| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Není kosmetika jako kosmetika

 Celkem 25 názorů.
 Lida a 2holky 


Uz je tu zase "zazracny" AVON 

(11.11.2002 17:43:49)
Ach jo,

AVON je tu znova, tentokrate s jinym zazrakem a stejne prihlouplym clankem, jako ten minuly.
 Lída. 


Re: Uz je tu zase "zazracny" AVON, zkuste něco jiného 

(11.11.2002 18:25:39)
Přesně. Nevím nic o kosmetice Avon, vím jen, že nevěřím ani slovo z popisovanéo příběhu.

Jestli chcete měnit kosmetiku, zkuste třeba www.herbline.cz Nemá to nic společného s Herbalife. Není v ní nic ze zvířat, není testovaná na zvířatech a funguje. Na akné, na ekzém, na lupy. Nebudu o tom psát článek, ale mám to vyzkoušené a jsem maximálně spokojená. Dodávají i do salonů, mají připravené i kompletní řady a odpovídají na zvědavé maily.
Lída
 Henri Ani/Toni/Šíša/Miki 


... 

(11.11.2002 22:03:16)
Při větě ... "Když jsem mu řekla o Anew Pure O2, slíbil, že" ... jsem čekala, že se s ním bude mazat i on ...
 Adriana 
  • 

Re: ... 

(11.11.2002 22:05:39)
Aj ja.
 zoufalka 
  • 

Mila Sally, 

(12.11.2002 8:10:01)
mam hrozny problem. Je mi tricet, v salone (ani "horsim") jsem jeste nikdy nebyla a vrasky bych sice jiste nejake nasla, ale nehledam je, protoze je spousta veci co me bavi vic... jsem vubec normalni?????
;-)
 Kiki 
  • 

Re: Mila Sally, 

(14.11.2002 12:10:27)
Ahoj zoufalko, mě taky nikdy ani náhodou nenapadlo jít do salónu. Pro svou pleť dělám maximum - nekouřím a to úplně stačí. "Ó dvě" leju občas na prádlo a používám místo chlóru na podlahu v koupelně. Na pleť bych si v životě nic takového nedala, možná z legrace až budu mít za padesát let stařecké skvrny.
Asi by mě nenapadlo dát manželovi, nebo někomu blízkému kosmetiku k vánocům, jak si libuje diskutující, která má strach, že když nezoxiduji, tak zkysnu. Já se snažím, abych měla vrásky od smíchu a budu je mít ráda.
 Káně 


Zazrak od Avonu uz zase? 

(12.11.2002 9:22:31)
Nevim jak na Vas mile damy, ale na mne tento clanek zapusobil zcela opacne... Zlata kosmetika volne prodejna v obchodech bez nablblych reklam!
 Helena Souchová 


Kolik to má dílů? 

(12.11.2002 10:18:34)
No na mě se taky po ránu dá koukat (snad:) i bez Avonu:)))
Už jenom protože má tenhle krém tak "blbou" (s prominutím) reklamu si ho nikdy nekoupím. Asi jim moc nejde na odbyt. Tak se zřejmě můžeme těšit na další napínavé příběhy s Avonem :).
Můj názor je, že tenhle druh reklamy nebyl zrovna dobře vybrán (Avonem). Více lidí spíše vytočí než zaujme. Natož aby tomu ještě někdo věřil.
 Jirka Sirka 


Re: Kolik to má dílů? 

(12.11.2002 10:22:20)
Tohle je předposlední díl. Příští týden s s oblíbenými hrdiny rozloučíte;)

Jirka
 Henri Ani/Toni/Šíša/Miki 


Re: Re: Kolik to má dílů? 

(12.11.2002 19:49:43)
Juch, juch, jupííí!

Co myslíte, jak to dopadne?

Kosmetička Hanka se upíše ďáblovi, bude se u toho tajemně usmívat, protože ve skutečnosti je to špiónka odporné konkurence, její Avon Lady zbalí Janina manžela na nový krém Anew Pure CO2 ještě lepší než O2 (s utajeným složením výživných substancí) a Janě se následkem toho vyhodí ty zapomenuté pubertální uhříky, takže se Jana přesvědčí, že i v pětatřiceti se dá vypadat na patnáct, když se chce.

Já chci ještě aspoň jedno pokračování !
 Gabča;2 kluci 


Jak je to s tím "zázrakem"? To vám řeknu.. 

(12.11.2002 12:12:26)
ale až za čas. Musím se pochlubit. V jedné soutěži jsem vyhrála jedno balení tohoto "zázračného krému". Takže ho vyzkouším a napíšu, jak sem dopadla :-). Jestli se na mě dalo koukat i ráno :-))..a jestli jsem vypadala jako čerstvě zamilovaná...
 ada 
  • 

to myslite vazne???? 

(13.11.2002 12:19:34)
Citam tuto stranku pravidelne, ale sklamali ste ma, ze ste uverejnili reklamu ako clanok....Ak by ste sa chceli spravat eticky, mohli ste to oznacit, aby vela ludi nestracalo cas citanim reklamy, ktorej i tak neveria...
 Gabča;2 kluci 


Re: to myslite vazne???? 

(13.11.2002 12:22:44)
Ado,
ale na té hlavní stránce to označené jako reklame je!! Pod tím úvodním odstavečkem je datum a vedle- REKLAMA ;)
 ada 
  • 

Re: Re: to myslite vazne???? 

(13.11.2002 12:27:18)
ok, diky, nevsimla som si to. Sypem si popol na hlavu:) ale aj tak mi to tam nesedi:)
 Lucie, syn 16 mesicu 
  • 

Reklama Avonu 

(14.11.2002 11:20:27)
Tedy damy,
poctive jsem precetla vsechny prispevky a ackoliv nejsem priznivcem takto okatych reklam, presto me trochu zabolelo. Jeste pro poradek, nejsem jednou z Avon Lady a ani zamestnankyni Avonu. Pani Jany se ale musim zastat, krem, ktery anoncovala je opravdu vyjimecny. Z vetsiny prispevku se da vycist, ze s touto kosmetikou nema nikdo z vas zkusenosti, presto jste ji dost ostre odsodili ( to "i" tam je kvuli Jirkovi, coz je, predpokladam, muz ) Ten clanek neni opravdu nejstastnejsi, presto nemusi znamenat, ze Avon je, prominte mi ten vyraz, smejd. Ja i manzel ho pouzivame roky, byla to v podstate jedina kosmetika za prijatelnou cenu, ktera mi alespon castecne vyresila problemy s pleti v tehotenstvie, coz se zadne jine kosmetice nepodarilo. Kosmetika, ktera je svoji kvalitou srovnatelna, je ve znackovych salonech asi trikrat drazsi, takze toto je skvely kompromis, navic je prijemne rozhodnout se doma v klidu v obyvaku u kapucina a vedet, ze pokud sahnu vedle, penize mi vrati. A propos, vite ze krem na temer stejnem principu, jako O2, uvedla na trh i svycarska firma La Praire? Ten by se vam mohl zamlouvat ponekud vice, neuvidite na nej "stipidni" reklamu, ma ovsem jednu vadu na krase, vetsina z vas si ho asi nebude moci dovolit, 50 ml totiz stoji okolo 5000Kc. Takze preji stastne vrasky a pozor, abyste od svych nykyslych clynku nezkysli i vy. A ted me omluvte, jdu vybrat manzelovy nejaky vonavy darek pod stromecek, od Avonu, jak jinak. Muj synek usnul a kamaradka Avon Lady prave dorazila.

Lucie
 Henri Ani/Toni/Šíša/Miki 


Re: Reklama Avonu 

(14.11.2002 12:03:24)
Neplánované pokračování ? ... Škoda, že tak nasládlé :-(
 Káně 


Re: Reklama Avonu 

(14.11.2002 15:54:34)
Mila Lucie,
ja napriklad pouzivam kosmetiku Clinique nebo Estee Lauder, ktera je 2x az 3x drazsi nez Avon. Je pravda, ze nema vtiravou reklamu a vyhovuje mi i to, ze pokud mi nejaky krem dojde, muzu si ho jit hned koupit a ne cekat az si objednam novy. A co mi na Avonu vadi je, ze z ceny vyrobku platim provize konzultantek, ktere kosmetice nekdy ani nerozumi a navezou se mi do bytu nebo otravuji v praci. Jako vsem ostatnim mi vadila ta opravdu nablbla forma reklamy, to ovsem neznamena, ze bychom byly nakysle. Proste pokud se mi neco nelibi a od toho tu forma diskuzi je, tak proc bych nepridala svuj nazor. Stejne jako neberu tobe, ze jsi s Avonem spokojena a jeho reklama nebo zpusob prodeje se ti libi a vyhovuje ti.
 Ali 
  • 

hazard s pletí 

(21.11.2002 12:12:36)
Novy Avon jsem vyzkoušela a je hrozný.
Plet se mi zhorsila a byla jsem rada, ze muj zazrak jmenem VICHY
mi dal plet po mem pokusu doporadku.
Uz nikdy nebudu se svoji pleti hazardovat a to ani tehdy, kdybych ten zazrak
dostala ZADARMO!


 Ali 
  • 

Re: hazard s pletí 

(21.11.2002 12:13:51)
To jsem blazen, kam jsem to psala? Omlouvam se!
 Ajdela 
  • 

Hm, 

(14.11.2002 13:50:08)
taky mi bude 35, nejcasteji se mazu indulonou ci proti mrazu bilou vazelinou z lekarny. Jsem spokojena s tim, jak vypadam a manzel mne doufam nemiluje jen kvuli "ksichtu":-) (ale napr. proto, ze mu dobre varim:-))))).
Stav pleti nepochybne ponejvice souvisí s vyzivou vnitrni - strava a zivotni styl vubec, kyslik se ke kuzi dostane tak jak tak, ze vzduchu i z krve.Takze ne krem, ale obcas trochu ostrejsiho tempa, by se telo prokrvilo a okyslicilo dukladneji. Prospesne tez pro mozek:-). Kapucino v teple obyvaku s Avon Lady - pokecat s dobrou kamoskou je fajn, nekdy prospesnejsi nez ten krem )na zancku nehlede...)
 Lucie, dcera Tinka 
  • 

Zázračné mazání 

(18.11.2002 13:13:15)
Jezusmarja, co je to za zázrak? Spasí mně to od vrásek? Bože můj, už je mi zle z pětatřicátnic, co si musí furt dokazovat, jak jsou mladé a žádoucí ... Aspoň nám to tak "ženské" časopisy servírují...Mně taky je 35, vypadám jak vypadám a je mi to srdečně jedno. A to, že vrásky k věku patří neberu jako alibismus a snahu o sebe dostatečně nestarat ...
 Pavlína, syn Lukáš 2r. 
  • 

Avon-reklama 

(19.11.2002 0:21:15)
Jsem jednou z Avon Lady, snad me za to, prosim, neukamenujete:))) Precetla jsem si clanek - reklamu firmy AVON a ostatni prispevky k nemu. Docela mi je z toho smutno, abych vam pravdu rekla. Myslela jsem si, ze siroky vyber z kosmetiky v teple domova je opravdu bajecny a vyhoda toho, ze muzete zbozi do 3mesicu vratit, pokud vam nevyhovuje, jeste lepsi. Kdyz si neco koupite v obchode a nesedi vam to, tak si to muzete mazat leda na nohy a nekdy ani to ne. Ale nechci propagovat Avon, protoze s nim spolupracuji, to ne. Jen mi vyhovuje, me rodine a pratelum. Zpusob reklamy je to opravdu asi nevhodny na strankach rodiny,ale kazda firma se prezentuje trochu jinak a kazdy dela vse pro to, aby v dnesni dobe vydelal! Nikomu nechci vnucovat vyrobky Avonu, kazdy kdo chce,si firmu nebo svou Avon Lady najde. Ja sama rada vyzkousim a pouziju i jinou kosmetiku, ale myslim, ze negativni reakce jsou trosku prehnane. Soudite aniz byste vyzkousely/i? Nikdy jsem prispevky na zadne clanky nepsala, ale tentokrat mi to nedalo. Tesim se na vase reakce...
 Henri Ani/Toni/Šíša/Miki 


Re: Avon-reklama 

(19.11.2002 8:40:56)
Pavlínko,

to je fajn, že sem zabrousila i Avon Lady. Nehledala jsem, ale já mám asi taky svou, potkala jsem jí nedávno v nemocnici a i z nedostatku jiné zábavy jsme probírali kosmetiku. Byla jsem jí tam znovu navštívit a už mám doma pár drobností a jsem velmi spokojená, určitě nic nebudu vracet.
Myslím, že ty příspěvky kritizovaly hlavně způsob reklamy, který se zdá být opravdu nešťastný a ne Avon jako takový, vyjma těch, které úplně odmítají životní styl vysedávání po kosmetických salonech a namlouvání si, že krém zastaví čas :-), se kterými bych taky souhlasila.
Neber ty narážky osobně, já je taky tak neberu, i když jsme se k Avonu nedávno dostala a jsem spokojená a taky jsem si "rejpla", fakt mě zajímá, jak to s aktéry show dopadne.

Henri
 Pavlína, syn Lukáš 2r. 
  • 

Re: Re: Avon-reklama 

(25.11.2002 0:02:31)
Jo, jo. Když vidím jak reklama dál pokračuje a živá diskuze, tak jsem už úplně v klidu. Je to docela zábava číst...
Díky za útěchu a potěšení, že je s výrobky spokojenost. To ráda slyším a ta reklama není nejšťastnější, já vím....
 Monika 
  • 

Reklama 

(19.11.2002 9:54:38)
To je bída! Opravdu si autor této reklamy myslí, že nás ovlivní v pozitivním slova smyslu?

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.