| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Už zase zlobí!

 Příspěvky 110 z 52 [Dalších 42 >>]
dandyna
  • 
27.10.2015 11:23:36
A vy jděte do háje s takovou to ,,výchovou,,.Přesně toto praktikovali mí rodiče seřváky,výprasky,zákazi na dením pořádku.Normální rodič si přeje aby mu dítě věřilo, mělo ho rádo a repektovalo ho.Výprasky docílíte jen toho že se vás dítě bojí,ze strachu z dalšího výprasku vám lže a ve finále vámi pohrdá protože ho učíte že když jste větší a silnější a někdo vás naštve řešením je ho zmlátit protože je mladší a slabší.Znám to moc dobře z vlastní zkušenosti.Jediné po čem jsem jako malá toužila bylo vyrůst co nejdřív a zmizet co nejdál.A i když se mi to už před pár lety splnilo nevracím se tam nevolám nepíšu nemám proč ani komu.Závěrem dětstvý bylo nejhorší období mého života jsem ráda že už to nikdy nebudu muset zažít znova a jsem si naprosto jista že mě už nikdy nic horšího nepotká.A vy jen stou svoují rádoby ,,výchovou,, takto pokračujte dál a za pár let až dospějí své děti již nikdy neuvidíte - v tom lepším případě,v tom horším se domů vrátí ale jen proto aby vám i s ůroky vrátili to jak jste jim v dětstvý vytvořil ,,láskyplný,bezpečný a ůtulný domov,,!
17.10.2012 14:05:51
Nemá se podávat dítěti tolik sladkostí,ty ještě více dodávají energii,někdy zbytečnou
Olina dcera 12
11.9.2011 9:44:05
dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s tím, jestli strava ovlivňuje hyperaktivitu dětí? četla jsem o tom článek, ale spíš by mne zajímaly vaše zkušenosti:)
Markéta s párkem
  • 
6.2.2011 10:40:51
Myslím, žes to v podstatě napsala sama - vyřadit to jedno, které je nezvladatelné. Ti druzí, jak to vypadá podle tvého popisu, jsou, byť se zvýšeným úsilím, zvladatelní.
Ale nemám páru, jak by se to muselo udělat, předpokládám, že přes psychologa, ale to asi škola nařídit nemůže.

Co na to rodiče? Nejsou schopni+ochotni pochopit, že u jejich dítěte už je to "přes čáru"?
teniq
4.2.2011 21:45:35
A napadlo Vás někdy zamyslet se trochu nad těmi ostatními matkami, které vedle Vašeho ADHD dítka mají to své? Já jako kantor mám ve třetí třídě 29 dětí, z toho 3 děti mají ADHD plus další přídatné diagnozy. Jeden chlapec se projevuje neskutečnou agresí.. například přestávky jsou horor hlavně pro mne, neboť zodpovídám za všechny ty děti, ale mé síly, energii a vše ostatní pohltí zejména tento jeden jediný chlapec s ADHD.. hlídám, motivuji, zabraňuji , zaměstnávám, vymýšlím možné i nemožné.. jen abych předešla neštěstí, které je skoro na denním pořádku - nedojdu si na WC až po obědě. Ve třídě se nemohu věnovat všem dětem, protože mě tito tři zejména ten jeden tedy naprosto pohltí a zaměstná.. Je jen málo vyučovacích hodin, kdy to celkem ujde.. resp. není problém na spadnutí. V hodinách nelze zavtipkovat, neboť jakýkoliv žert, smích strhne tohoto žáčka v něco neskutečného - válení po zemi, řev, krkání, apod. Trvá pak poměrně dlouho než se zklidní. Práce ve skupinách, jindy tak přínosná a motivující je zde taky nevhodná.. vše bortí, může ublížit - ubližuje, kazí.. A když ho separuji, či dám náhradní práci.. též se to většinou nesetká s úspěchem.

A teď?? Teď poraďte vy - citlivé maminky, pro jejichž děti nemá pochopení škola, učitel, okolní matky.. Skutečně - poraďte. Moc ráda si vyslechnu přínosný názor. Nedostal se mi doposud odnikud a to jsem po něm pátrala nemyslím si, že málo. Dle mě je totiž naprosto nevhodné zařazovat tyto děti do škol, kde je větší počet žáků. Pro blaho jednoho dítěte s ADHD je okolních 28 omezovaných a to dost. Připomínám, že v této třídě jsou další dvě děti s ADHD a je to v pohodě.. ono totiž není ADHD jako ADHD.
  • 
27.3.2010 21:03:53
Dobrý den,když jsem četla váš článek,propadalo mi jako kdybych ho psala já. U nás je to úplne stejné. Odlišný je pouze vek dětí-5 a 7let. Naštěstí mám doma ještě malou 1,5roku starou holčičku,která mě pomáhá se od těch dvou raubířů odreagovat. Občas je mi ji taky líto,když je neustale vystavena hádkám,a tak se není co divit,ze dlouho dělala místo ají plesk. Zkoušela jsem kineziologii a ačkoliv mi to připadalo jako hrozny šarlatánství,tak efekt byl úžasný. Bohužel však trval jen 3mesice. Teď se chystám navstevu tam zopakovat,uvidíme jak dopadneme tentokrat. Přeji pevne nervy a nashle
Radek
8.2.2010 18:35:26
Jedna z věcí, která může pomoci rodičům zvládat svoje hyperaktivní dítka je EEG biofeedback.Tato metoda má i více použití např. při dyslexiích, depresích, migrénách,stresech, poúrazových stavech mozku,obrně atd. podrobnosti můžete najít na www.biofeedbackbrno.cz nebo www.eegbiofeedback.cz.Radek~R^~s~
24.8.2009 9:53:46
BYLI JSME NA NÁVŠTĚVĚ U MÝCH RODIČŮ A VYHODILI NÁS ASI ZE 3 OBCHODŮ, PROTOŽE MÁM TY DVA NEVYCHOVANÉ SPRATKY. nEPLÁNOVALA JSEM , ŽE BUDU MÍT HYPERAKTIVNÍ DÍTĚ A DRUHÉ VELICE ŽIVÉ. LIDI NEMAJÍ POCHOPENÍ A JSOU ZLÍ A DOKONCE I TY MATKY OSTATNÍCH DĚTÍ. TAK PŘEJI PEVNÉ NERVY
24.8.2009 9:47:44
Fakt zajímavý názor, ale na mého syna neplatí nic. Když má ten svůj blok, tak se jen vzteká a někdy si dokonce ubližuje. Když mu dám na zadek, tak je úplně v amoku a vydrží mu to i celé odpoledne. Řemen by tady asi těžko pomůže.
24.8.2009 9:44:44
jako by jsi mi mluvila z duše. Mám taky dva synky. I když jsou mladší(3 a 7 let).
Starší je taky takový jako ten tvůj starší. Pořád mladšího zlobí a pak je tu jen křik a trpělivost kolikrát nikde. Nevím, jak na něj. I když dělám možné i nemožné, tak to je asi pořád málo, tedy podle psychologů~:(
 Příspěvky 110 z 52 [Dalších 42 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.