| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dámy, do zbraně!

 Příspěvky 110 z 180 [Dalších 170 >>]
Guma
  • 
6.2.2005 12:58:19
Že se dovoláváš rozumu u žen. Snad jsi nečekal,že budou nad tvým příspěvkem vůbec přemýšlet, každý přede ví, že se jim v palici hádá levá půlka slečího mozku s pravou a pokud se mezi ně pokusíš dostat trochu rozumu tak se do tebe obujou obě.
Jitka
  • 
3.2.2005 12:36:18
Po přečtení tohoto příspěvku doufám, že invaze nepřijde ze severu, kde převažují blondýnky. To by se těm našim postiženým modráskům mohlo dokonce i líbit. No a těm blondýnám možná také, teplejší klimatic. podmínky bývají pro život příznivější. - Příměří v nedohlednu. Raději si před nástupem ve spíži pořádně napakuji krosnu.
Jitka
  • 
3.2.2005 12:35:43
Po přečtení tohoto příspěvku doufám, že invaze nepřijde ze severu, kde převažují blondýnky. To by se těm našim postiženým modráskům mohlo dokonce i líbit. No a těm blondýnám možná také, teplejší klimatic. podmínky bývají pro život příznivější. - Příměří v nedohlednu. Raději si před nástupem ve spíži pořádně napakuji krosnu.
  • 
31.1.2005 21:17:29
Vážené dámy,
jsem ráda, že si nemusím dělat starosti s tím, kdo pohlídá naše ubohé děti v případě válečného konfliktu. Můj manžel stejně jako nemalá řada manželů mých kamarádek patří k těm, kteří si v hrůze z vojenské služby obstarali modrou knížku. V případě mobilizace tudíž rukuji pouze já. Protože jsem nebyla dostatečně prozřetelná a neopatřila si včas modrou, jen doufám, že vzhledem ke stavu mé páteře, alergiím a brýlím unesu kulomet nebo aspoň lopatu na kopání zákopu, který doufám nebude uprostřed louky a útočit na nás budou minimálně tanky, neboť menší nepřátelské jednotky by kolem mne mohly zcela nezpozorovány proniknout a (pokud by byly stejně jako naše armáda složeny z většiny žen) znásilnit doma mého bezbranného manžela.
Jitka
  • 
19.1.2005 10:23:45
Po důkladném prodiskutování a přečtení zákona jsme došli k těmto závěrům:

a) V bunkru zůstane radikální odnož feministek, nepostradatelných členek státních a příspěvkových organizací, které se o tento zákon zasloužily. - Řešit budou problematiku znásilňovaných a osahávaných vojaček: např. v letadle během řepravy na jiné místo výkonu služby.

b) Např.Ve valdickém vězení bude v obývačce posedávat: Kájínek, manželé Stodolovy, Grebeníček za to že snědl brouka, ti co vytunelovali Libertu, případně odsouzená bývalá ministrině zdravotnictví a opilý Poslanec Kot, pokud převálcuje půlku roty, jíž bude velet žena S. Grose, jejíž děti dosáhnou 15 let.- Jako žena Grose bude muset být přeci příkladem ženy v 1.linii, vedoucí četu skorodůchodkyň. - Někdo na titulních stránkách morálku zvedat musí!

c) Ve vazebních věznicích se sejdou všichni nepřizpůsobiví občané, kteří ještě nebyli přistiženi během trestného činu. - Bude je užírat svědomí a ihned se přiznají, kolik aut ukradli a kolik kg. okapů odnesli do sběru.

d) Zatímco někde venku budou strašit, lidé bez končetin, duševně nemocní, 15-leté děti, staří lidé, těhotné a kojící ženy a ženy s neposednými dětmi, kteří si budou snažit vydělat na obživu a každodenní přežití. Nějaká feministka bez podprsenky (v Americe k ní měly odpor)z poslanecké sněmovny bude v Bunkru svádět Grose, který bude na mapě přendavat a odšrtávat figurky.

e) V bodu D zmínění neodveditelní, budou muset z příjmu, z naturálií odvádět část státu, aby všichni, kteří kdy dostali imunitu a ti kteří hačají měli, co jíst. - I když nepovolatelné nevyžené z bytů nepřítel, vyžene je pod most možná chudoba. Každý bude totiž na všechno sám a bez rodiny.

Závěrem: I když je zákon možná z části logický: Z vlády do basy i naopak není daleko. V té druhé je nesmyslný: Odborníci na rychlé rozebírání kovových částí se hodí, poslanci napuštění lihem (a s imunitou) odolají všem biolog. i chemickým zbraním. - Alkohol působí jako umrtvovadlo a tlumí bolest. Dále Stodolovi v první linii, nepostradatelní a v neposlední řadě skromný Grebeníček přežije také všechno.
Apolena.
18.1.2005 22:19:06
Tak včera nám Český rozhlas předvedl perfektní příklad rovnoprávného postavení mužů a žen. Na téma "přirozené porody" tam diskutovali:
- porodník (muž)
- primář porodnice (muž)
- spisovatel (muž)
a diskuzi vedl redaktor (muž).
Proč by se k výhradně ženské otázce měly vyjadřovat i ženy - vždyť muži přece vědí, co je pro nás nejlepší!
Jitka
  • 
18.1.2005 13:27:12
a)dnem, kdy byli vzati do vazby
b)dnem, kdy byli vyzváni k nástupu výkonu trestu.

Mám tomu rozumnět tak, že jako matka krk nasazovat můžu a člověk, který třeba přepadal stařenky bude uchráněn?
Jitka
  • 
17.1.2005 18:12:33
Že by tam bylo něco takového uvedeno jsem si nevšimla: Spotřebitel.cz - 585/2004sb. Podle mě, jde o zákon nedořešený ve spoustě otázek.
Jitka
  • 
17.1.2005 17:52:35
Toto prohlášení jsem na www stránkách objevila také. Pokoušela jsem se dokonce na internetu stáhnout nějaké formuláře pro tuto podpisovou akci.
Na stránkách Sezimova ústí byly sice uvedeny nějaké náležitosti, konkrétně petice. Ale bez právníka to asi nepůjde, pokud tato listina nebude obsahovat všechny náležitosti, mohla by být odmítnuta.
Petra II.
  • 
17.1.2005 17:23:41
Jenom na okraj - i treba sedesátník na tom muze být zdravotne tak spatne, ze potrebuje pomoc.
Ale k veci - píses, ze kazdá samice hájí mládata a ze je nase povinnost hájit zemi, kdyz je v ohrození. Dokonce v tom príspevku, jak píses o terezínské expozici, píses neco v tom smyslu, ze kdyz by clovek nechtel bojovat proti takovému zlu, tak by ho vlastne schvaloval. V zásade je to pravda, ale na druhou stranu - co s temi detmi? A i 15, 16 leté díte je porád díte a potrebuje rodice (alespon toho jednoho) zvlást v takové dobe. Taky más díte - docela by me zajímalo, jestli bys tady klidne nechala 16-letou Niku samotnou v dobe, která by urcite nebyla lehká a bezpecná, a sla nekam na frontu (nebo do lazaretu, to je jedno, proste pryc od ní), nebo bys radsi byla s ní a starala se o její kazdodenní prezití. Já za sebe muzu ríct, ze se povazuju za vlastence a za docela statecného cloveka, ale v prípade, ze mám deti, tak jsou pro me ty deti prednejsí. A nepovazuji se proto za zbabelce nebo zrádce národa. I pro tu zem je myslím potreba, aby se o ty deti nekdo postaral, protoze po válce má aspon kdo zase zacít.
 Příspěvky 110 z 180 [Dalších 170 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.