| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Náročné noci

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 256 [Dalších 236 >>]
pjetro
  • 
1.11.2007 16:21:32
naprostý souhlas, je to postupný proces, taky jsme jej použili a nyní nám klučík usíná sám a bez jediného vzliknutí, maximálně si pobroukává, jemu 6měs.kamarádka má 16měs kluka a řeší to teď také, dříve nebo později se usínat samo bude muset stejně naučit každé dítě. Můj názor čím dříve, tím lépe.
lujza
  • 
14.9.2007 9:55:34
Ahoj,
čtu si tady o problémech se spaním, hledám odpovědi... ale co tady vidím, vy se tady jenom napadáte. Snad jste všechy slepice! (promiňte)
Tak se snad vyjadřujte k věci a snažte se tím pomoci ostatním a neberte to tak osobně...
14.2.2007 10:46:04
Mam 23 mesicniho chlapecka a uspavam stejne jako Vy:) Zbytecne se s tim nestresujte, do pul roku se mimi proste rozumne uspavat neda. Pak zalezi na tom, na co maji rodice nervy. Ja uz mam stadium kdy by byl ochoten usinat sam asi za sebou, tak musim zas pockat az budu mit to srdce ho odstavit. Vyrvat jsme taky zkouseli, kdyz mu bylo neco pres pul roku a my byli zniceni, ale vydrzeli jsme to jen necelou hodinu, a to byl mimis jeste v plne sile. Takze takhle to nepujde.
  • 
13.2.2007 21:53:17
zastavam vas nazor, ze nechat vyrvat je blbost .... poradte mi prosim, jak jste vase mimi uspavala vy ... mam 3 mesicniho chlapecka a ma problemy s usinanim, v podstate neusne jinak nez ze si sednu na balon, jeho si dam na polstari na klin a jemne s nim tak pul hodiny houpu, v postylce sam bez pomoci neusne, dekuji, Sarka
Zuzka, dvě dcery
  • 
8.7.2006 22:15:08
Souhlasím s Vámi. Nechat vyřvat je dost drsný způsob, ale přiběhnout při prvním zakňourání také není dobré, My vždycky s manželem dáváme 5 minut. Buď naše mimi usne nebo jdeme konejšit.
Petr
  • 
5.7.2006 21:43:54
ty ses ale opravdu slepice, proc mas pocit, ze tvoje sestre je magor? spis ty mas nejaky psychicky problem ... to ze kojenec v porodnici porad krici neni nic zvlastniho a neni to ani duvod k nazoru, ze se dite musi nechat vyrvat ... zkus se zamyslet sama nad sebou, to potrebujes jak koza drbani
Ifka,Peíno 06/06
  • 
27.4.2006 14:29:31
Milá Moniko C. sice je to už nějaký čásek, co jste psala a já doufám, že si ho přečtete a když né, tak také nevadí, alespoň si to přečte maminka, která jistě dostane záchvat z toho, že se po přečtení vaší zprávy bude cítit, jako krkavčí matka.Souhlasím s odpovědí Lucky a Radka.....milá Mončo, realita je úplně jiná, asi si můžeš gratulovat, že u tvých dětí to nedošlo do extrému, ale s mojím Pepínem jsem měla s brečením už v porodnici problém : řval i najedený a i na ruce,probouzel se mi po 20min, jen otevřel očička....s nimi šla zároveň i pusinka.Od 22-00hod měl svojí dvouhodinovku brečení, po prohlídce pediatra : byl naprosto zdráv a brečel neustále a to podotýkám i když jsem ho já, nebo někdo jiný / i sestřičky/choval..ztišil se na pár sekund a nanovo/....TAK CO TY NA TO....zkrátka po pár dnech tohoto koloběhu si myslím, že bys ho nechala vybrečet a ještě ráda.....ono řeči je jedna věc a zkušenost druhá.Když je člověk nevyspalý a přes den je to s miminem stejný - tak to jsou jenom ŘEČI, ze bys ho nenechala vybrečet.Ale možná že ty né, že JSI SUPERŽENA-MATKA.Tyto problémy nám ustaly po půl roce Pepči......nechala jsem ho brečet a nemyslím si, že bych byla MAGOR, že by Pepíno měl nějakou psychyckou újmu. Teď mu bude 11měsíců, nemocný byl pouze 1x a to měl v 9 měsících rýmu, nevyřval si kýlu ani nic jiného, směje se často a rád, řádíme spolu. V postýlce usíná sám také a bez problémů /jen někdy má ještě půlhodinkový bdění/do postele jsem si ho nebrala na usínání, protže jsem nechtěla dopadnou jako moje sestra, která má 10LETÉHO syna a dodnes s nimi spí v posteli....no přece nejsem "magor"...a nebo to je podle tvé teorie NORMÁLNÍ.Takže milé MAMINKY a Moniko, všechno to jsou jen řeči a realita je u každého jiná a věřím /soudě podle sebe,že se každá snažíme podle své nejlepší vůle.Věřím, že jsi to pochopila Moniko/ snažila jsem se nebýt tak vulgární JAKO TY...ifka
dědek
  • 
28.2.2006 18:06:16
Milá maminko,
srovnávání výchovy zvířat a lidí je sice možné, ale scestné. Chce-li někdo vychovávat svého potomka s minimen lásky a citu klidně může. Nedivte se ale až ve vyšším věku bude Vaše dítě ve vztahu k lidem bezcitné protože neví co je to empatie - vcítění se do prožívání. Máte pocit že násilníci, vrahové a pochbné individua vyrostli v přebitku citu - tí nemyslím rozmazlování, to je zase o něčem jiném
  • 
24.2.2006 22:09:00
Dobrý den, budu moc ráda, když mi napíšete, kde se mohu více dozvědět o Ferbrově metodě. Nevím, zda je to taky náš problém, ale syn se budí v noci po 2 hodinách někdy po hodině. Je kojen a navíc odmítá umělé mléko, o kaších an nemluvím.
Díky za odpověď, Petra
Kristina
  • 
5.12.2005 8:53:41
Po přečtení článku jsem se trochu lekla - toho, že dítě dělá velkou potřebu do nočníku od doby, co sedí. Nezlobte se na mě, ale to je potom dítě jako cvičená opička, protože pokud odhaduji, že dítě sedí plus mínus tak od osmi či devíti měsíců (některé samozřejmě sedí i dřív, pokud jej rodiče posadí,ale mám na mysli období, kdy se dokáže posadit samo. Hovořila jsem často s dětskými lékaři i odborníky a obvykle na to byl názor ten, že dítě bychom neměli mučit hodinovým sezením na nočníku, ale dítě by mělo začít chodit na nočník v době, kdy již to samo chápe. Moji dceru jsem začala posazovat kolem roku, i to bylo poměrně dost brzo - a v 15ti měsících si už sama přinesla nočníček, tudíž bylo vidět, že ví, o co kráčí... Ale jsou děti, které toto začnou dělat až ve dvou letech a neznamená to,že by byly opožděné.. Vzpomínám na moji tchyni, která chudák neměla tehdy ani pračku a samozřejmě jen hadrové pleny a tudíž posazovala mého manžela na nočník od deseti měsíců. Tam jsem to celkem chápala.
Jinak článek o pláči, ke kterému se odpověď vztahuje, jsem nečetla, ale musím sama říci, že moje kojená dcera plakala neustále do půl roku, bylo to šílené, běhala jsem s ní po doktorech, nic nenašli, bylo to trávením, bolesti bříška, snažila jsem se nic špatného nesníst, ale nebylo to nic platné. Lékaři nedokázali poradit, vařila jsem čajíčky na větry, dávala nahřáté plenky na bříško, mazala zelenou mastí, masírovala, nic platné..Dítě jsem chovala celé dny, od rána prakticky do večera, nedokázala jsem ho nechat plakat, to nebyl pláč, ale zoufalý křik, kroutila se až modrala. Po půl roce to přešlo, ale zhubla jsem tehdy o pár kilo a byla jak anorektička ne vlastní vinou.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 256 [Dalších 236 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.