| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Když je vám špatně, tak je to dobře

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 121 [Dalších 101 >>]
Emma syn 11let, 3Ott
  • 
11.2.2007 22:39:10
Dovolím si s výzkumy nesouhlasit .První těhotenství bylo uplně v poho . V podstatě kdyby mi nenarostlo břicho ani nevím , že jsem těhu .Žádné nevolnosti , přibrala jsem ideálních 6 kilo, jedla jsem co jsem chtěla , sex do posledního měsíce...Porod v termínu , krásná váha 3,65 kg .Kluk zdravý , placenta ok atd.atd.

Teˇmimi po dlouhém čekání . Blbě, nechutenství , pocity na omdlení . K tomu placenta špatně , ledviny v háji , těhotenská cukrovka , bolesti břicha , zad . A navíc dítě napříč a hrozící císař . Nejsme naivní , abych si myslela , že budu mít obě těhu ideální . Taky jsem o dost starší a to udělá svoje . Jen si prostě myslím , že když je vám špatně je to dobře, je zavádějící . U mě prost neplatí . A doporučuju všem maminkám , kteým je fajn , aby navzdory výzkumům nepodléhali panice a užívali si pohodového těhu .
29.1.2007 17:05:20
Verčo nevolnosti ukazují na prosperující těhotenství, přejdou ... vydrž. Myslím, že nejmenší jsou při prvním těhotenství a v každém dalším je to horší / ale to jen hádám /. Ber to tak, že čím víc Ti bude špatně tím víc se mimnko spojuje s Tvým krevním oběhem a dostává se do něj víc a víc hormonů podporujících těhu.Šťastlivci Ti, kterým není nic celé těhotenství. Nejlepší je mít partnera, který s předchozí manželkou měl těhotenství bez jakýchkoliv nevolností a pak přijde nová manželka a ta celé těhotenství problinká - to se pak diví-můj případ.
29.1.2007 16:24:05
Milá Verčo, nedělej si hlavu, já byla těhotná 3x a u každého těhotenství mi bylo šíleně zle. Po 12tt. to přešlo a pak jsem si těhotenství jen užívala.
Verča
  • 
25.1.2007 16:01:16
Jsem v 9tt.Pročitam rady a nazory souvysející s nevolnosti a mám trochu strach.Jak to tedy je?Mé první těh.jsem proplula,ani nevím jak.Sice jsem přibrala 20kg,ale byla jsem spokojená a narodil se mi zdravý chlapeček.Po 4rokách jsme se začali snažit o druhé,vyšlo to až po roce,ale bohužel po 4týdnech skončilo samovolným potratem.Od začatku mi bylo špatné,zvracela jsem i v noci.Za tři měsíce se to povedlo znovu a od šestého tt. je mi nevolno,nezvracím,ale nevolnost vydrží někdy celý den.Za tři tydny jdu na ultrazvuk a mám strach.Doufám,že vše bude ok. a až pominou nevolnosti začnu si to uživat.Cim víc nad všim člověk přemýšlí,tím je to horší.Všem těhulkám přeji pohodové těh. a optimističtější naladu než mám momentálně já.:-)
Olina - dcera 2 roky, 3 měsíce
  • 
22.11.2006 18:47:15
Když jsem před třemi lety čekala dceru, začala jsem zvracet v sedmém týdnu a přestala až v sedmnáctém, když jsem začala cítit pohyby. Nechápala jsem, proč se používá termín "ranní" nevolnost. Zvracela jsem ráno, v poledne, večer, v noci. Rekord jsem měla patnáctkrát za 24 hod. Bylo to hrozné. Blíží se Mikuláš. Mam v živé paměti toho před třemi lety. Zatímco venku pobíhali skupinky dětí a čertů, dělajících "bllbblllbllbblbbl", já klečela u záchoda se svým "bléééééééé". Teď už se tomu usmívám. Loni jsem v prosinci potratila v šestém týdnu, to na zvracení ani nestihlo dojít. Letos jsem v březnu opět otěhotněla, zase jsem vesele zvracela, tak jsem si říkala, že je vše v pořádku. V patnáctém týdnu na ultrazvuku pak doktor konstatoval zamlklý potrat. Bylo mi hrozně, ale dcera mě z toho rychle dostala. Teď se znovu chystáme na otěhotnění a doufám, že tentokrát to dopadne dobře a k dceři nám přibyde zdravé miminko. Tak nám držte pěsti... :-)
16.10.2006 19:23:24
Já bych tedy nespojovala tě+hu dobře probíhající s nevolností a naopak.Mě u prvního dítka nebylo totálně nic.To že jsme těhotná jsme uvěřeila až když jsmem viěla prcka na UTZ a kdybych nekynula nevěřím asi ani tak.-)) nebylo vůbec nic až do porodu a těhu bylo bez problémů
U druhého mi bylo tak průměrně a taky vše ok.U třetího mi bylo totálně zle až do porodu a bylo to těhu samý problém.
  • 
16.10.2006 18:36:56
Lado, to jsme na tom úplně stejně. Taky jsem ve 3. měsíci a pokud každou půlhodinu něco nesním, tak se mi chce zvracet. Takže se pořád krmím, je mi jedno, co do sebe naláduju, hlavně, že je to hmota :-) a mám už břicho jak balón, pěkně obložené špekem :-)A to jsem celý život trpěla nechutenstvím a naši mě dokonce dávali do ozdravovny, abych nějaké to kilčo přibrala. A teď se tomu přejídání nedokážu ubránit. A můj snoubenec z toho má náramnou legraci, tuhle už mě s tím taky vytočil, tak jsem mu taky řekla, že bych mu přála těhotenství aspoň na týden :-)
Lenka Záhorská
  • 
16.10.2006 14:02:56
dobrý den, jen jsem se chtěla podělit se svými zkušenostmi, u prvního těhotenství mi bylo moc špatně, zvracele jsem atd. U druhého mi bylo dobře, byla jsem ráda, říkala jsem si, že každé těhotenství je jiné, ale ve 11tt mi zjistili, že ve mě plod už od 6 týdne neroste-tedy zamlklé těhotenství, teď jsem těhotná znovu a jsem ráda, že je mi špatně, ale tímto nechci nikoho vylekat, kamarádka je těhotná taky a je jí dobře a vše je v naprostém pořádku, u každého to funguje jinak. Lenka.
Lada (ve 3. měsíci)
  • 
14.10.2006 7:35:18
Nevolnost si "užívám" už tak měsíc a to bez pauzy, ani večer ani občas pauzu. No, je to hnus! Doporučila bych to každýmu chlapovi, který chce po té své dítě ať si to na měsíc vyzkouší. Škoda, že to nejde. Víc by si vážili toho, že se ženská nechá dobrovolně fyzicky ničit. Jo, a jediné co mi jakštakš pomáhá je být neustále přejezená, jinak je mi tak zle, že i omdlévám. Kamarádka, která rodila před 2 měsíci brala vitamíny a po nich jí bylo dobře, prý jen 2x špatně a zbytek v pohodě.
Tak tu celou těhotenskou anabázi přežijte všechny ve zdraví a pokud možno i v pohodě.

Lada
12.12.2005 14:43:21
Ahojky těhulky a maminky,
jen chci přispět svou troškou do mlýna.Jsem ve 26 tt a žádný nevolnosti jsem neměla.Myslím si,že je to pověra,že ti musí být špatně.Mě akorát bolely strašně prsa jakoby zevnitř,zkrátka jinak než při normální menstruaci.Chci vás jen uklidnit.Někdo má zkrátka to štěstí,že mu špatně není.Tak se nebojte,že není mimi v pohodě.
Přeju všem hodně štěstí a papík
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 121 [Dalších 101 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.