| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jaké to je, být dulou v Ostravě?

 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]
  • 
2.11.2007 13:43:10
dobrý den, ráda bych vás požádala jestli se vám ozval někdo ohledně kontatku na dulu Janu, jsem z Frýdku a ráda bych rodila s její pomocí. Děkuji moc
Iveta
  • 
17.4.2004 16:03:44
Prosím, neznáte někde kontakt na dulu janu? Děkuji, ivetabartkova@seznam.cz
2.7.2003 22:52:25
Milá maminko,
nevím zda jste měla možnost absolvovat turné po Ostravských porodnicích, ani netuším, podle čeho jste si porodnici vybírala, ale co Vám můžu o Fifejdách napsat je, že tam mají porodnickou stoličku. Do jaké míry jí využívají to opravdu netuším. Další pozitivum je, že tato porodnice hodně podporuje kojení, což je pro dobrý start hrozně důležité. Co se mi nelíbí, je průchozí porodní boxy a nedostatek soukromí. Ale každá maminka má jiné priority, takže se zříkám doporučovat nějakou konkrétní porodnici. Přeji Vám hodně sil, odvahy a krásný porod. Jana
2.7.2003 17:06:18
Milá paní Jano,
jsem ve 40. týdnu, radostnou událost čekáme každým dnem, ale pořád ještě jsme nejistí s výběrem porodnice. Zatím jsme zvolili Fifejdy, přesto by mě zajímalo, nemáte nějaké zkušenosti s tamějším využitím alternativních poloh a s přístupem personálu? Předem děkuji za brzkou odpověď, srdečně zdraví Eva
2.7.2003 16:57:15
Milá paní Jano, jsem ve 40. týdnu, bydlím v Ostravě - Porubě, radostnou událost čekáme každým dnem, ale přesto ještě nemáme úplně jasno ve výběru porodnice. Zatím jsme zvolili Fifejdy. Zajímal by mě váš názor,případně máte -li zkušenosti s tamějším využitím alternativních poloh, přístupem personálu etc.
8.6.2003 22:42:00
Milá Moniko,
Třeba se spolu setkáme až budete čekat další miminko. Doufám, že v té době už zde na Ostravsku nebudu jedinou dulou a že i péče v místních porodnicích bude zas o něco lepší. Jana
Monika
  • 
8.6.2003 16:58:06
Váš příspěvek přišel (pro mě) po hodině dvanácté. Škoda. Netušila jsem totiž, že služby duly jsou dostupné i v naší "zaostalé" Ostravě. Jinak bych je u svého druhého porodu (koncem dubna) jistě ráda využila. Ale snad vaše práce bude k užitku jiným a k tomu, aby se trochu změnila filozofie ostravského porodnictví. Porodníci sice změnili trochu své chování, jsou hodnější někdy i velmi laskaví, ale postupy a velmi neosobní přístup k porodu zůstávají.
7.5.2003 6:47:52
Mám stejný problém, i když další mimi není ještě ani v bříšku. Po minulém porodu, který nebyl jednoduchý a přístup personálu byl ještě horší jsem se rozhodla rodit příště s dulou. Pokusím se tedy asociaci taky kontaktovat.
díky všem dulám za tuhle práci :)
6.5.2003 17:01:16
Milá maminko zkuste kontaktovat Českou asociaci dul adresa je duly@volny.cz a oni vám zprostředkují kontakt na nejbližší dulu, zrovna dobíhá další kurz a třeba některá z budoucích dul, která ještě není uvedena na stránkách, bude právě z jižních Čech. Mějte se krásně zdraví Vás Jana
6.5.2003 15:38:50
Ahoj všichni dulí sympatizanti.
Dalo by se říci, že tak trochu závidím, všem, kdo jsou z Prahy, Ostravy, středních Čech a vůbec odtud, kde je možná se dostat k pomoci od duly.
Já jsem bohužel z jižních Čech a na dulých stránkách jsem žádnou dobrou duši tady o nás nenašla. Vůbec se neodvažuji kontaktovat nějakou z dul vzdálených, protože si dovedu představit, jak je to náročné poslání a ještě cestovat Bůh ví kam.
Jen bych tedy měla prosbu. pokud by někdo věděl o nějaké jihočeské dule nebo alespoň o dule s kladným vztahem k jižním Čechám :-)), djete mi prosím vědět na e-mail v záhlaví.
Ondrášek se narodí v září, tak je relativně ještě dost času, ale čím dřív tím lépe. Alespoň bychom se stihli všichni trochu poznat, což je určitě zapotřebí.
Díky mockrát všem za pomoc.
VŠEM DULÁM HODNĚ SIL A BOŽÍHO POŽEHNÁNÍ V JEJICH KONÁNÍ.
 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.