| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jsem tvoje stáří... Pozvi mne dál.

 Příspěvky 110 z 254 [Dalších 244 >>]
Jan "Albireo" Kučera
  • 
3.8.2004 13:53:09
Výborný článek, Montynko!
14.5.2004 14:49:11
Na tohle je prece jednoduchy lek, nedelej to. Hubni jen pukud, se to libi Tobe, nebo proto, ze mas zdrav. problemy. Kveta Fialova se zjevne smirila s par vraskami v obliceji a ac neni zase o tolik starsi nez Helena Vondrackova, je kouzelna, da se rict krasna, stara zena, coz by o Vondrackove rozhodne nikdo netvrdil, vetsina muzu se o ni vyjadruje neprilis pochvalne, a vyskytuji se i vyrazy typu Zombie atd...Mne by byl byl nazev "krasna stara zena" milejsi nez "Zombie", ale to zavisi na vyspelosti a vkusu kazdeho z nas. Pokud se nekomu nepodarilo se zvejkat fakt, ze pokud zije, starne, je to smutne pro nej a jeste smutnejsi pro okoli, ktere musi prihlizet jak si nici zdravi cetnymi plastickymi operacemi( upozornuji, ze zadna narkoza neni bez rizika a casto ani bez nasledku, ktere nemusi byt poznat hned ,ale mohou se projevit zvlast v CNS/ centralnim nervovem systemu / ve stari). Jak utraci penize za vsemozne pasty a kremy, ktere odstranuji vrasky a strye...

No pokud si nekdo necha diktovat takovyto zivotni styl, ani nemusel prilis bojovat proti totalite, protoze ted ma novou, i kdyz na jinych zakladech, ale stejne omezujici zivot...

Stran zivota, je dost kratky, a pokud ho nevyuzijeme k tomu, abychom zili, ale jen cekame, upravujeme se, drzime silene diety atd... je to nase skoda, a nase rozhodnuti...Doporucuji prijmout zivot tak, jako to nekteri lide dokazi(i pres kolem nich divoce pucici diktaturu mladi).

Priznam se, ze mym vzorem je skutecne Vlasta Fialova a pokud bych se dozila stari, rikam si, ze by bylo skvele takto vypadat. Ale kazdy si muze vybrat, reklamu jde vypnout( ja ji vetsinou nevnimam), zivotni styl prispusobit svemu zebricku hodnot, (pokud se uz tahle nepekna fraze vzila a momentalne me nic jineho, presnejsiho nenapada)....Jak rika klasik, "mlady dokaze byt kazdy blbec, ale starnout, bez kvileni a smutku, to chce trochu vic rozumu."
13.5.2004 15:18:34
Mily B, mohu mit indiskretni dotaz? To se s nami snazis nejakym kodem dorozumet. nebo Ti kolem prosel prave sef, tak jsi to proste odeslal, at tam bylo cokoliv?
nb
  • 
12.5.2004 20:47:48
j c
Hanka
  • 
12.5.2004 13:00:55
Cau Monty,

jsi mi sympaticka, i kdyz me vytaci tvuj nazor na dulezitost vzdelani.

Jestli jsi z Prahy, nepujdem spolu nekam zaparit ? Nebo s detma na zahradku na pivko a na cigarko ?

Hanka

PS Zachod umyvam ja, manzel si ho ignoruje. -))))
Hanka, Kaja 11.mesicu
  • 
12.5.2004 12:15:16
Monty, naprosto s tebou souhlasim a lip si to napsat nemohla. Uz jsem svuj nazor vyjadrila v diskuzi Vetsi ci mensi zlo (diskuze Rodina a jak v ni prezit - tusim, ze si tam prispela) a naka chytracka Stana se tam do mne pustila, tak cekam kdy se objevi taky tady a sjede pro zmenu tebe, ze nejsi zrovna "dokonala". Mej se hezky a nenech se otravit tema dokonalyma.
11.5.2004 18:10:00
Monty, me se clanek prilis celkem libil( i kdyz jsi uz napsala lepsi), a nijak urazlivy rozhodne neni... Krome toho, pro toho, kdo nesouhlasi, kde zustalo stare dobre pravidlo, pro vsechny diskuze:" Nesouhlasim s vami, ale udelam vse, abyste mohl rict svuj nazor..."Je fakt, ze jsem nepekne setrela Petrulu, ale nejak jsem ji chtela pripravit na drsnou skutecnost, ze pokud driv neumre, jednou ji bude hroznych 30, straslivych 40, desuplnych 50, odpornych 60, hnusnych 70 atd. ze jsou kolem lide, kteri se tohoto strasliveho a des nahanejiciho veku dozili, a (jak podivne) v klidku ziji dal a dal...

Pokud se tykalo Tveho clanku, mam za to, ze jsi skutecne prilis malada, nez abys k sobe zvala stari (vim, ze je to pisen o Zagorove) a ze nekteri mladi skutecne nemaji chovani prilis vybrousene, ( kdykoliv je ironickym vrcenim zvedam z mist pro invalidy, vzdy si to znovu uvedomuji) ale proc se nad tim rozcilovat, ja to negativni co se tyka meho vzhledu a stari dokazu docela slusne preslechnout a zaujate anonymni kritiky nectu, a pokud nekdo mi chce neco vytknout, necht to udela primo, tj na mailovou adresu. Jinak to skutecne nestoji za odpoved...takze mam proste pocit, ze se kolem Tebe rozpoutala kampan, jako kdysi kolem mne, ze ji vedou nekteri lide( muze jit skutecne jen o jednoho dva lidi, kteri se zaregistruji tak 5x se timhle zpusobem bavi, asi fakt nemaji nic lepsiho na praci... Pokud to dostoupi k urazkam, ani to necti, za zkazenou hodinu dve to skutecne nestoji.
Iva,24
  • 
11.5.2004 13:53:29
presne v podobnem duchu jsem chtela odpovedet, nechapu, jak vetsine z vas tento clanek prijde vtipny....Mozna kdyby se rozdelil na dva, kde by se vynechaly pasaze, jaky je dotycna prase, pak mozna...
Podotykam, ze z podlahy se u nas neji, ale s tim zachodem, pokud ji neuklizi doma maminka, to je fakt nechutny
Pavla, 2 holky
  • 
11.5.2004 11:23:09
Tak tohle byla presna trefa. Presne tak si to myslim, ale takhle dobre bych to napsat nedovedla...
10.5.2004 22:27:55
Citovat někoho neznamená rozumět celému jeho dílu, které vytvořil. Souhlasím s názorem, že bohatě stačil odkaz. To co sem autor(ka) vložil, nepatří do této diskuze a myslím, že mluvím za všechny - jdi si machrovat jinam.
 Příspěvky 110 z 254 [Dalších 244 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.