| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Není kosmetika jako kosmetika

 Příspěvky 110 z 25 [Dalších 15 >>]
Pavlína, syn Lukáš 2r.
  • 
25.11.2002 0:02:31
Jo, jo. Když vidím jak reklama dál pokračuje a živá diskuze, tak jsem už úplně v klidu. Je to docela zábava číst...
Díky za útěchu a potěšení, že je s výrobky spokojenost. To ráda slyším a ta reklama není nejšťastnější, já vím....
Ali
  • 
21.11.2002 12:13:51
To jsem blazen, kam jsem to psala? Omlouvam se!
Ali
  • 
21.11.2002 12:12:36
Novy Avon jsem vyzkoušela a je hrozný.
Plet se mi zhorsila a byla jsem rada, ze muj zazrak jmenem VICHY
mi dal plet po mem pokusu doporadku.
Uz nikdy nebudu se svoji pleti hazardovat a to ani tehdy, kdybych ten zazrak
dostala ZADARMO!


Monika
  • 
19.11.2002 9:54:38
To je bída! Opravdu si autor této reklamy myslí, že nás ovlivní v pozitivním slova smyslu?
19.11.2002 8:40:56
Pavlínko,

to je fajn, že sem zabrousila i Avon Lady. Nehledala jsem, ale já mám asi taky svou, potkala jsem jí nedávno v nemocnici a i z nedostatku jiné zábavy jsme probírali kosmetiku. Byla jsem jí tam znovu navštívit a už mám doma pár drobností a jsem velmi spokojená, určitě nic nebudu vracet.
Myslím, že ty příspěvky kritizovaly hlavně způsob reklamy, který se zdá být opravdu nešťastný a ne Avon jako takový, vyjma těch, které úplně odmítají životní styl vysedávání po kosmetických salonech a namlouvání si, že krém zastaví čas :-), se kterými bych taky souhlasila.
Neber ty narážky osobně, já je taky tak neberu, i když jsme se k Avonu nedávno dostala a jsem spokojená a taky jsem si "rejpla", fakt mě zajímá, jak to s aktéry show dopadne.

Henri
Pavlína, syn Lukáš 2r.
  • 
19.11.2002 0:21:15
Jsem jednou z Avon Lady, snad me za to, prosim, neukamenujete:))) Precetla jsem si clanek - reklamu firmy AVON a ostatni prispevky k nemu. Docela mi je z toho smutno, abych vam pravdu rekla. Myslela jsem si, ze siroky vyber z kosmetiky v teple domova je opravdu bajecny a vyhoda toho, ze muzete zbozi do 3mesicu vratit, pokud vam nevyhovuje, jeste lepsi. Kdyz si neco koupite v obchode a nesedi vam to, tak si to muzete mazat leda na nohy a nekdy ani to ne. Ale nechci propagovat Avon, protoze s nim spolupracuji, to ne. Jen mi vyhovuje, me rodine a pratelum. Zpusob reklamy je to opravdu asi nevhodny na strankach rodiny,ale kazda firma se prezentuje trochu jinak a kazdy dela vse pro to, aby v dnesni dobe vydelal! Nikomu nechci vnucovat vyrobky Avonu, kazdy kdo chce,si firmu nebo svou Avon Lady najde. Ja sama rada vyzkousim a pouziju i jinou kosmetiku, ale myslim, ze negativni reakce jsou trosku prehnane. Soudite aniz byste vyzkousely/i? Nikdy jsem prispevky na zadne clanky nepsala, ale tentokrat mi to nedalo. Tesim se na vase reakce...
Lucie, dcera Tinka
  • 
18.11.2002 13:13:15
Jezusmarja, co je to za zázrak? Spasí mně to od vrásek? Bože můj, už je mi zle z pětatřicátnic, co si musí furt dokazovat, jak jsou mladé a žádoucí ... Aspoň nám to tak "ženské" časopisy servírují...Mně taky je 35, vypadám jak vypadám a je mi to srdečně jedno. A to, že vrásky k věku patří neberu jako alibismus a snahu o sebe dostatečně nestarat ...
Káně
14.11.2002 15:54:34
Mila Lucie,
ja napriklad pouzivam kosmetiku Clinique nebo Estee Lauder, ktera je 2x az 3x drazsi nez Avon. Je pravda, ze nema vtiravou reklamu a vyhovuje mi i to, ze pokud mi nejaky krem dojde, muzu si ho jit hned koupit a ne cekat az si objednam novy. A co mi na Avonu vadi je, ze z ceny vyrobku platim provize konzultantek, ktere kosmetice nekdy ani nerozumi a navezou se mi do bytu nebo otravuji v praci. Jako vsem ostatnim mi vadila ta opravdu nablbla forma reklamy, to ovsem neznamena, ze bychom byly nakysle. Proste pokud se mi neco nelibi a od toho tu forma diskuzi je, tak proc bych nepridala svuj nazor. Stejne jako neberu tobe, ze jsi s Avonem spokojena a jeho reklama nebo zpusob prodeje se ti libi a vyhovuje ti.
Ajdela
  • 
14.11.2002 13:50:08
taky mi bude 35, nejcasteji se mazu indulonou ci proti mrazu bilou vazelinou z lekarny. Jsem spokojena s tim, jak vypadam a manzel mne doufam nemiluje jen kvuli "ksichtu":-) (ale napr. proto, ze mu dobre varim:-))))).
Stav pleti nepochybne ponejvice souvisí s vyzivou vnitrni - strava a zivotni styl vubec, kyslik se ke kuzi dostane tak jak tak, ze vzduchu i z krve.Takze ne krem, ale obcas trochu ostrejsiho tempa, by se telo prokrvilo a okyslicilo dukladneji. Prospesne tez pro mozek:-). Kapucino v teple obyvaku s Avon Lady - pokecat s dobrou kamoskou je fajn, nekdy prospesnejsi nez ten krem )na zancku nehlede...)
Kiki
  • 
14.11.2002 12:10:27
Ahoj zoufalko, mě taky nikdy ani náhodou nenapadlo jít do salónu. Pro svou pleť dělám maximum - nekouřím a to úplně stačí. "Ó dvě" leju občas na prádlo a používám místo chlóru na podlahu v koupelně. Na pleť bych si v životě nic takového nedala, možná z legrace až budu mít za padesát let stařecké skvrny.
Asi by mě nenapadlo dát manželovi, nebo někomu blízkému kosmetiku k vánocům, jak si libuje diskutující, která má strach, že když nezoxiduji, tak zkysnu. Já se snažím, abych měla vrásky od smíchu a budu je mít ráda.
 Příspěvky 110 z 25 [Dalších 15 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.