| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Být diplomat se ženám vyplácí!

 Příspěvky 110 z 36 [Dalších 26 >>]
rina, 2letá dcera
  • 
7.2.2006 22:31:59
chachá, upřímnost k manželovi mi připadá dosti utopistická. teoreticky je vše pravda, proč si neříci věci tak, jak jsou, ale muži jsou jaksi jinak geneticky vybavení (neznám kjiný exemplář), takže říci manželovi"miláčku, ten nový plot, co už týden děláš je dočista křivý" aj jako výzva na souboj.
Takéjsem se snažila používat rovnocennou komunikaci s očekáváním, že druhý to bude chápat stejně, ale tvrdě jsem narazla. V současné době jsem pro manžela už jen semetrika, která ho neustále kritizuje a stále se chce hádat (dlouhý, ale asï banální příběh).
také jsem neuměla a hlavně nechtěla být diplomatická-vždyť jsme přeci rovnocenní partneři, ne? Opak je pravdou, muži to vysloveně vyžadují-chválit, chválit.
teď už bych sklapla krovky a poslušně chválila.Nic to nestojí a výsledky jsou mimořádné.
  • 
17.11.2005 15:14:44
Nazory si rict,ale volit formu.To mi dela velke problemy,vetsinou neco vychrstnu a i kdyz si za obsahem stojim,s chladnou hlavou musim priznat,ze jsem mohla volit diplomatictejsi formu.Velmi obdivuji sveho muze,ten diplomat je.
Burka
11.8.2004 23:07:41
verim, ze existuju malicherni a ukazkovo tupi chlapi a verim ze existuju zeny, ktorym sa zda, ze otrocia, ked maju chlapovi ozehlit koselu :)-a ze neokupe dieta?-ved s nazormi a vzorcami spravania sa je potrebne sa oboznamit pocas chodenia spolu, popripade spoluzitia nadivoko-diplomacia je na mieste, ale neznamena pokrytectvo, trosku si autor tento pojem v clanku pletie :)))
2.7.2004 12:27:54
Díky za upřímnost. Jseš dobrej. (A to není bezobsažné lichocení.)
2.7.2004 12:25:09
Díky za upřímnost. Jseš dobrej. (A to není bezobsažné lichocení.)
Mirka
  • 
10.7.2003 9:13:27
Myslím že se Monty plete. Muži tak naivní (jestli se tomu dá říkat naivita)jsou. Fakt chtějí slyšet že jsou nejlepší a všechno co udělali je nejbáječnější. Na mužské ješitnosti se dá přímo budovat. A kdyžtak ještě mají maminku, která jim to vždy potvrdí a vy budete v podezření že za to všechno co on pro vás dělá si ho dostatečně nevážíte. Také se může stát že bude zkoušet být obdivován jinde. Muži jsou proti nám křehcí tak mějme trpělivost . Říct jim natvrdo tohle se ti tedy moc nepovedlo vyvolá stejnou reakci jako poslat dceru v pubertě do koupelny si umýt nalíčení hodné operní sólistky na večerní představení. Kdo má dostatečnou a oprávněnou sebedůvěru, nebude se cítit ohrožen natolik aby začal chrlit irelevantní žvásty pouze s úmyslem ublížit (oko za oko). Zkrátka buďme v takových případech nad věcí. On to asi cítí že dostal na zadek, tak křičí.
Anežka, bez dětí
  • 
2.7.2003 15:47:09
Tedy - zírám: Feministka, která používá termín "ženské práce"! Víte jistě, že jste feministkou zůstala? (Mimochodem - ten čánek, o který by tu mělo jít, je moc hezky napsaný a použitá jemná nadsázka mu prospívá. Ostatně soudím, že oba mužové, poučeni, již svým ženám nikdy nevyčtou všechno z minulosti, jakož i dámy nebudou zbytečně užívat silných slov.)
Anežka, bez dětí
  • 
2.7.2003 15:45:44
Tedy - zírám: Feministka, která používá termín "ženské práce"! Víte jistě, že jste feministkou zůstala? (Mimochodem - ten čánek, o který by tu mělo jít, je moc hezky napsaný a použitá jemná nadsázka mu prospívá. Ostatně soudím, že oba mužové, poučeni, již svým ženám nikdy nevyčtou všechno z minulosti, jakož i dámy nebudou zbytečně užívat silných slov.)
Monika
  • 
16.4.2003 13:44:22
Ze článku ale vše vyznívá v Tvůj naprostý neprospěch. Nedokážu si představit, že by mě můj partner ponížil tak, že by rozebíral moje nedostatky na internetu. Nicméně - každý jsme jiný. Je dobré poslechnout si i druhou stranu.
Petra
  • 
16.4.2003 13:37:13
Pozorně jsem si přečetla článek a je mi z něho smutno. Bohužel je ještě stále spousta žen, které otročí na úkor rodiny. Nechápu jak můžou žít s někým, kdo ani nevykoupe jejich malého drobečka, nepřekvapí je večeří a vyžehleným prádlem. Nikdy bych si takového muže nemohla vážit a kdyby mi vyčítal rok staré prohrešky? Odvažuji se říct, že takového partnera bych ve svém životě nikdy nepřipustila. Žiji s partnerem dva roky a slušnost a vzájemný respekt by nám nikdy nedovolili chovat se k sobě tak, jak se popisuje v článku. Rozhodně se nepokládám za žádnou feministku, ale v roli služky mě nikdy nikdo neuvidí.
 Příspěvky 110 z 36 [Dalších 26 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.