| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kdo nepatří do zvláštní školy

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 210 [Dalších 180 >>]
Binturongg
13.2.2010 23:56:35
O tomhle je lépe nepřemýšlet ~:( ~a~
Ta baba, co vyštvala mě ze školy, kam jsem chodila ráda, musela zničit dětí dost -tyhle typy milovaly hru na bohy a vysvětlovaly rodičům, kteří by je nejradši zadupali do země a místo toho před nima stáli v kabinetu V PONOŽKÁCH!, jakého debila si vychovali, a co teď s tím.
Já měla jít balit mlíko do Laktosu (na to byl dvouletý učňák).
Čert ví, proč to ty čůzy dělaly...
No a nakonec mám taky těch vysokých víc - tedy dvě ~t~
Bumbi&05,08,10
13.2.2010 23:23:58
:-) našim pedagogická poradkyně v 8. třídě doporučila, ať mě dají na učňák, že maturitu zvládnu stěží. Naštěstí se nenechali nalomit - nakonec jsem zvládla dvě vysoké školy a ani jsem se nemusela moc snažit... Kolika dětem ta madam asi zkazila život?
Binturongg
13.2.2010 22:59:38
H&M - ono to tehdy nebylo tak jednoduché a řekla bych, že pro peagogy obzvlášť.
Změnit např. doktora taky jen tak nešlo..
Když já zažila dva roky regulérní šikany na II.stupni ZŠ (ze strany učitelky), taky nepomohlo, že jsme učitelská rodina.
Po necelých 2 letech, kdy byla situace úplně zoufalá, taktéž vysvědčení, vymyslela máma s kamarádkou psycholožkou, že začnu ve škole hrát vadu řeči a kamarádka napíše, že je to tlakem, stresem a blábláblá...
I tak mě úča nechtěla pustit z pařátů a děsně to zkoumala, udávala atd.
Nakonec jsem do 8.tř.přestoupila jinam, po úporných bojích,lítání po odbornících atd., ale stálo to za to. V pololetí jsem měla vyznamenání a na SŠ mě vzali bez přijímaček na základě vysvědčení a psychoposudku ~:-D
No a po všech těch zážitcích je úča i ze mě, ovšem doufám, že o něco lepší ~t~
&
13.2.2010 22:42:27
Bitorung, ja ctu rada o hodne dokonce ve trech jazycich :-) akorat neumim cist nahlas. Cuza to byla, je to vic, jak tricet let..
Dlouho nez jsem mela dite, jsem se zarekla, ze si hodne ohlidam, kdo ho bude ucit. Protoze zazlivam nasim, ze me nedali na jinou skolu. To jsou oba pedagogove..
Binturongg
13.2.2010 22:34:32
No a právě pro tyhle čůzy, které propagují názor, že se musí naučit číst "každej, pokud není blbej" ta školení byla určena - tedy samosebou nejen pro ně ~t~
13.2.2010 21:54:18
H&M,
mně paní učitelka na prvním stupni ZŠ říkala, že rostu pro kriminál. Vzhledem k tomu, že jsem dosud na svobodě lze usuzovat, že jsem stále ještě zcela nedorostla. ~;)
13.2.2010 21:53:09
štěpánko,
jo, přesně. Kdyby se zajímal o čtení a psaní stejně jako o život v ordovických mořích a anatomii chobotnic, tak nemá problém žádnej. Žel, tyto obskurní zájmy projevuje od svých dvou (!) let, aniž bychom měli sebemenší potuchu, kde k nim přišel. Možná je to taky nějaká porucha.
&
13.2.2010 21:37:44
Biturog, to co popisujes jsem zazivala, jako 6 leta holcicka. Meli jsem "vybornou" pani ucitelku, ktera me vyvolaval se slovy tak ted si neco poslechneme, v diktatu a tri vety pozadu... ha ha resit u toho jeste nejakou gramatiku.. Nejhorsi je, ze v dospelem zivote nepotrebuji ani cist nahlas {krome diteti} ani psat diktaty..
štěpánka
  • 
13.2.2010 21:36:01
Monty,
tak to jsem si to spletla, promiň. Tvůj syn má ty přírodovědecké zájmy, že jo? To mě spletlo.
Předpokládám, že jeho čtení a psaní se časem vylepší a pokud, jak píšeš je kandidát nějaké dys-poruchy, to se časem ukáže. Přeju, ať to dobře zvládne.~x~~x~~x~
Binturongg
13.2.2010 21:24:22
Štěpánka - mně to taky přišlo zajímavé, až úžasné! ~t~
Hlavně to, že všichni, kdo tam sedí a zkusí si to na vlastní kůži, měli až do této chvíle pocit, že jsou normální a inteligentní (což cítí podvědomě i děti od malička, jen to neumí pojmenovat) a najednou narazili na obrovskou překážku...
Jasněže mají výhodu ve vědomí, že je to jen "hra", ale tím víc se umí většina vžít do úzkosti toho dítěte, které nevidí východisko...
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 210 [Dalších 180 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.