|
|
14.8.2009 12:04:39
Adelaid - a zákeřnost ve mě nebyla, možná si to vycítila z toho jak byl příspěvek napsán, ale určitě ve mě nebyla. Spíš jen zoufalý boj proti domácím porodům, mám k tomuto postoji své důvody...
|
|
|
14.8.2009 12:03:21
Problém je v tom, že ty považuješ za riziko a nezodpovědnost něco, co se jinému může jevit jako normální záležitost. Třeba taky děláš naprosto normálně něco, z čeho mně by vstávaly hrůzou vlasy na hlavě.
![]() |
|
|
14.8.2009 12:02:04
Tulko, také jsem se autorce omluvila a vysvětlila mé jednání.
|
|
|
14.8.2009 12:01:17
ANo vypít, to jsem napsala. Ale vztahovalo se to k riskování se životem a to není jak ty píšeš "udělání něčeho co ostatní neshledávají OK". Život je prostě život a s tím se riskovat nemá, neboli risovat se životem považuji za nezodpovědné.
|
Tulka |
|
|
14.8.2009 11:55:12
Sáro,no vzhledem k tomu,že jsi se ani neobtěžovala ten článek dočíst a reagovala hned po té jedné větě,bude labilní možná někdo jiný,co?
![]() |
adelaide k. |
|
|
14.8.2009 11:54:15
Saro, omlouvám ne, špatně jsme si to zapamatovala, nepsalas "vyžrat" ale "vypít do dna". Význam ale zůstává
![]() Já se cítím v pohodě ale taková ta skrytá zákeřnost mě vždycky trochu naštve. |
|
|
14.8.2009 11:52:55
Sáro, takhle nevypadá věcná diskuse.
|
|
|
14.8.2009 11:38:43
Uvést a zveřejnit svůj názor je pro tebe "dávat to někomu vyžtar" ?
Já mám spíš pocit, že tě někdo našval a máš potřebu si někoho vybrat a toho seřvat. Tak si posluž, budu ti naslouchat a budu pak velmi potěšena, že jsem ti pomohla se vyvztekat. Labilnější jedince já chápu... |
adelaide k. |
|
|
14.8.2009 11:32:20
Saro, no právě, PRO TEBE je to nezodpovědnost, ale to furt není důvod dávat někomu něco vyžrat
![]() |
|
|
14.8.2009 11:30:49
Adelaide - no jistě že jo, třeba že jedem na dovolenou a rodiče si myslí, že bychom radši měli ty peníze nacpat do baráku
.No ale rodit doma je pro me nězodpovědnost, naštstí pani rodila jen telátko a ne mimino. ZArazil mě totiž i bod 1 - žádnej doktor žádný sestra, to už jsem nevydržela, nedočetla a psala . |
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.