| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nevěra v ženských šatech

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 48 [Dalších 28 >>]
29.1.2010 10:51:18
~t~ Troufám si odhadovat, že slečna se svým duševním rozhledem nakonec ráda vzala tu syrečkárnu, protože ani alfa samec nevydrží všechno ~z~
Horama
29.1.2010 10:46:58
"Slyšela jsem také argument, že je lepší podělit se o alfa samce, než mít jenom pro sebe nějaké "béčko"."

Tenhle argument kdysi v mé přítomnosti jistá slečna vyjádřila ještě poněkud exaktněji. "Lépe být podílníkem bankovního ústavu, než výhradním vlastníkem syrečkárny." Poznamenávám, že toto vysvětlení mi podala poté, co se pokusila sbalit mého otce (a to neúspěšně), kterého mylně považovala za mého přítele. ~t~
29.1.2010 10:46:02
Co to je? To už mi trochu zavání "hříchem v myšlenkách". To by člověk nesměl vůbec mezi lidi - přece jenom proto, že je mi někdo sympatický, zajiskřilo to mezi námi, popř. jsme třeba v práci rádi spolu, nepácháme žádnou nevěru. Do důsledků dohnáno by takhle mohli manželé žárlit na kamarádku své ženy, protože i tam by při vhodné konstelaci mohlo dojít k nehodě...
Hilly.
29.1.2010 10:39:13
Jenže oni se po VŠ jaksi rozptýlí a hůře se navzájem hledají.Chlapi to hrotit nemusí, můžou mít děcko třeba v padesáti, tak ani moc tito týpci nechodí do seznamek a tak...
29.1.2010 10:35:06
Tihle lidi v podstatě provozují mnohoženství, což se druhým může zdát hrozné nebo směšné, ale pokud s tím zainteresovaní nechtějí nic dělat, asi by se jim do toho nemělo pindat. Slyšela jsem také argument, že je lepší podělit se o alfa samce, než mít jenom pro sebe nějaké "béčko" (s čímž se zajisté lépe smiřuje v pořadí druhá příchozí partnerka, neb ta se na rozdíl od té první může svobodně rozhodnout, jestli do toho půjde) ~t~
Podle mě se tyhle věci musejí řešit v konkrétní situaci, univerzální rady asi moc nefungují. I ty modelové příběhy v článku mi připadají tak nějak pitomé ~d~
Ecim
28.1.2010 22:26:07
Tak já jsem na konci VŠ začala chodit s dlouholetým kamarádem, kterého jsem znala od střední školy. ~t~
Co takhle vidím kolem sebe, tak mám dojem, že problémy s hledáním partnera mají rovnoměrně muži i ženy. Pohybuji se převážně mezi absolventy VŠ a připadá mi, že muži s VŠ chtějí zpravidla i ženy se stejným stupněm vzdělání.
Ecim
28.1.2010 22:15:19
Tentokrát jsem myslela právě těch jakžtakž klidných 10 procent, pokud je to míněno vyloženě jako přechodné opatření. Jinak se mi trvalá koncepce "manželství kvůli dětem" také velice zajídá.
MartinaNov (dva rošťáci
28.1.2010 22:00:14
taky jsem toho názoru. Jak to, že to nejde??? Kecy o tom, kterak zůstáváme v nefunkčním manželství kvůli dětí???
Nezlobte se na mně, ale nefunkční manželství bude tak podle mého názoru minimálně z 90% takové to uhádané, nepříjemné....
Málokdo se rozejde v klidu s tím, že nám to prostě vyšumělo, tak pojďme každý svou cestou.

MartinaNov (dva rošťáci
28.1.2010 21:57:34
starší milenka nemusí být nutně také starší paní...

můj muž v 16 chodil s 22letou (prý ~2~). Technicky vzato, taky mohla být vdaná....
MartinaNov (dva rošťáci
28.1.2010 21:53:45
čistě technicky, pokud žena nemá partnera a spí se zadaným, ona se nevěry nedopouští
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 48 [Dalších 28 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.