkama a chovali v klubíčku ... prdíky šly pak lépe ven ... Dnes už jsme téměř bez problémů ;-)
anita,kluk 11
17.2.2014 18:51:31
My jsme teda vděční Espumisanu za to že v noci spíme. Když jsme si prcka přinesli z porodnice brečel,brečel a brečel...kroucení...no hrůza,kdo zažije,ví o čem mluvím...pak nám dětská lékařka poradila Espumisan,dávala jsem 8 kapek na lžičku před každým krmením a po pár dnech bylo vidět zlepšení...
vesnická holka
27.3.2013 16:15:56
ahoj,
my hodně trpěli na koliky u obou miminek...pomohlo nám dávání na bříško před krmením a hlavně kapičky epsumisan. dávala jsem před každým kojením a opravdu nám zachránili myslím pár probdělých nocí :-). chce to určitě vyzkoušet, ale ze své vlastní zkušenosti bych doporučovala.
Alena Morawiecová, synek roční
  • 
21.2.2011 10:25:48
Chtěla jsem se zeptat, zda máte nějakou zkušenost s hudbou pro miminka a spánkem? Třeba na www.hudbapromiminka.cz nabízejí speciální hudbu pro mimča, ukázky jsou krásné, zdá se, že to myslí hodně vážně, ale nevím, jestli to opravdu může pomoct. Náš Matyášek spí hodně špatně a tak sháním cokoliv, co by nám pomohlo. Děkuji za odpověd´. A.
23.12.2010 11:38:42
ahojky miminko malinky~z~~a~~8~~m~~h~
23.12.2010 11:38:09
ahoj~j~
18.10.2010 10:35:35
Naprosto s tebou souhlasím.Mojí dceři jsou skoro čtyři,naučila se usínat sama,asi po třech dnech tzv.vyřvaní.Chodila jsem k ní po třech,pěti,deseti minutách a pohladila jsem jí,promluvila na ní.Do dnes s ní ohledně spánku nejsou žádné problémy.Mám kamarádku se třemi dětmi,které uspávala do jedenácti v noci ještě když chodili do první třídy ~a~
  • 
10.7.2010 11:58:06
Píšu s několikaletým zpožděním, ale snad sem, tak jako já, někdo občas zabrousá a třeba si moji reakci přečte. Nechápu jak někdo může napsat, že ti, co nechávají své dítě vyřvat, jsou magoři atd. A ještě to porovnávat s přírodou. Byly zde zmínění ptáčci - nám vlaštovky staví hnízda u oken takže je slyším pořád a vidívám x-krát, když mladé pípají a rodiče nikde... Stejně tak jsem viděla v televizi dokument o mrožích. Maminka si jde zaplavat a mládě "pláče" na břehu. Maminka vyleze z vody a mládě se za ní hrne, že chce nakojit. Ale maminka mu utíká a jde si napřed odpočinout... Že by další magor???
Nechat dítě plakat je úplně normální věc a dojde k ní nakonec každý, pokud nechce jednoho dne zcvoknout. Já mám děti narozené brzo po sobě a většinou mi ani nic jiného nezbývá než nechat jednoho plakat a starat se o druhého. A kdybych měla kvůli tomu stresovat, že mi dítě řve a já za ním neběžím, už dávno bych zkončila v blázinci. Přiznám se - už žádné řvaní neřeším. Mladšímu je 9 měsíců a umí si pěkně pořvat. Nic s tím nenadělám, protože nejsem superman. Dělám jen to, co stíhám a tak, abych měla čas si i odpočinout. K té Febrově metodě - zkoušeli jsme na starším synovi když mu bylo asi 10 měsíců a je to přesně tak jak tady čtu - 3 noci řvaní a pak už jenom krásný 12-ti hodinový spánek celou noc - neznám nic lepšího a doporučuji každé unavené mamince, která na pokraji svých sil ponocuje se svým dítětem ve snaze bez chybičky správně reagovat na každé jeho pípnutí. :D Jo, a ještě bych ráda dodala - moje mamka měla moji ségru až když já už jsem byla dospělá, takže jsem jí pomáhala. O domácnost měla tedy postaráno a celé dny nedělala nic jiného než skákala okolo té své malé holčičky, sprintovala při každém jejím pípnutí, pořád ji chovala a dělala pro ni co jí na očích viděla. Měla na to čas. A dnes je ségře 6 let, mamka vaří a ona na ni volá: "Mami, podej mi pití, dělej!" A mamka běží, ať chudinka malá neumře žízní... :) To je ta vaše metoda "sprint směr mimino na každé pípnutí" :D Ještěže já už jsem z toho vyrostla :)
Lenka K.(dcery 11 let a 7 měsíců)
  • 
24.1.2009 20:20:36
Tak u nás je tomu úpně stejně, starší dcera spala celou noc ve 3,5 letech a menší se budí každé 1-2 hodiny a jediné co pomůže je podudlat prso a spí dál, dudlíkem neošidím a kaše na večeři nezabírá
pjetro
  • 
1.11.2007 16:22:11
naprostý souhlas, je to postupný proces, taky jsme jej použili a nyní nám klučík usíná sám a bez jediného vzliknutí, maximálně si pobroukává, je mu 6měs., kamarádka má 16měs kluka a řeší to teď také, dříve nebo později se usínat samo bude muset stejně naučit každé dítě. Můj názor čím dříve, tím lépe.
 Příspěvky 110 z 256 [Dalších 246 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.