| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Porodní váha? 730 g aneb Zázraky se dějí

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 47 [Dalších 17 >>]
Linda
  • 
2.3.2010 10:26:45
Ahoj Alenko, máte to moc hezky napsané. Ještě pořád mě mrazí, když si vzpomenu na dobu , kdy se ti naši drobečkové narodili. Jsem moc ráda, že ten čas už je pryč. Adámek je pořád prcek, ale už má aspoň trochu chuť k jídlu a začíná baštit. Mějte se krásně. Linda a Adámek
máma Barunky
  • 
2.3.2010 10:11:45
Dobrý den všem,
před chvílí mi manžel přeposlal link, s tím, že se článek ocitl zde na Rodině. Děkujeme všem za podporu, která mě povzbuzuje i po tom více jak roce. Zároveň my přejeme předčasně narozeným dětem silnou vůli si své místo pod sluncem vybojovat a jejich rodičům, ať jsou svým maličkým co největší oporou.
Jinak Barunce je právě dneska již 17 nekorigovaných měsíců a dělá nám ohromnou radost.
Ještě jednou díky. Alena
2.3.2010 9:36:07
Jen technická poznámka - vzhledem k tomu, že je článek převzat z časopisu, asi si rodiče bojovnice Barunky vaše přání nepřečtou.
To ale nic nemění nic tom, že je velice pěkně napsaný a tatínek, který dokáže takto popsat své pocity asi musí být pro rodinu úžasnou oporou. ~g~ ~g~ ~g~
Takže i já se připojím (pokud by se k tomuto článku náhodou rodiče Barunky dostali) s přáním, aby si obtížným startem do života vybrala všechny problémy a teď se měla jen a jen krásně a celá její rodina také. A pochopitelně i ostatní mrňouskové, kteří také takto spěchají na svět ~6~ .....
Simča ~b~
1.3.2010 22:49:51
Dekuji za clanek, za popis emoci... verte pomuze spouste zejmena novym rodicum... Byli jsme na tom podobne, nase dcera se narodila pred vice nez tremi lety ve 24.tt, vazila 670g... i diky ni vznikl projekt BabyKlokanci, aby se mohli rodice se svymi detmi i radovat...
babyklokanci.blogspot.com
1.3.2010 22:49:49
Dekuji za clanek, za popis emoci... verte pomuze spouste zejmena novym rodicum... Byli jsme na tom podobne, nase dcera se narodila pred vice nez tremi lety ve 24.tt, vazila 670g... i diky ni vznikl projekt BabyKlokanci, aby se mohli rodice se svymi detmi i radovat...
babyklokanci.blogspot.com
Brebina, E+M
1.3.2010 22:44:41
Všem pracovníkům na takovýchto místech, bych dala metál~x~
Takové drobečky zachraňovat, to je nejtěžší úkol, který si dovedu představit.
Fakt klobouk dolů a moc díky, za Vaši ochotu, trpělivost, citlivost ~g~~g~~g~~g~~g~
Brebina, E+M
1.3.2010 22:39:14
jako bych četla své vlastní poznámky z doby, kdy se mi předčasně v 33+1tt narodila dvojčata. Vážila o hodně více než Vaše Barunku (1480 a 1920g), ale také jsme bojovali.
Hlavně syn, dechové potíže byly na denním pořádku, neustálý boj s novorozeneckou žloutenkou, sepsemi, dávali mu krev - to vše trvalo asi měsíc, než jsem si ho mohla pochovat - pořád mu klesala saturace a musel být na kyslíku.
Po 6 týdnech jsem si je mohla vzít domů, byl to nádherný den :-)

Přeju Vám, aby Vaše Barunka rostla jako z vody a hlavně byla zdravá a nikdo na ní nepoznal, že se tak brzy drala na svět~x~~x~~x~
Brebina, E+M
1.3.2010 22:38:37
jako bych četla své vlastní poznámky z doby, kdy se mi předčasně v 33+1tt narodila dvojčata. Vážila o hodně více než Vaše Barunku (1480 a 1920g), ale také jsme bojovali.
Hlavně syn, dechové potíže byly na denním pořádku, neustálý boj s novorozeneckou žloutenkou, sepsemi, dávali mu krev - to vše trvalo asi měsíc, než jsem si ho mohla pochovat - pořád mu klesala saturace a musel být na kyslíku.
Po 6 týdnech jsem si je mohla vzít domů, byl to nádherný den :-)

Přeju Vám, aby Vaše Barunka rostla jako z vody a hlavně byla zdravá a nikdo na ní nepoznal, že se tak brzy drala na svět~x~~x~~x~
_margitka
1.3.2010 21:26:11
Taky máme doma malého budulínka, který měl 1490g a dnes (po roce) je z něj desetikilový cvalda a dělá nám TOLIK radosti. Člověk si po prožitém trápení a stresu váží každé maličkosti a užívá si to štěstí mít miminko několikanásobně více...
Držím pěsti, ať je váš příběh tak hezký jak náš :)
~3~
DENISA
1.3.2010 19:44:00
ze ma tak empatickeho manzela. Zpusob, jakym to trapeni popsal v clanku o necem vypovida. Urcite je ji a detem velkou oporou, coz si myslim, ze vubec neni tak casty jev. Muzi jsou daleko casteji "drsnaci", kteri sve city najevo nedavaji, city a pocity resit nechteji a zenska je na to kolikrat psychicky sama.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 47 [Dalších 17 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.