| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Svět v matčině lůně - díl první

 Příspěvky 110 z 36 [Dalších 26 >>]
Jana Česká, 1 české srdce
  • 
16.11.2011 22:57:51
proč bohužel??? když tam žijete tak snad pro vás bohudík, ne??? páni škoda že tam nemůžu být s vámi tolik krásy zdraví, čistého ovzduší, nádhery a jistě i tolerance.... bane asi bych tam nepřežila jsem jen hnusná špinavá zakouřená vychlastaná češka, která by asi zemřela v celé té vaší kráse....
Lucka
  • 
18.2.2008 15:18:56
Pro mě je moc to jak znečišťují ovzduší, řeky a moře továrny nad tím by se měli lidé zamyslet a né nad tím, jestli si někdo zapálí venku na zastávce. Jsem nekuřačka ale takhle odsuzovat ,,malé ryby,, to je jednoduché bežte do továren říct jim to!!!R^
lula
  • 
24.4.2007 11:32:28
urcite to nie je trest za interupciu. mam okolo seba mnozstvo kamaratok, ktore v podobnom veku na zakrok dobrovolne sli a ndes su stastnymi matkami. Vsetky! pozitivne mysli a vsetko bude ok.
Věra
  • 
8.3.2007 12:56:31
Myslím, že už bylo trestu dost. Teď už vidíš svět jinak, a zasloužíš si i ty zdravé miminko. Určitě přijde... a bude chtěné a milované.
Bara
  • 
20.1.2007 23:59:25
Před třemi lety jsem byla na potratu, ne miniinterupci. bylo mi 26 let mám vzdělané rodiče a dokonce ani oni i když slyšeli tlukot srdíčka jejich vnuka mi to ani slovem nerozmluvili ani muj lékař. Proč jsem se tak rozhodla já, protožr půlroční známost s poartnerem se kterým jsem otěhotněla se ukázala jako neperspektivní, hlal mi,že má práci a budeme mít kde žít... když jsem tuto lež zjistila rozhodla jśem se dát dítě pryč a skončit vztah a vše kolem. má rodina která má velký dům celkem slušné peníze mne podpořila k potratu.... Vyměnila jsem možnost dát život za vlastní rozežranost za sobeckost uskromnit se a zabila jsem dítě jehož jsem slyšela bít srdíčko....
jsem svině, dnes je to přesně tři roky od potratu. Po roce jsem se vdala a nemůžu otěhotnět. podle mne je to trest od té doby věřím v životní rovnováhu že na každý trest neo odměnu v životě dojde dřív nebo později. Nejen mí rodiče mě nepodrželi ale ani můj gynekolog se ani slovem nezmínil, že ve 26 letech bych měla situaci zvážit a dítě i nechat, nemásmysl to svádět na jiné, právě jsem se před chvíli dívala ne netu jak se provadí potrat a je mi ze mne nablití.Jsem zločinec, zdarvá mladá žena dala przč dítě které se dobře vyvíjelo a drželo ve mě. je to zbabělé a jednoduché udělat zabít druhé...............
  • 
13.1.2007 17:33:30
Ty fotky jsou luxusní!:) To by mě zajímalo, jak se fotí třeba ta nidace...
Jana D
  • 
5.1.2007 21:31:32
Tak to mám radost, že nejsem sama, kdo se budí v noci hlady :-) .

Někde jsem četla, že se nastávající maminky, které se bojí nadměrného nárůstu víhy mají stravovat do 19 hod. Asi 2 x jsem to zkusila a noční hlad byl neúnosný. Jíme teď i ve 22 hod. a kromě toho, že chodíme v noci na záchod nás hlad nebudí. Jsme na začátku 4. měsíce a přibrala jsem 3,5 Kg. Cítím se dobře.
Pavel C.
  • 
14.5.2006 22:58:54
Hm, Americani jsou pokrytci. A nejvetsi pokrytci jsou Cesi, kteri se tam odstehuji a pak nam sem posilaji zpravy o tom, jak jsme "tam v Cechach neinformovani, chudi, bezohledni, nezdravi apod." Ne nadarmo jsou Americani druhy nejneoblibenejsi narod na svete - hned po Rusech. Moc gratuluji!
16.3.2006 13:23:27
Narušená osobnost? :-)
Ale jinak s tebou souhlasím, pokud někdo kouří- jeho problém, ale omezovat ostatní by neměl ( zastávky, kouření na ulici...atd.)
Petr
  • 
22.9.2005 15:45:27
Je skvělé, že se o tomto tématu zde vede veřejná debata. Je důležité zdůraznit, že normální je nekouřit. Kuřák je psychicky narušená osobnost, která nemá právo narušovat prostředí zdravím jedincům.
 Příspěvky 110 z 36 [Dalších 26 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.