| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O novém bazaru ještě jednou

 Příspěvky 110 z 50 [Dalších 40 >>]
kitti
2.12.2004 14:00:07
Jirko, jak jsi sám napsal, chtěl si novým stylem bazárku zamezit reklamám, šlo ti hlavně o to, aby se zde prodávaly spíše věci vytvořené ručně, a ne žádný kvanta oblečení, natož nějaký sekáče, ale pokud třeba dneska prolistuješ bazar, tak je to děs, je to samá reklama, samá pozvánka na vstup do internetového sekáčku, nenašla jsem jedinný příspěvek na prodej obrázků či něčeho podobného, tak nevím jestli tvá snaha nebyla ukvapená a hlavně, zda vůbec to přineslo to, co mělo. Já jsem si také vložila inzerát, jenže protože jsem si nepředplatila Top místo, tak jsem skočila někam na třetí stránku, a to se u starýho bazárku nestalo, myslím, že maminky se u bývalého bazárku naučily samy rozlišovat, co si přečíst, a co vynechat. Opravdu si nemyslím, že došlo k zamezení toho, co jsi si naplánoval. Po první straně mě to znechutilo a raději odejdu...jsem opravdu zklamaná, na rodinku jsem se vracela ráda, i když někdy došlo k hašteření, pobavilo mě to, ráda jsem si přečetla i nějaké rady, a hlavně, raději jsem si prohlížela fotoalba, než stránky s internetovým sekáčem...takže by bylo lepší vrátit původní podobu, nebo raději bazar zavřít, stala se z toho komerční stránka...
1.12.2004 11:26:26
Děkuju Sylvie. Toho jsem si teda fakt nevšimla. A bez odkazu znamená i bez mailu?
Sylvie
  • 
30.11.2004 22:07:36
Sylvo, mně se zobrazuje normálně - i ráno, i během dne, i teď. Chyba bude někde u tebe. Neudělala jsi třeba nějaký překlep v adrese?


http://bazar.rodina.cz
Sylva, 3 děti
30.11.2004 21:48:29
Pořád mi to tam jenom háže hlášku, že stránku nelze zobrazit.Už jsem překontrolovala veškeré nastavení prohlížeče a už mě nic dalšího nenapadá.
Sylvie
  • 
30.11.2004 8:02:10
S čím konkrétně máš problém?

S.
Sylva, 3 děti
30.11.2004 0:01:48
Nevím, ale nejsek žádný začátečník, přesto se tam prostě vůbec nemůžu dostat. Poradí mi někdo?
Sylvie
  • 
28.11.2004 17:27:14
Alex, zveřejnění telefonního čísla JE PLACENÁ SLUŽBA. A přímo ve formuláři JE UVEDENÉ, že pokud využiješ možnost zveřejnění čísla, budeš muset odeslat kód SMS (= tedy zaplatit) a že se zveřejní číslo telefonu, ze kterého bude správa odeslána. Zdarma jedině bez odkazu, fotky a telefonu ;o)

S.
28.11.2004 12:27:40
Holky je fakt že nový bazárek je sice přehledný ale vložit tam inzerát vyžaduje podstatně víc času než v tom starém. A stím placením inzerátů-poraďte mi prosím jak vložit inzerát aby se za něj neplatilo a předesílám že tam nechci fotku. Po vložení inzerátu bez fotky aniž bych ho chtěla nějak výhodněji umisťovat mi byla zaslána zpráva na mail že bez potvrzení odesláním sms s kódem nebude můj inzerát vůbec zveřejněn. Že jsem zadala informace které vyžadují potvrzení sms zprávou. Ale já tam dala jen kontakt na mail a telefon a to po mě chtěli v tom základním formuláři označené jako povinné. Poslala jsem tedy sms a bylo mi odpovězeno že inzerát bude výhodněji umístěn. Mě takové jednání nepřijde moc fér. Jde tedy vložit inzerát bez zasílání sms a tedy placení? Myslím že ne ať to tam zkoumám jak chci. Je ale fakt že pokud mi přijde odpověď, nemusím ji nikde hledat a přijde mi od bazarku mail ale to není vůbec nutné, že? Pokud se zadá mailová adresa tak kdo má zájem ozve se na ni, ne? Nebo je to jinak? Nemyslím že účelem této diskuze je někoho urážet či odsuzovat ať už za nesprávnou češtinu nebo předělání jeho vedenými stránek ale snaha o zdokonalení stránek a zájem o názory na tyto stránky. Pokud se chcete dámy urážet vyhledejte si arénu, kupte boxerky a můžete nastoupit
Eva
  • 
26.11.2004 15:30:09
Líbo, asi to určitě myslíte dobře,ale imbecilismus,debilismus,kreténismus a idiotismus jsou používané odborné výrazy z psychiatrie(vzestupně).Z toho odvozené imbecil,debil,kretém a idiot nejsou žádné nadávky,ale pouze ohodnocení výše inteligence.
Líba, 2 holky
  • 
26.11.2004 13:08:53
Evo, nějak moc drsné na Vaši inteligenci, nemyslíte? :-((((((((
 Příspěvky 110 z 50 [Dalších 40 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.