|
|
22.11.2009 21:17:10
Manželka je dlouhodobě nemocná, v ID. Ta se o nikoho nepostará, ani kdyby moc chtěla. Což nemůžu říct, jestli by chtěla nebo ne, navíc to není moje starost. Každopádně se postarat nemůže.
|
Lassie66 |
|
|
22.11.2009 21:11:11
Monty, já to nějak nesleduji, takže se asi ptám na něco, co jsi zde už popsala. Ale není mi jasná jedna věc - neopustíš ho, protože by zůstal sám. Ale nevezme si tě, protože má manželku...tak jak to tedy je - je sám, nebo není? Manželka by se o něj nepostarala? A pokud ne, proč s ní je?
|
|
|
22.11.2009 21:07:50
H&M,
ale jak mu to mám sakra dokazovat? Možná to není dospělý, ale především od něj. Vzít si mne nemůže, to by nesměl bejt ženatej. Jestli fakt potřebuje k životu neustále mne testovat, co všechno unesu, aby se přesvědčil o mý lásce, je to ujetý, pravda, ale co s tím??? Opouštět ho fakt nechci, i když vím - a dokonce jsem mu to na rovinu řekla - že bych si tím jenom polepšila. Jenže nejsem typ, co utíká při problémech. Kdyby mne mlátil nebo se choval jiným způsobem, který NEMŮŽU akceptovat, tak samozřejmě odejdu. Jenže to on nedělá. To jsou ty blbý zásady, a on je zná, což je taky asi mínus. Ví, že dokud je neporuší, tak neodejdu a bude to furt jen zkoušet. |
Lassie66 |
|
|
22.11.2009 21:06:40
Jo vidíš, proto jsem zapínala PC....MÁM SE VLASTNĚ UČIT!
![]() |
& |
|
22.11.2009 21:02:55
Jinak jestli je ti spatne a jsi sama doma tak cahpu stvy trudomyslnosti. Ja bych se mela ucit.
![]() |
Lassie66 |
|
|
22.11.2009 21:02:44
Monty, ale mluví se zde o TOBĚ, rozumíš? Ty, když brečíš 1x za život, tak je to v pytli. Jako bych já bulela 3x denně. Ale u mě už to nikdo nebere vážně.
![]() |
& |
|
22.11.2009 21:01:15
Monty, ve svym veku uz by mohl mit jasno a chovat se dospele.. Jinak me to prijde dost dobra manipulace, abys mu dokazovala, ze ho neopustis..
|
|
|
22.11.2009 20:56:31
Lassie,
až takovej uzlíček nervů nejsem, jsem teď jenom nasraná, protože je mi od včerejška blbě a jsem sama doma, tak na mne dolehly všechny ty jeho pitomé kydy z poslední doby... |
|
|
22.11.2009 20:54:04
Ale ne, kdybych nechtěla bejt sama a měla z toho hrůzu, nejsem dvakrát rozvedená. Třeba první manžel mne měl hodně rád a dodnes asi má, a přesto jsem odešla, protože nedokázal přestat pít. O tom to není, nejsem AŽ taková matka Tereza. Pořád si myslím, že to nějak prolomíme, že si přestane pořád hrát na velkýho tvrdýho Marvina, podle mne už stejně musí vědět, že je to hra a že mu jí nežeru, že ji hraje ze zvyku a ze strachu, protože stárnoucí chlap ten strach prostě má... jenom už je to moc dlouhý čekání... třeba ten popis toho, co je špatně svádí k doměnce, že je špatně všechno, ale to zas ne. To bych s ním fakt nebyla. My jsme spolu hodně prožili, i ošklivejch věcí i nádhernejch, dost nás to spojilo, myslím že jsme si strašně blízko a ten vztah je nesmírně důvěrnej a silnej. Jenom ty jeho neustálý pochybnosti, to věčný přemejšlení, jestli s ním nejsem kvůli penězům, který mi navíc nedává, jestli ho neopustím, když je o tolik starší. Třeba jsem blbá, ale myslím si, že kdyby mi věřil, tak by se choval normálně a žádný problémy by nebyly. Nevěří, no. A sám to přiznává. Řekla bych, že lpí víc on na mně než já na něm, proto kope nohama... je to těžký. Ale co je už v životě lehký.
|
Lassie66 |
|
|
22.11.2009 20:43:53
No a když to vezmeme z druhého konce - co se ti na něm tak líbí, že jsi ochotná vše ostatní snášet? Nelíbí se mi, že ze samostatné, chytré a zábavné ženy má být hadr a uzlík nervů, kvůli ho..du, co neví, jak se má chovat
![]() ![]() |
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.