| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Báječný život satelitní...

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 267 [Dalších 247 >>]
MartinaNov (dva rošťáci
23.2.2010 19:12:40
klid, já nedávno kolabovala, když mi moje 70ti letá teta říkala, kterak její 4 letá dcera vedla svého 2 letého bratra cca kilometr po cestě bez chodníku do školky (na vesnici). Teta pracovala v kravíně a prostě to nestíhala. I tak to fungovalo. Je fakt, že nejezdilo tolik aut....
Dana
  • 
23.2.2010 17:10:48
Pěkně s nadsázkou napsaný článek.Také už se těším na jaro :-).A reakce pod článkem?Nedávno jsem četla trefné přirovnání:Dokud neujdeš v mých botách 1000 mil,tak mne nesuď!
Takže milé dámy-kritičky,zameťte si před vlastním prahem a nekritizujte pořád!
Milada.
23.2.2010 15:35:17
Hujko,

ano, doufám, že zrovna k doučování se dopracuje a že si bude takhle přivydělávat. Ovšem zatím toho není schopen, ač již na střední škole je (ona je totiž střední škola a střední škola..nižsší stupeň gymnázia už SŠ je~;)). Zrovna třeba doučování angličtiny potřebuje ještě sám.

Je něco jinýho naučit se a rozumět něčemu a druhá věc je - ty vědomosti předat. Já ho samozřejmě nechávám, ať doučuje svoji sestru. Vidím tedy, jak to zvládá/nezvládá. Ne, ještě není schopen někoho doučovat. Není schopen ji naučit ani šachy. Když sestra něčemu nerozumí, tak na ni řve, popř. ji a mlátí. Za to by mu nikdo neplatil ~l~

Ale brala bych brigádu, klidně i neplacenou, kde by ho tak naučil někdo programovat..vzpomenu si studenty typu Lukačevič, kteří podnikali přo škole a studim kvůli podnikání třeba ani nedokončili. Pak se podívám na mýho matláka doma a říkám si, že mu snad brzy taky všechno dojde. Jinak půjde z domu ~o~
Binturongg
23.2.2010 15:10:23
Mono - nedá mi to ještě jednou nereagovat - článek Tě nezaujal? Večer jsi měla jiný názor, tos tedy mohla přiznat rovnou.
Ale vrhnout se s plnou vášní do diskuse, která je zcela mimo mísu, jen aby sis přisadila... ~a~ (teda promiň - abys vyjádřila svůj názor na autorčiny domácí poměry, na což máš právo, ač o to vůbec nejde a nikdo Tebe ani další rejpaly o radu ani názor na toto téma nežádal, jelikož o tom vůbec nepsal - jojo, pěkné ~g~ )
No nic, však už jsem se vyjádřila dopoledne - teď už jen schází napsat článek o týrání jelenů v Krkonošském deníčku. Jestli mě mimino nechá, napíšu ho já ~t~ ~t~ ~t~
23.2.2010 14:46:31
Jo bylo~t~. No naivní to je jen v případě, pokud nechodí dlouho na netové diskuse, já když jsem je objevila, tak mi to přišlo naprosto strašný~t~. A zbytečný hnidopišství bez humoru a nadhledu mi vadí pořád.
Já mám kluky 5,5 a 3,5 a teď jsem je dvakrát nechala asi 5 a 10minut taky doma samotné, udělala jsem jim z toho bojovku. Byli nemocní a hladové kočičky od sousedů nepočkají, až se uzdraví, že. Slíbili jsme totiž, že je nakrmíme. No nic, jdu na vzduch a děti beru tentokrát sebou~t~.
Horama
23.2.2010 14:33:34
Celou střední školu mě živilo vyučování angličtiny, matiky a češtiny. Je těžské se zavést a není to brigáda na prázdniny, ale práce na celý školní rok. Ale peníze to hodí, pokud je někdo nutně potřebuje. Jo, sehnat brigádu není a nikdy nebylo lehké (teď se to zrovna ještě ztížilo), ale Ecim původně jen vzpomínala na to, co člověk prostě musí udělat, když má rodina hluboko do kapsy.
*Niki*
23.2.2010 14:26:31
Stáňo, to bylo na mě? "Stát za zadkem" použila autorka na ty, kterým přišlo divný nechat doma batole samotné. Troufám si tvrdit, že pokud to myslela vážně, má to lehce pomýlené ona. Nechám toho už klidně:)

Škoda jen, že je tak vztahovačná. Napsat článek a doufat, že to všichni pochopí, jak myslím, je naivní. Je právem čtenáře najít si v článku to, co chci. Čtenář nemusí vidět stejně, jako autor.
Mě třeba nezaujal vůbec. zato mě zaujala diskuse ~y~
Věra 2 děti
  • 
23.2.2010 14:16:49
SOUHLASÍM!!! Ať už někdo nechává své děti či ne, je to na nich. Svoje děti zná nejlíp rodič a ví, co si může dovolit. Já své děti 8 a 5 let doma nechám a jedu na nákup, je fakt, že mají po ruce mobil a alespoň 1x během nákupu je zkontroluju.tečka..vím, že na to mají a že jim mohu věřit. Taky jsem je "proškolila" na téma Když se něco stane. Autorce tleskám k pěknému odpočinkovému článku.
23.2.2010 14:03:19
Stát za zadkem? To jako že ji při kalamitě odveze? Když jsou mantinely kolem silnic a musí se jít po silnici, tak bych taky radši odvezla, obzvlášť při dnešním provozu je to dost nebezpečný.

Bože holky a nechcete toho prudění už nechat? Odvézt neodvézt, nechat doma nenechat doma...vždyť je to přece tak individuální...že vás baví se takhle dohadovat.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 267 [Dalších 247 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.