| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nejkrásnější porod

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 104 [Dalších 64 >>]
Tulka
13.8.2009 6:15:56
To měla být ironie?
kili
  • 
13.8.2009 2:47:23
jsou to rozumné ženy
kili
  • 
13.8.2009 2:45:48
pro fysickou osobu platí, že co není zakázané, to je dovolené.
12.8.2009 21:56:34
No jo, jenže to by muselo být víc lékařů ochotných zasahovat, jen když je třeba. Moje zkušenost z porodu v porodnici - nabízení až vnucování různých tabletek, epidurálu (něčemu jsem se ubránila, něčemu ne~;((, při dotazu na možnost zvolit libovolnou polohu přezíravá odpověď "můžete rodit třeba na hlavě" a v závěru, když jsem cítila, že se konečně začíná miminko v kleku s oporou nějak ve mně posunovat, vnucení polohy v polosedu na koze~o~). Člověk pak musí vydat víc sil a energie na to, aby ho nechali na pokoji, což je k zástavě porodu jen krůček. Mám dojem, že bez problémů rodí v porodnicích jen ženy, které podobné knížky naopak vůbec nečtou, jen věří lékařům a jsou v klidu~d~.
Bumbi&05,08,10
12.8.2009 21:54:52
zakázané? to ne. Ale povolené? to taky ne. Zkuste si jako rh negativní těhule sehnat legálně partobulin v případě, že chcete své dítě přivést na svět doma. Je to téměř nemožné.
12.8.2009 21:35:46
Tady je hezky vidět, kolik ženských nad článkama remcá, aniž by je dočetlo. To se děje i u jiných článků, jen to tam není tak okaté.
12.8.2009 20:56:45
ale tím nechci říct, že by od nynějška měly všechny ženy rodit jen doma či že jsou lékaři na nic.
To ne, jen mě vadí, že jsou mezi nimi i hrozní packalové, kteří, když se stane průs.r, tak dělají jakoby oni nic neudělali. Houfně nadávají ženám, které se rozhodnou rodit při epidurálu či císařem a mnoho jiného. Bohužel toto je v oné okresní porodnici smutný fakt.
Také jsem psala o naší přítelkyni, že se naštěstí v Praze setkala se zkušenými lékaři, kteří jí opravdu život zachránili.
Poškození kamarádky bude celoživotní, nebude moct pravděpodobně nikdy vykonávat svou předchozí práci a bude velký úspěch, pokud se jednou bude moci postarat o své dva chlapečky (4 měsíčního a 7 letého).
12.8.2009 20:47:31
nauč se číst, nepsala jsem vroucí vodou, ale horkou vodou. No, když má z toho popáleniny 3. stupně, tak asi příjemně teplá ta voda být nemohla. Navíc, je to zdokumentované, dokazatelné a dokázané.
Můj manžel v tomto případu dělá advokáta rodině, takže žádné rádio Jerevan!!!
A jak by ses tvářila na to, kdyby jezdil profesionální autobusový řidič 15 let bez nehody a pak se mu jednou nebude chtít čekat, až přejede vlak, objede závory a do konce autobusu najede vlak. Co je platné, že jezdil tisíce kilometrů v pohodě, když udělá fatální chybu, kde přijde pár lidí o život. Také bys byla pro to, aby byl osvobozen a aby mohl dál v pohodě řídit autobus?
Ona paní primářka má na svém kontě již několik podobných případů, před 2 lety jí umřela rodička, při jiném porodu nutila paní rodit vaginálně, ač bylo dítě nadprůměrně veliké - tak použila kleště a dítě je mrzáček. Podobných případů je známo více, takže žádné rádio Jerevan, ale bohužel "takébožílékařka".
teta
  • 
12.8.2009 19:36:41
Já znám případ, kdy se mladý muž, po narkóze při trhání zubů, již neprobral. Jsem pro domácí trhání zubů :-)
Mimochodem, to musely být odolné PETky, že se jim s vařící vodou dočista nerozjely. Agentura JPP nebo rádio Jerevan?

Jinými slovy - každý zákrok je riziko, ale přece jen je víc případů, kdy život zachrání, než naopak. Proč se každý den nepíše o úspěšných zákrocích?
Rozzárka
12.8.2009 19:24:49
~R^nemůžu jinak než souhlasit ~:-D moooooooooc krásná reklama ~s~ děkuji autorce za krásný článek ~x~
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 104 [Dalších 64 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.