| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O nejlepším chlapovi na světě

 Příspěvky 15 z 5 
  • 
1.9.2001 9:50:39
Ahoj Magdo. Si fakt spisovatel. Knihu si taky koupím, tak se do ní dej.
Teď k tvému článku. U nás je to přesně tak. U našeho ušního jsme byli pichat uši äsi tak třikrát, jinak /asi dvacetkrát/ jsme byli na pohotovosti ORL. Pravidelná bolest uší přichází o víkendu, nebo ve večerních hodinách.
Já už naštěstí poznám i sebemenší náznak bolesti uší, a včas navštívíme lékaře. I když jsme dostali kapky Otobacit, a když to zachytíme včas, podaří se nám zánět středouší rozehnat vlastní pomocí. Ještě obklad na ucho se slivovice a je to. Pokud budeš chtít speciální rady, ráda poradím.
Lenka
  • 
30.8.2001 18:42:41
Magdo,
hltám vaše články !!! Jak to dokážete ??? Jak dokážete popsat pocity nás všech matek . Jsem moc ráda, že jsme na tom všichni stejně.
Děkuji Vám
Míša, syn 4,5 roku
  • 
30.8.2001 8:43:43
Ahoj Magdi,
můj chlapeček snad "opisuje" od Tvých holčiček. Horečku zásadně dostává v pátek po osmé večer (naše dětská paní doktorka v osm vypíná mobil, na kterém je jinak k zastižení). A pokud možno jedině v době, kdy je manžel na služební cestě (uvažuju o studii "Pozitivní vliv tatínka na imunitní systém dítěte"), takže pak sloužím "ošetřovatelské čtyřiadvacítky" několik dní za sebou a nemám nikoho na vystřídání ani na minutu.
Posledně jsme si takhle střihli zánět středního ucha tři dny před mojí zkouškou z angličtiny (učit se? jak absurdní!) a tatínek "musel" zůstat o den déle v Kodani, protože na letadlo bylo prodáno více letenek, než je sedadel (dobrovolně se přihlásil, že se teda "obětuje", když mu zaplatí hotel a večeři). Nezabila jsem ho - přivezl mi parfém a poukaz na víkend pro dva ve Stockholmu.
Lenka D.
  • 
30.8.2001 8:14:46
Magdo,
musím říct, že kdybys občas nepřihodila nějaké to foto Tvojí rodinky, tak bych si myslela, že žádná Magda Silná neexistuje a že ty příběhy, který si v práci skoro nemůžu číst (na Excellových tabulkách není přece nic legračního, uznej), píše nějakej neuvěřitelnej humorista.
Za knihu se přimlouvám, myslím, že bys mohla udělat díru do světa.
Určitě piš dál!
Lenka
Miška, 3 děti
  • 
30.8.2001 7:15:17
Magdo, prosím tě, nepřemýšlela jsi o tom, že bys napsala z těchto tvých příběhů knihu?
Já se za to moc přimlouvám a hlásím se jako první, že si ji určitě koupím. Myslím, že by to stálo za to.
Ale díky, že mi takhle zpříjemňuješ každé ráno, které díky tobě začíná vždy úsměvem, ne-li řehtáním, které tady při čtení u počítače provozuji.
 Příspěvky 15 z 5 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.